fbpx

Mindfulness Peruskoulutus CFM®

Vaikuttava ja elämää muuttava mindfulness-koulutus. Uusi ryhmä alkaa pian – 9.3.2024.

Ohjaaja: Leena ja Petri Pennanen
Paikka: Läsnäolon tila, Helsinki sekä aina myös live-online Zoomin kautta

Suomen kokenein mindfulness-kouluttaja paljastaa…

Tieteellisesti todistettu keino lisätä elämäniloa ja poistaa stressiä pysyvästi – elämäsi muuttuu vain muutamassa kuukaudessa

Rohkea 5 kuukauden syväsukellus itseesi. Radikaalin itsetuntemuksen myötä tunnistat tarpeesi paremmin, onnistut vähentämään stressiäsi ja saamaan hallinnan tunteen takaisin elämääsi – tieteellisesti todistetuin metodein ja yli 20 vuoden kokemuksella.

 

Mitäs jos sinulla olisi kyky ELÄÄ tässä hetkessä niin vaikuttavalla tavalla, että….

 • tunnistaisit tarpeesi selkeästi ja osaisit tehdä hyvinvointisi kannalta oikeita valintoja
 • myötätunto ja ystävällisyys itseäsi sekä muita kohtaan lisääntyisi merkittävästi
 • vuorovaikutuksesta muiden ihmisten kanssa tulisi helpompaa ja syvempää etkä enää ajautuisi konfliktitilanteisiin
 • pääsisit eroon haitallisista riippuvuuksistasi (kuten some- tai ruokariippuvuus)
 • resilienssisi kehittyisi uudelle tasolle ja palautuisit vastoinkäymisistä huomattavasti nopeammin
 • stressi ei enää hallitsisi sinua ja löytäisit enemmän tilaa hengittää ja elää kuten sisimmissäsi haluat
 • ja mitä jos tämä kaikki näkyisi ulospäin rauhana, kasvaneena elämänilona ja positiivisuutena?

… olisitko valmis tekemään tästä kaikesta totta, jos sinulla vaan olisi kaikki tarvittava tieto-taito käytössäsi? Opit helposti siirtymään suorittamisen kierteestä pois. Tekeminen kumpuaa sinusta sisältä käsin. Olet läsnä itsellesi ja olet yhteydessä siihen mikä on sinulle kaikkein tärkeintä.

 

Ehkä olet joskus kysynyt itseltäsi…

Miksi stressi, uupumus ja itsekritiikki kiusaavat sinua etkä kykene nauttimaan elämästä niin kuin haluaisit?

Maailma, jossa elämme, arvostaa jatkuvaa tekemistä ja aikaansaamista ehkä enemmän kuin mitään muuta.

Asioiden edistäminen ja aikaansaaminen ovat tärkeitä taitoja, mutta jatkuvassa suorittamisessa piilee iso vaara:

Jos kaikki tekemisesi tähtää jatkuvaan kasvuun ja asioiden edistämiseen, saatat unohtaa itsesi matkalla päämäärääsi.

Ja kun unohdat itsesi, et enää kykene tunnistamaan, mitkä asiat tekevät sinulle hyvää ja mitkä asiat taas aiheuttavat sinulle pahoinvointia.

Näin ajaudut rakentamaan elämää ulkoisten tekijöiden ja mielipiteiden pohjalta ja kehosi sekä mielesi alkavat oireilemaan eri tavoin.

Saatat kokea jatkuvaa stressiä, olet uupunut, et enää nuku hyvin, kehossasi on (kroonisia)kiputiloja ja vähitellen myös elämänilosi katoaa.

Tämä kaikki on kuitenkin aivan turhaa ja nämä oireet kertovat, että olet kadottanut yhteyden itseesi ja kykysi elää tässä hetkessä on heikentynyt.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse elää kärsimyksen ja pahoinvoinnin sanelemaa elämää. Oikeastaan päinvastoin.

