fbpx

Tiimimme

KOULUTTAJAMME

Leena Pennanen

”Voimme aina palata takaisin tähän hetkeen, aina takaisin hengitykseemme ja kehoon – siihen mitä on juuri nyt.”

Leena on oikea mindfulness-legenda: hän toi mindfulnessin Suomeen ja käänsi termin sanoilla hyväksyvä, tietoinen läsnäolo. Leena on Suomen ainoa sertifioitu MBSR-ohjaajakouluttaja. Leenan kokemuksen syvyys mindfulnessista, oman mielen tutkimisesta sekä kouluttamisesta tekevät hänestä ainutlaatuisen asiantuntijan.

Leena ohjaa yrityskoulutuksia, terveydenhoitoalan koulutuksia, retriittejä, mindfulness-ohjaajakoulutuksia ja Mindful Leadership Coachingia. Leenan ohjauksesta kuultaa jatkuvasti uudistuva ja oivaltava ote. Hänen tyyliinsä kuuluvat yhtä lailla asiantuntevat faktat kuin selkeät, oivalluttavat ohjeistuksetkin.

Suomen ainoa sertifitoitu MBSR-ohjaajakouluttaja I SIYLI-kouluttaja I GENOS Emotional Intelligence Practitioner I Heilpraktiker I Joogaohjaaja I European Certificate of Psychotherapy (ECP) I Hakomi®-kehopsykoterapiakoulutus I CV – ansioluettelo

+358 40 735 9177

leena.pennanen@mindfulness.fi

Petri Pennanen

”Lienee mahdotonta havainnoida edellistä tai seuraavaa hengitystä. Mutta kun aistit hengitystäsi tässä ja nyt, tiedät että olet läsnä.”

Petri teki pitkän uran ulkomailla kansainvälisten konsernien johtotehtävissä. Hän sai tukea hyvin vaativaan työhönsä mindfulnessista, ja lopulta se vei hänet mennessään. Petri opiskeli 2 vuotta Mindfulness CFM®-ohjaajaksi. Tämän jälkeen hän valmistui Googlessa yritysmaailmaan kehitetyn Search Inside Yourself -koulutuksen sertifioiduksi ohjaajaksi ja sittemmin myös GENOS tunneälyvalmentajaksi.

Petri on taustaltaan diplomi-insinööri ja arvostetussa INSEADissa opiskellut MBA, joten työyhteisöissä hän on kuin kala vedessä. Petri on nopealla huumorilla ja napakoilla älynväläyksillä varustettu kouluttaja, joka osaa inspiroida kuulijoitaan todella taitavasti.

Mindfulness CFM®-ohjaaja I SIYLI-kouluttaja I GENOS Emotional Intelligence Practitioner

+358 50 432 1593

petri.pennanen@mindfulness.fi

Varaa 30 min. keskusteluaika Petrin kanssa tästä.

Kirsi Mattila

”Keskittymisen taito vapauttaa aikaa ja energiaa sille, mikä on elämässä oikeasti tärkeää.”

Kirsin polku on vienyt Personal Trainerista teknologia-alalle ja HR:n kautta maahantuontiyrityksen toimitusjohtajaksi. Ikuisena suorittajana ja omien rajojen tunnistamattomuuden seurauksena Kirsistä tuli myös työuupumuksen kokemusasiantuntija, joka herätti kiinnostuksen mielen treenaamiseen. Kirsi kouluttautui 2 vuotta Mindfulness CFM®-ohjaajaksi sekä positiivisen psykologian asiantuntijaksi ja Genos Tunneälyvalmentajaksi.

Kirsin missio on tehdä työelämästä inhimillisempää – sellaista rennosti tehokasta. Kirsin selkeä ja lempeän kannustava tyyli on saanut suosiota erityisesti IT-alan yrityksissä. Hän on rauhallinen ja inhimillinen asiantuntija, joka saa osallistujat rentoutumaan ihmeellisen helposti. Jos haluatte saada vaikkapa insinöörit puhumaan tunteista tai multihäslääjät keskittymään paremmin, tilatkaa paikalle Kirsi!

Mindfulness CFM®-ohjaaja I Positive Psychology Practitioner I GENOS Emotional Intelligence Practitioner

+358 50 4000 258

kirsi.mattila@mindfulness.fi

Varaa 30 minuutin keskusteluaika Kirsin kanssa tästä.

MUU HENKILÖSTÖMME

Tiina Hermsmeyer

Tiina on Saksan toimistomme sydän. Hän huolehtii asiakkaidemme toiveista, ilmoittautumisista, kirjanpidosta sekä jonkin verran myös viestinnästä.

info@mindfulness.fi

+ 358 40 735 9878, ma-to 10.30-15.30

Haluatko harjoittelijaksi?

Toivomme erityisesti apukäsiä toimistotöihin, markkinointiin sekä kaupallisiin tehtäviin omien kiinnostuksien kohteidesi mukaan.

Voit suorittaa harjoittelusi tiloissamme Helsingissä, toimistollamme Saksan Essenissä tai etänä omalta kotitoimistoltasi. Aloitus ja kesto sopimuksen mukaan!

Kysy lisää: info@mindfulness.fi