Center for Mindfulness – Suomen kokenein mindfulness-kouluttaja

Olemme kouluttaneet tuloksellisesti suomalaisia Mindfulness-MBSR -menetelmään jo yli 15 vuoden ajan. Mindfulness-harjoittaminen sopii Sinulle, jos etsit elämääsi lisää läsnäoloa, tietoisuutta ja hyväksyntää.  Sillä ei ole väliä mitä teet työksesi, vaikka koulutammekin paljon terapeuttteja, terveydenhuollon ja opetuksen ammattilaisia sekä yritysten henkilöstöä. Jokaisen osallistujan keho-mieli-sydän toimii samalla tavalla riippumatta taustasta.

Laaja koulutustarjontamme koostuu mindfulness viikonloppukursseista aina kahden vuoden pituisiin mindfulness koulutuksiin. Olemme suojanneet CFM® tavaramerkillä  laadukkaat koulutuksemme. Vuosien saatossa olemme kasvaneet monipuoliseksi koulutuskeskukseksi ja mindfulness-koulutustarjontamme onkin Suomen laajin. Yhteistyömme University of Massachusettsin Center for Mindfulness välillä kasvaa koko ajan ja tämä takaa laadukkaan, monipuolisen sekä kansainvälisen koulutukset.

  • Koulutustarjontamme koostuu lyhyistä mindfulness viikonloppukursseista pitkiin mindfulness- ohjaaja CFM®koulutuksiin
  • Yhteistyö kansainvälisten huippukouluttajien kanssa avartaa ja syventää mindfulness-taitojamme sekä tarjoaa ainutlaatuisia kokemuksia ja näkökantoja
  • Olemme Suomessa ainoa mindfulness-ohjaajia Mindfulness MBSR -menetelmään kouluttava organisaatio. Ohjaajat tunnistat Mindfulness-ohjaaja CFM® -nimikkeestä
  • Koulutamme myös yrityksissä hyväksyvän tietoisen läsnäolon taitoja

Vuoden 2017 helsinkiläinen yksinyrittäjä – Leena Pennanen, Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy

Leena Pennanen

Mindfulness pioneeri Leena Pennanen perusti Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy:n lisäämään hyväksyvän tietoisen läsnäolon (mindfulness) käyttöä ja tunnettuutta Suomessa mm. tehokkaana apuna stressinhallinnassa koettuaan MBSR- ja MBCT -menetelmien vaikuttavuuden Saksassa.

Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy, Leena Pennanen

Leena Pennanen kouluttautui menetelmien kehittäjä professori Jon Kabat-Zinnin ja hänen tiiminsä ohjaamana viralliseksi Mindfulness-MBSR –kouluttajaksi. Leena Pennanen on ensimmäinen sertifioitu MBSR-ohjaaa Suomessa. Hän osallistuu parhaillaankin heidän työnohjausohjelmaansa ja on myös kutsuttu korkeatasoiseen, kansainväliseen suunnitteluryhmään, jonka tehtävänä on kehittää mindfulness-koulutuksia ja niiden laatukriteereitä.

 

leena

Lue lisää Leenasta täältä.

Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy ja kansainvälisyys

Kansainvälisyys on oleellinen osa Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy:n tarjontaa. Leena Pennanen on lukuisilla kouluttautumismatkoillaan tutustunut monipuolisesti mindfulnessin parhaimpiin kouluttajiin ympäri maailman. Näiden kansainvälisten yhteyksien ansiosta teemme  tiivistä yhteistyötä useiden maailmalla tunnettujen mindfulness-ohjaajien ja -kouluttajien kanssa. Nämä tapahtumat tuovat erityisesti monipuolisia näkemyksiä mindfulnessista.

Katso tästä koulutus,- ja kurssitarjontamme.