fbpx

Yrityksille

Rakennamme yrityksille koulutusohjelmia, jotka mahdollistavat kestävän ja merkityksellisen tavan saavuttaa huipputuloksia. Ottamalla käyttöön mielen supervoimat meditaation keinoin, jokainen voi löytää ja kokea täyden potentiaalinsa, mihin ikinä päättääkään ryhtyä.

Tutkittuja hyötyjä mindfulnessista työelämässä:

Erityisesti etätyön lisäännyttyä merkittävästi ”palaveriputket” ovat täyttäneet ihmisten kalenterit. Microsoftin teettämän tutkimuksen mukaan tehokas aivoja palauttava tauko Teams-kokousten välillä oli 10 minuutin mindfulness-meditaatio.

Harjoittelu on tehokkainta ryhmässä, ammattitaitoisen ohjaajan tuella. Ohjaaja tuntee laajan harjoitusten kirjon ja löytää kuhunkin tarkoitukseen sopivan harjoituksen. Psykologista turvallisuutta lisätään läsnäolevan sanoittamisen ja kuuntelemisen harjoituksilla, keskittymiskykyä parantaa istumameditaato ja luovuus kukoistaa avoimen tietoisuuden meditaation avulla jne.

Kun halutaan rakentaa tiimejä ja työyhteisöjä, joissa ihmiset viihtyvät ja joihin halutaan tulla töihin, kutsu meidät apuun. Opettamamme harjoitukset vaikuttavat vahvasti mm. itsetuntemukseen ja tunnetaitoihin ja siten käyttäytymiseen suhteessa muihin, lisäten myötätuntoa, empatiakykyä ja ystävällisyyttä, joka kantaa tiukoissakin tilanteissa.

 

Kaikki koulutuksemme perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja yli 90% asiakkaistamme suosittelee meitä. Toimimme yhtä sujuvasti livenä kuin online – sinä valitset! Alta löydät vaihtoehtoja koulutuksistamme.

Ota yhteyttä:

petri.pennanen@mindfulness.fi, +358 50 4321 593

Varaa 30 min. keskusteluaika Petrin kanssa tästä.

 

kirsi.mattila@mindfulness.fi, +358 50 4000258
Varaa 30 min. keskusteluaika Kirsin kanssa tästä