On olemassa huomattavasti yksinkertaisempi ja parempi tapa elää elämääsi. Tämän uuden tavan opettelemiseen ei tarvita mitään erityistaitoja tai lahjakkuutta.

Sinun on vain uskallettava pysähtyä itsesi ja elämäsi äärelle ja harjoiteltava suhtautumaan asioihin uudella tavalla. Kun tekeminen ei kumpua jatkuvasta suorittamisesta, riittämättömyyden tunteesta, vaan läsnäolosta, ilosta ja mikä sinulle on tärkeää elämäsi muuttuu radikaalisti.

Uusi hyvinvoiva elämäsi on hyvin lähellä ja jos haluat tietää tästä lisää, jatka vain lukemista…

Jos olet kokenut yhtä tai useampaa näistä, kykysi olla läsnä tässä hetkessä on todennäköisesti heikentynyt:

 • olet usein uupunut ja väsynyt
 • koet jatkuvaa stressiä, mikä ei tunnu helpottavan lähes mitenkään
 • olet erittäin kriittinen itseäsi kohtaan ja ruoskit itseäsi pienistäkin ”virheistä”
 • sinulla on riippuvuuksia (esim. some- tai ruokariippuvuus), joista et ole päässyt eroon
 • kärsit unettomuudesta ja häiritsevistä ajatuksista
 • sinun on vaikea päästä eteenpäin vastoinkäymisistä
 • ajaudut usein konflikteihin kommunikaatiotilanteissa läheistesi kanssa

Ja samalla vaikuttaisi, että jotkut ihmiset ovat löytäneet keinot elää stressivapaata arkea ja voida kokonaisvaltaisesti hyvin.

Mistä voi olla kyse?

Pohdin tätä samaa kysymystä yli 20 vuotta sitten, kun etsin kuumeisesti ratkaisua oman hyvinvointini edistämiseen.

Onnekseni löysin keho-mieli- sydän yhteyden mindfulnessin eli hyväksyvän tietoisen läsnäolon kautta. Sain tutkitusti toimivat mindfulness harjoitteet, joiden avulla käänsin elämäni kertaheitolla parempaan. Opin mm. miten trauma, vaikeat kokemukset elävät kehossa ja miten voin päästää irti näistä vanhoista syvälle juurtuneista stressikierteistä. Käytän näitä taitoja päivittäin itse. Ymmärrän oman kokemukseni kautta miten mindfulness työkalut muuttavat arkea, kunhan niitä ahkerasti käyttää. Toistot ovat avain kehitykseen ja elämän muutokseen.  

Nyt voin onnekseni opettaa kaikki nämä taidot myös sinulle ja voit päästä eroon stressistä, uupumuksesta. Voit oppia kuuntelemaan mielesi sekä kehosi tarpeita elämäntilanteestasi riippumatta! Kun pystyt keskittymään oleelliseen ja saat turvallisessa ilmapiirissä rohkeuden kohdata stressiä ylläpitävät voimat, elämäsi muuttuu.

Stressivapaa ja elämänilosta täyttyvä arki voi olla totta myös sinulle jo 5 kuukauden kuluttua! Elämäsi on muuttunut.

 

Esittelyssä: Mindfulness peruskoulutus CFM®

5 kuukauden vaikuttava ja elämää muuttava ryhmäkoulutus tietoisuustaidoista ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille

 

Huolimatta taustoistasi tai siitä, mitä kaikkea olet tähän mennessä jo kokeillut, Mindfulness peruskoulutus on luotu poistamaan stressiä, uupumusta ja häiritseviä kiputiloja pysyvästi.

Kun hyödynnät koulutuksen oppeja, huomaat että apu ei tule ulkopuolelta, jotta voisit kokea elämäniloa ja tuntea eläväsi läsnä tässä hetkessä. Kun yhteys omaan itseesi kasvaa, niin samalla kasvaa yhteys toisiin ihmisiin. Kun itsesi ja muiden arvostus tulee sisäiseksi kokemukseksi, elämänilo on läsnä.

