fbpx

Mindfulness Peruskoulutus CFM®

Vaikuttava ja elämää muuttava koulutus. Seuraava koulutus alkaa syyskuussa 2023. Ilmoittaudu mukaan nyt!

2,690.00

Yrityksile, toiminimille ja yhteisöille hintaan lisätään alv 24%.

Ohjaaja: Leena ja Petri Pennanen
Ajankohta: AIKATAULU: 09.09.23-03.02.24
Paikka: Läsnäolon tila, Helsinki sekä aina myös live-online Zoomin kautta
Ota yhteyttä: leena.pennanen@mindfulness.fi, puh. 040 735 9177

Varastossa

"Voin suositella CFM:n järjestämää Peruskoulutusta jokaiselle ihmiselle, joka on kiinnostunut parantamaan omaa hyvinvointiaan ja tuomaan elämäänsä uusia näkökulmia - tai hakemaan pohjaa jopa elämänmuutokselle. Leena ja Petri ovat uskomattoman hienoja ammattilaisia. Heidän luonaan on turvallinen ja inspiroiva tunne ja tunnelma harjoittaa mindfulnessia!"

Vappu

""Olen oppinut sietämään stressiä selvästi aiempaa paremmin. Tunnistan useimmiten mitkä asiat laukaisevat stressin, miten reagoin automaatiolla, ja mitkä tunteet ovat pohjalla. Tämän takia stressireaktio lievittyy ja menee nopeammin ohi.”"

Antti

Hämmennyksestä selkeyteen, ärtymyksestä rauhaan, pinnistelystä rentouteen. Onko vaikeaa uskoa, että muutos on mahdollinen? Voin luvata sinulle yli 20-vuoden kokemuksella, että mindfulness-kykyä harjoittamalla voit vaikuttaa koko kokemukseesi elämästä.

Sinun on täysin mahdollista löytää elämään enemmän tasapainoa ja iloa ympäröivistä olosuhteista riippumatta, jos olet valmis sitoutumaan omaan osuuteesi – mindfulness-kykysi vahvistamiseen harjoittelemalla. Meiltä saat ohjauksen, ohjeet, tuen ja työkalut, joilla onnistut varmasti.

Mindfulness Peruskoulutus auttaa sinua yhdistämään meditaation arkeesi ja ymmärrät syvällisesti kokemuksen kautta, mitä meditaatio on ja mitä meditaatio ei ole.

Asioita, jotka saat koulutuksesta

 • koet hyväksyvän tietoisen läsnäolon (mindfulness) ja meditaation voiman entistäkin syvällisemmin
 • opit meditoimaan – meditaatio on työkalusi itsetuntemukseen
 • kehotietoisuus / kehoäly kehittyy
 • hallitset stressiä paremmin, stressi vähenee ja tasapaino haasteiden keskelläkin löytyy nopeammin
 • jos olet meditoinut pitkään yksin, saat kokea meditaation uskomattoman voiman ryhmässä
 • myötätunto ja ystävällisyys itseäsi ja muita kohtaan lisääntyy
 • tunnistat tarpeesi selkeämmin, hyväksyt itsesi aidommin ja arvostat elämääsi enemmän
 • elät tasapainoisesti myös haasteiden keskellä
 • itsetuntemus kasvaa ja opit tekemään tietoisia valintoja ja päätöksiä
 • resilienssi meditaation avulla tulee osaksi arkeasi
 • unettomuus helpottaa, unen laatu paranee (noin 99% koulutukseen osallistuneista kertoo tästä)
 • vuorovaikutus esim. läheisten ja työkavereiden kanssa helpottuu ja syvenee
 • some-riippuvuus tms. hellittää

Koulutuksen sisältö

 • useamman kuukauden ohjattu mindfulness-matka, jonka aikana harjoitat neuroplastisesti vaikuttavia MBSR-harjoitteita
 • 11 koulutuspäivää, joiden aikana harjoitat ja syvennät MBSR-meditaatioharjoitteita ryhmässä sekä tutustut menetelmän teoreettiseen viitekehykseen
 • Omatoimiset viikkoharjoitteet, jotka auttavat olennaisesti harjoittamisen syventämistä
 • Zoom-tapaamiset koulutusryhmän kanssa, jotka motivoivat sekä harjoittamiseen, että läsnäolevan vuorovaikutuksen lisäämiseen. Tilaa kysymyksille ja kokemuksille.
 • Maksuton 12 kk käyttöoikeus Mindfulness App Leena Pennanen -sovelluksen PREMIUM-osioon, joka sisältää koulutusharjoitteet
 • Harjoituskaveri, jonka kanssa saat mahdollisuuden vaihtaa säännöllisesti kokemuksia ja voitte tukea toistenne oppimista
 • Tukea harjoittamiseen sähköpostitse ohjaajilta. Tuen tarve määritellään yhteisesti osallistujan ja kouluttajan kesken. Kyseessä on ryhmävalmennus, jonka lisäksi voit halutessasi ostaa myös yksilötapaamisia. Henkilökohtainen harjoitusten soveltamiseen liittyvä tuki ei korvaa terapiaa/psykoterapiaa tms.

