fbpx

Mindful Work Life Balance

Käytännönläheiset työkalut tunnetaitoihin, itsensä johtamiseen ja stressin hallintaan!

Ohjaaja: Kirsi Mattila
Kesto: 4 viikkoa
Ota yhteyttä: kirsi.mattila@mindfulness.fi, 050 4000 258

"Kirsi johdatti meidän asiantuntijaorganisaatiomme mindfulnessin saloihin ja ihmisten palaute on ollut erinomaista! Valmennus vei meidät teorian kautta itse tehtäviin ja tekoihin, jotka on helppo saada pysyväksi osaksi arkea.

Kirsin ammattitaitoon sisältyy realistinen ymmärrys todellisen työelämän ja työpäivien haasteista, joka merkitsi meille paljon. Ei tuputtamista aiheen osalta, vaan hyviä, käytännönläheisiä neuvoja kuinka saada mindfulnessin hyödyt toimivasti jokaisen omaan arkeen. Kiitos Kirsi - voin todella suositella kaikille organisaatioille!"

Minna Kerko-Rämänen, HR & Communications Manager, Haahtela Oy

Tästä valmennuksesta osallistuja saa konkreettisia työkaluja itsensä johtamiseen ja stressin hallintaan sekä onnellisemman elämän rakentamiseen.

Mindful Work Life Balance on ryhmävalmennus, joka perustuu mindfulnessin ja positiiviseen psykologian tieteelliseen tutkimukseen sekä tutkittuihin meditaatio-ja journaling-harjoituksiin. Harjoitukset on erittäin helppo integroida omaan arkeen – harjoitusten pituus vaihtelee 2-20 minuutin välillä.

Koulutus sisältää tunnin mittaiset live-online –viikkotapaamiset inspiroivan ohjaajamme johdolla sekä ohjeet omaan harjoitteluun tapaamisten välillä. Tapaamisissa avataan kunkin viikon teemaa teoreettisesti, mutta pääpaino on teemaan liittyvillä kokemuksellisilla ja vaikuttavilla käytännön harjoituksilla.

Valmennuksen viikkojen teemat ovat:

  • Keskittymisen taito
  • Stressin hallinta
  • Tunteet työssä ja vuorovaikutuksessa
  • Onnellisuus

Sopiva ryhmäkoko on 6-20 henkilöä. Hinta alkaen 4200€+alv.

Haluatko keskustella lisää koulutustarjonnastamme? Varaa 30 min. keskusteluaika kouluttajamme Kirsin kanssa tästä.