fbpx

Tiimimme

KOULUTTAJAMME

Leena Pennanen

”Voimme aina palata takaisin tähän hetkeen, aina takaisin hengitykseemme ja kehoon – siihen mitä on juuri nyt. Tässä hetkessä on kaikki”

Leena on oikea mindfulness-legenda: hän toi mindfulnessin Suomeen ja käänsi mindfulness termin sanoilla hyväksyvä, tietoinen läsnäolo. Leena on Suomen ainoa sertifioitu MBSR-ohjaajakouluttaja. Leenan kokemuksen syvyys mindfulnessista, oman mielen tutkimisesta sekä kouluttamisesta tekevät hänestä ainutlaatuisen asiantuntijan.

Leena ohjaa mindfulness-ohjaajakoulutuksia, mindfulness retriittejä, terveydenhoitoalan mindfulness koulutuksia ja yrityskoulutuksia. Leenan ohjauksesta kuultaa jatkuvasti uudistuva ja oivaltava ote. Hänen tyyliinsä kuuluvat yhtä lailla asiantuntevat faktat kuin selkeät, oivalluttavat ohjeistuksetkin.

Suomen ainoa sertifitoitu MBSR-ohjaajakouluttaja I SIYLI-kouluttaja I GENOS Emotional Intelligence Practitioner I Heilpraktiker I sertifioitu Joogaohjaaja I European Certificate of Psychotherapy (ECP) I Hakomi®-kehopsykoterapiakoulutus I CV – ansioluettelo

+358 40 735 9177

leena.pennanen@mindfulness.fi

Petri Pennanen

”Lienee mahdotonta havainnoida edellistä tai seuraavaa hengitystä. Mutta kun aistit hengitystäsi tässä ja nyt, tiedät että olet läsnä.”

Petri teki pitkän uran ulkomailla kansainvälisten konsernien johtotehtävissä. Hän sai tukea hyvin vaativaan työhönsä mindfulnessista, ja lopulta se vei hänet mennessään. Petri opiskeli 2 vuotta Mindfulness CFM®-ohjaajaksi. Tämän jälkeen hän valmistui Googlessa yritysmaailmaan kehitetyn Search Inside Yourself -koulutuksen sertifioiduksi ohjaajaksi ja sittemmin myös GENOS tunneälyvalmentajaksi.

Petri on taustaltaan diplomi-insinööri ja arvostetussa INSEADissa opiskellut MBA, joten työyhteisöissä hän on kuin kala vedessä. Petri on nopealla huumorilla ja napakoilla älynväläyksillä varustettu kouluttaja, joka osaa inspiroida kuulijoitaan todella taitavasti.

Mindfulness CFM®-ohjaaja I SIYLI-kouluttaja I GENOS Emotional Intelligence Practitioner

petri.pennanen@mindfulness.fi

Kirsi Mattila

”Mindfulnessin avulla kehittyvä keskittymisen taito vapauttaa aikaa ja energiaa sille, mikä on elämässä oikeasti tärkeää, kuten omasta hyvinvoinnista huolehtiminen ja läheiset ihmissuhteet.”

Kirsin kokonaisvaltainen ymmärrys liike-elämästä juontaa juurensa monipuoliselta uralta: liikuntakeskus-yrittäjästä teknologia-alalle B2B myyntiin ja tuotepäällikkö tehtävien ja HR:n kautta hyvinvointialan maahantuontiyrityksen toimitusjohtajaksi.

Uupumuksen kokemusasiantuntijana Kirsin missio on auttaa valjastamaan mielen supervoimat käyttöön kestävän menestyksen takaamiseksi. Kirsin selkeä ja kannustava tyyli on saanut suosiota erityisesti IT-alan yrityksissä. Hän on rauhallinen ja inhimillinen asiantuntija, joka saa osallistujat rentoutumaan ihmeellisen helposti. Kun haluatte ennaltaehkäistä uupumista / tukea siitä toipumista tai opettaa multitaskaajat keskittymään paremmin kestävän menestyksen varmistamiseksi, tilatkaa paikalle mielen personal trainer Kirsi!

Mindfulness CFM®-ohjaaja I Positiivisen psykologian asiantuntija I GENOS Tunneälyvalmentaja

+358 50 4000 258

kirsi.mattila@mindfulness.fi

Varaa 30 minuutin keskusteluaika Kirsin kanssa tästä.