Ja ennen kaikkea, tämä koulutus auttaa sinua tunnistamaan omia tarpeitasi ja tekemään hyvinvointisi kannalta oikeita valintoja.

Ehkä olet haaveillut jostain tämän kaltaisesta?

 

Mitä Mindfulness peruskoulutus muuttaa elämässäsi?

Olen nähnyt tuhansien asiakkaideni kanssa sen, että tämä mindfulness harjoitusohjelma ja nämä työkalut todella toimivat.

En ole nähnyt vielä yhtäkään asiakasta, joka ei olisi saanut haluamiaan muutoksia, mikäli hän on lähtenyt toteuttamaan koulutuksen oppeja sitoutuneesti. Mikä voima meissä jokaisessa onkaan ilahduttaa minut aina uudestaan!

Kun lähdet mukaan tähän mindfulness koulutukseen, voit:

 • päästä eroon jatkuvasta stressistä, vaikka elämäsi olisi erittäin kiireinen juuri nyt
 • päästä eroon uupumuksesta ja väsymyksestä
 • kehittää kykyäsi kuunnella kehosi viestejä ja tehdä fiksuja valintoja niiden pohjalta
 • olla enemmän läsnä elämässäsi ja tuntea jokaisen hetken syvällisesti
 • kehittää kykyäsi olla vähemmän reaktiivinen
 • löytää lempeyttä ja ystävällisyyttä itseäsi kohtaan
 • päästä eroon haitallisista riippuvuuksista (kuten some- tai ruokariippuvuus)
 • kehittyä hyväksi kommunikoijaksi

Mitä mindfulness koulutus pitää sisällään?

Nämä lupaukset saattavat kuulostaa isoilta, mutta tähän ei ole mitään koiraa haudattuna.

Koulutus nimittäin perustuu metodeihin, joiden teho on todistettu lukuisilla tieteellisillä tutkimuksilla ja olen nähnyt niiden toimivan tuhansien asiakkaideni kanssa ennen sinua.

 • Useamman kuukauden mindfulness-koulutuspolun, jonka aikana harjoitat neuroplastisesti vaikuttavia meditaatioharjoitteita
 • 11 koulutuspäivää, joiden aikana opit ja syvennät MBSR-meditaatioharjoitteita ryhmässä. Ymmärrät kokemuksellisesti harjoitusohjelman viitekehyksen, joka perustuu tieteeseen. Koulutuspäivät sisältävät paljon mindfulness-harjoituksia ja itsetuntemusta turvallisessa ja luottamuksellisessa ympäristössä.
 • Läsnäoloharjoitukset, jotka auttavat sinua meditaation vaikutusten siirtämisessä arkeen
 • Ohjatut ryhmäverkkotapaamiset koulutuspäivien välissä, jotka motivoivat sekä harjoittamiseen, että läsnäolevan vuorovaikutuksen lisäämiseen. Mindfulness-verkkotapaamisissa sinulla on mahdollisuus kysymyksille liittyen harjoitusjakson tehtäviin.
 • 12 kk käyttöoikeuden Mindfulness App Leena Pennanen -sovelluksen PREMIUM- osioon, joka sisältää mindfulness-koulutusharjoituksia
 • Oman harjoituskaverin, joka tukee mindfulnessin oppimista ja ymmärtämistä, millä tavoin meditaatioharjoitukset muuttavat arkea ja elämää
 • Tukea meditaation harjoittamiseen ohjaajilta. Määrittelemme tuen tarpeen yhteisesti. Huomioithan, että kyseessä on ryhmävalmennus. Henkilökohtainen harjoitusten soveltamiseen liittyvä tuki ei korvaa terapiaa/psykoterapiaa tms.

