fbpx

Mindfulness-ohjaaja koulutus CFM®

Syvällinen, kehopsykoterapiaan pohjautuva (Hakomi) mindfulness-ohjaajakoulutuksemme antaa sinulle huikeat työkalut mindfulness-ryhmien ohjaamiseen. Suuri osa koulutuksemme voimasta pohjautuu siihen, miten syvällisen ja kehittävän matkan kuljet itsesi kanssa ennen valmistumistasi mindfulness-ohjaajaksi.

Mindfulness-ohjaaja koulutuksemme pohjautuu MBSR-menetelmään (Mindfulness-based Stress Reduction), jonka harjoitteiden teho on tieteellisesti todistettu. Kanssamme voit olla varma siitä, että opettamamme harjoitteet todella tehoavat ja luovat suotuisia muutoksia.

Uskomaton tarjous – hinta ja joustavat maksuehdot:

Kun osallistut mindfulness-ohjaajakoulutus kokonaisuuteen nyt (Mindfulness Peruskoulutus + Mindfulness Jatkokoulutus) saat tästä kokonaisuudesta yli 1000€ alennusta kun ilmoittaudut mukaan 31.5.2024 mennessä! Katso lisää alta Mindfulness-ohjaaja koulutus.

Jos olet jo käynyt Mindfulness Peruskoulutuksen, polkusi ohjaajaksi jatkuu Mindfulness Jatkokoulutuksella (alla).

Meillä on yli 20-vuoden kokemus vaikuttavien mindfulness-ohjaaja koulutusten järjestämisestä ja ohjaaja-koulutuksemme toteutetaan Brownin yliopiston MBSR Foundations -koulutusrungon mukaan. Koulutuksen Curriculum on Jon Kabat-Zinn:n laatima. Olemme myös osa kansainvälistä Global Mindfulness Collaborative -yhteisöä ja uusin tutkimustieto on täten käytettävissämme ensimmäisten joukossa. Yli 90% koulutuksiimme osallistujista suosittelee meitä muillekin!