fbpx

Mindfulness App

Ota meditointi osaksi arkeasi maksuttomalla Mindfulness App – Leena Pennanen -sovelluksella. Meditoimalla säännöllisesti vähennät stressiä, lisäät elämäniloa ja edistät hyvinvointiasi.

Liity sinäkin mindfulnessin harjoittajien kasvavaan joukkoon! Sovelluksen avulla opit pysähtymään ja rauhoittumaan hetkeksi, missä tahansa oletkin: kotona, bussissa tai jopa kassajonossa.

Mindfulness App Leena Pennanen -sovellus on ladattavissa AndroidiOS ja Windows -laitteisiin

Sovelluksessa voit asettaa itsellesi muistutuksia, päivittäisiä ilmoituksia sekä valita monista meditaatioista sopivimman juuri tähän hetkeen.

Sovelluksen suomenkieliset meditaatiot ovat Leena Pennasen ohjaamia.

Näin käytät Mindfulness App -sovellusta

Mitä tarvitsen

Mindfulness App Leena Pennanen -sovelluksen lataukseen tarvitset

  1. Älypuhelimen/tabletin, jonka käyttöjärjestelmänä on joko Android (mm. Samsung, Huawei) tai iOS (iPhonet ja muut Applen tuotteet)
  2. Internet-yhteyden.

Voit käyttää sovellusta ja kuunnella harjoitteita myös ilman internet-yhteyttä.

Mistä löydän Mindfulness App -sovelluksen

Kuinka lataan Mindfulness App -sovelluksen

Kirjoita sovelluskaupan hakukenttään “mindfulness app leena pennanen” tai käytä hakusanoja “mindfulness”, “leena pennanen”. Saat ladattua sovelluksen painamalla ”lataa”. Lataamalla hyväksyt käyttöoikeudet. Lataus ja asennus vie parisen minuuttia riippuen verkkoyhteydestäsi. Asennuksen jälkeen voit avata sovelluksen.

Jos et jostain syystä löydä sovellusta edellä mainituilla nimillä, voit ladata The Mindfulness App -nimisen sovelluksen ja vaihtaa asetuksista kielen suomeksi: settings -> language -> Finnish.

Voit aloittaa meditoimisen heti

Mindfulness App Leena Pennanen -sovellusta on helppo käyttää. Voit vapaasti valita juuri sen meditaation, joka sopii sinulle juuri tähän hetkeen. Voit aloittaa polkusi hyväksyvään tietoiseen läsnäoloon esimerkiksi 5 päivän johdannolla. Voit myös valita sovelluksesta eripituisia meditaatioita. Vaihtoehtoinasi on 3, 5, 15 tai 20 minuutin meditaatiot sekä 5 minuutin kehomeditaatio sekä yksilöity meditaatio. Voit meditoida joko ohjaavan äänen avulla tai ilman.

Meditoi myöhemmin, anna puhelimen muistuttaa

Vain ottamalla aikaa harjoittamiseen voi hyväksyvän tietoisen läsnäolon kykysi kehittyä. Voit siirtää haluamasi meditaation helposti sinulle sopivaan kellonaikaan määrittämällä muistuksen. Saat muistutuksen, kun on aika harjoittaa. Voit määrittää muistutuksen toistumaan niin usein kuin haluat.

  1. Klikkaa Mindfulness Appin etusivulta muistutukset -kuvaketta
  2. Valitse haluamasi aika meditaatiolle
  3. Valitse toistot, esim. joka maanantai

Voit myös halutessasi sallia sovelluksen lähettävän sinulle päivittäisiä ilmoituksia, jotka ovat mindfulness-harjoituksia tai mietelauseita.

Profiili

Profiilistasi voit seurata harjoittamistasi: kuinka paljon aikaa käytät ja kuinka usein. Profiiliin pääset etusivun ala- tai yläpalkista riippuen sovelluksen käyttöjärjestelmästä. Klikkaamalla kuvaketta pääset tarkastelemaan sitä.

Premium-jäsenyys

Mindfulness Appin Premium -versiosta löydät useita meditaatioita eri tilanteisiin. Meditaatiot ovat kansainvälisesti tunnettujen ohjaajien tekemiä ja lukemia. Voit ostaa Premium-jäsenyyden sovelluskaupastasi kulloinkin voimassa olevalla hinnalla.

Jos et halua jatkaa tilaustasi maksamasi jakson jälkeen, muista perua tilauksesi sovelluskauppasi tilaukset-osiosta. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellet peru sitä itse. Premium-versiosta löydät Leena Pennasen Rakastavan asenteen meditaation sekä Mindful joogan.

Mikäli sinulla on ongelmia sovelluksen käytön tai maksujen kanssa tai haluat perua Premium-version, suosittelemme sinua ottamaan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään osoitteeseen support@mindapps.se ja lähettämään meille kopion viestistä osoitteeseen info@mindfulness.fi. Huomaa, että sinun tulee käyttää samaa sähköpostiosoitetta kuin kirjautuessasi sovellukseen. Löydät sovelluksen kehittäjän nettisivut täältä.

Rentouttavia meditaatiohetkiä!

mindfulness app Leena Pennanen