Peruskoulutus on todellinen matka itseesi. Sisäinen seikkailu, jonka aikana opit arvostamaan itseäsi enemmän, suhtautumaan tyynemmin elämän haasteisiin sekä olemaan läsnä tässä hetkessä paljon aikaisempaa helpommin.

Koulutuksen pitkä kesto juurruttaa sen vaikutukset arkeesi ainutlaatuisella tavalla ja syventää ymmärrystäsi mindfulnessista ja sen mahdollisuuksista. Neurotiedekin sen todistaa: Mitä enemmän harjoitat, sitä enemmän hyödyt.

Kaikki, jotka ovat ottaneet Mindfulness Peruskoulutuksen opit ja harjoitukset säännölliseen käyttöön, kertovat elämän todella muuttuvan! Meillä on yli 20 vuoden kokemus pitkien mindfulness-koulutusten järjestämisestä ja Peruskoulutuksemme toteutetaan Jon Kabat-Zinn:n laatiman koulutusohjelman mukaan. Olemme osa kansainvälistä Global Mindfulness Collaborative -yhteisöä, jonka juuret ovat Brownin yliopistossa. Yli 90% koulutuksiimme osallistujista suosittelee meitä muillekin!

Mindfulness-ohjaajaksi?

Tämä koulutus on myös kaksivuotisen Mindfulness -ohjaaja CFM® -koulutuksen ensimmäinen osa, mikäli valitse lähteä ohjaajapolulle. Peruskoulutuksen alkaessa sinun ei vielä tarvitse tietää, haluatko jatkaa opintojasi ohjaajaksi saakka. Voit rauhassa keskittyä vain omaan harjoittamiseen. Mindfulness-ohjaajaksi kehittyminen, oppiminen ja sisäistäminen tapahtuu harjoittamalla säännöllisesti, vaalimalla aloittelijan mieltä (beginners mind), ylläpitämällä uteliaisuutta ja juuri kun tuntuu, että ”tiedän jo” – luopumalla omasta ”asiantuntijuudesta”.

Ennen Peruskoulutukseen osallistumista

Paras ponnahduslauta Mindfulness Peruskoulutukseen on 8-viikon MBSR-kurssi, jossa saat jo käsityksen menetelmästä sekä siinä käytettävistä harjoituksista. Voit tutustua MBSR-menetelmään myös lyhyemmillä kursseilla, menetelmään perehtyneen ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella. Myös muusta meditaatio kokemuksesta on hyötyä.

Osallistujien kokemuksia

”Peruskoulutus on todellinen matka itseen! Opin tuntemaan itseni ja tarpeeni ja rohkaistuin olemaan oma itseni kaikissa tilanteissa. Stressinhallintani parani ja resilienssini kehittyi huimasti. Suosittelen peruskoulutusta kaikille, jotka haluavat voida paremmin, saada hallinnan tunteen elämään ja iloita itsestään enemmän.” -Tiina

”Lempeä matka itsensä äärellä, jossa samalla oppii paljon erilaisia hyödyllisiä taitoja elämää varten. Itsemyötätuntoa, kehoyhteyttä, hyväksymistä, kontrolloinnista vapautumista ja läsnäoloa.” -Johanna

Mitä hyötyjä Elina sai Mindfulness Peruskoulutuksesta? Katso Elinan terveiset koulutusta harkitseville täältä.

Mitkä kolme tärkeää asiaa Viivi oppi Mindfulness Peruskoulutuksessa? Katso Viivin video tästä.

Katso video Adama Sofian kokemuksista täältä

 

 

Epäilyttääkö?

MBSR-menetelmä, johon koulutus pohjautuu, löytyy käypähoito suosituksista mm. ADHD:n, masennuksen, ahdistushäiriöiden, skitsofrenian ja lukuisten muiden mielen haasteiden yhteydestä tutkittuna ja toimivana menetelmänä.

Kysy lisää Leenalta: leena.pennanen@mindfulness.fi.

Helsinki Läsnäolon Tila / live-online 2023-2024 -ryhmä
1. la-su 09.-10.09.2023
2. pe-la 06.-07.10.2023
3. la-su 25.-26.11.2023
4. pe-su 12.-14.01.2024 Hiljaisuuden retriitti, ulkopuolinen kurssikeskus
5. pe-la 02.-03.02.2024

Jos et pääse kaikkiin tapaamisiin, pysyt silti hyvin mukana koulutusohjelmassa ja voit korvata päivät seuraavassa ryhmässä, jossa on tilaa. Kysy mahdollisuutta maksueriin info@mindfulness.fi!

Meneillään oleva ryhmä:
Helsinki Läsnäolon Tila / live-online 19.03.-12.08.2023 -ryhmä
1. su-ma 19.-20.03.2023
2. la-su 22.-23.04.2023
3. pe-su 19.-21.05.2023 Hiljaisuuden retriitti, ulkopuolinen kurssikeskus
4. pe-la 09.-10.06.2023
5. pe-la 11.-12.08.2023

1. päivä klo 10.00-17.00
2. päivä klo 10.00-16.00

Huomaa, että koulutuksen tapaamisten (esim. Läsnäolon Tilassa) tai retriitin majoitus / ruokailut / matkat eivät sisälly koulutusmaksun hintaan. Retriittiosuuden majoitus ja ruokailut maksetaan paikan päällä kurssikeskukselle.

Peruutusehdot