fbpx

Tarinamme

Center for Mindfulness Finland Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Leena Pennanen toi mindfulness -menetelmän Suomeen yli 20 vuotta sitten. Leena myös käänsi sanan mindfulness termiksi hyväksyvä, tietoinen läsnäolo.

Center for Mindfulness sai alkunsa Leenan pohdinnasta: ”Mikä parantaa?” Leena tutki ensin ravinnon merkitystä hyvinvoinnille opiskelemalla yliopistossa ravintotieteitä. Tämän jälkeen hän kouluttautui joogaohjaajaksi. Kun hän löysi MBSR-menetelmän, Leena opiskeli mindfulness-ohjaajaksi Jon Kabat-Zinnin johdolla.

Mindfulness oli kuitenkin Suomessa aivan uusi asia. Sitä ihmeteltiin ja sen toimivuutta jopa epäiltiin. Vähitellen kuitenkin yliopistotasolla tehdyt tutkimukset mindfulnessin tehosta kantautuivat median, yleisön, terveydenhuollon ja yritysten korviin. Mindfulnessin suosio kasvoi valtavasti, ja niin kasvoi myös toimintamme.

Edelläkävijyys, turvallisuus, kokonaisvaltaisuus

Meille on tärkeää elämän, hyvinvoinnin ja stressinhallinnan kokonaisvaltaisuus. Kaikki käyttämämme menetelmät ovat tieteellisesti tutkittuja, mikä takaa osallistujillemme turvallisen ja asiantuntevan opastuksen.

Tarjoamme koulutuksiamme niin sinulle kuin yrityksellesikin. Olemme kouluttaneet suomalaisia tuloksellisesti MBSR -menetelmään jo lähes 20 vuoden ajan.

Laaja koulutustarjontamme koostuu workshopeista aina kahden vuoden pituisiin mindfulness-ohjaajakoulutuksiin. Yrityspuolella keskitymme tällä hetkellä eniten teemoihin tunneäly, resilienssi ja stressinhallinta.

Olemme suojanneet laadukkaat koulutuksemme CFM® -tavaramerkillä. Vuosien saatossa olemme kasvaneet monipuoliseksi koulutuskeskukseksi ja mindfulness-koulutustarjontamme onkin Suomen laajin.

Kouluttaudumme jatkuvasti, jotta pysymme kiinni alan uusimmissa, neurotieteisiin pohjautuvissa menetelmissä. Yhteistyömme Global Mindfulness Collaborativen kanssa takaa toimintamme laadun. Tässä
yhteisössä ovat kantavina jäseninä mukana mm. Brownin yliopiston Mindfulness Center sekä Dansk Mindfulness Center Århusin yliopistosta.

Tutustu tiimiimme täältä: https://mindfulness.fi/tiimimme

Center for Mindfulness