 

Näin yhteinen matkamme etenee kohti stressivapaata ja elämänilon täyttävää arkea

 1. la-su 09.-10.03.2024
  • Ensimmäisessä tapaamisessamme opit siirtymään loputtomasta analysoinnista eli päissäin olemisesta kehoon ja välittömään tässä hetkessä olemiseen. Alat muistamaan mikä on tärkeintä ja päästät irti kuvitelmista, jotka eivät ole totta.
 2.  la-su 20.-21.04.2024
  • Toisella tapaamisella stressinhallinnan taitosi kehittyvät. Koet kehossa miltä psykologinen turvallisuus tuntuu ja miten se vaikuttaa elämääsi. Lisäät kykyäsi sanoittaa kehon tietoa itsellesi. Kehität kykyäsi olla utelias kokemuksiasi kohtaan – olivatpa ne miellyttäviä tai epämiellyttäviä.
 3. la-su 18.-19.05.2024
  • Kolmannella kerralla rakastavan asenne ja myötätunto itseäsi kohtaan lisääntyy. Opit harjoitteita, joilla voit kultivoida näitä ominaisuuksia itsessäsi. Näitä harjoittamalla elämäsi muuttuu radikaalisti parempaan.
 4. pe-su 07.-09.06.2024 Hiljaisuuden retriitti, ulkopuolinen kurssikeskus
  • Kolmen päivän mindfulness hiljaisuuden retriitti on syventävä ja transformoiva kokemus. Tämä on kaikkien osallistujien mielestä käänteentekevä kohtaaminen itsensä kanssa. Omista ajatuksista, menneisyyden taakoista irtipäästäminen ja oman voiman ja ilon löytäminen ovat keskiössä. Koet miten helppoa meditointi on. Retriittissä saat suoran kokemuksen omaan hyvyyteesi ja voimaasi.
 5. la-su 03.-04.08.2024
  • Viidennellä kerralla huomaat, miten neuroplastisuus eli hermosolujen muokkautuvaisuus on näyttänyt voimansa. Uudet polut kehossa ja mielessä ovat vakautuneet. Arkesi on muuttunut radikaalilla tavalla helpommaksi. Osaat kuunnella itseäsi ja muita, osaat käyttää kehotietoisuutta päätöksenteossa. Mukavuusalue on saanut uuden merkityksen, koska ymmärrät miten turva, mukavuus kulkee mukanasi mihin tahansa menetkin. Sinun ei tarvitse enää puskea itseäsi johonkin jostakin, vaan voit vapaasti valita mihin menetkin ja mitä teet. Tasapaino eli resilienssi on tullut osaksi elämääsi. Elät tätä hetkeä ja ymmärrät että siihen kuuluvat eri tunnetilat, ajatukset, hämmennykset, turhautumiset, vihan ja pelon tunteet eli koko ihmisyyden kirjo. Tunnet eläväsi ja olevasi osana suurta ihmisyyttä. Kun olet yhteydessä itseesi voit olla yhteydessä toisiin ihmisiin.

 

Tapaamisemme noudattavat joka kerta samaa aikataulua: 1. päivä klo 10.00-17.00 ja 2. päivä klo 10.00-16.00

Jos et pääse kaikkiin tapaamisiin, pysyt silti hyvin mukana koulutusohjelmassa ja voit halutessasi myös korvata päivät seuraavassa ryhmässä.

Ilmoittaudu kurssille

 

 

Asiakkaamme kertovat: vaikuttavia tuloksia Mindfulness peruskoulutuksesta

Yli 95% asiakkaistamme suosittelee koulutuksiamme!

” Elämäni on täysin muuttunut. En olisi uskonut sitä ennen koulutusta, mitä kaikkea pystyn muuttamaan arjessani” – Elina K

”Peruskoulutus on todellinen matka itseen! Opin tuntemaan itseni ja tarpeeni ja rohkaistuin olemaan oma itseni kaikissa tilanteissa. Stressinhallintani parani ja resilienssini kehittyi huimasti. Suosittelen peruskoulutusta kaikille, jotka haluavat voida paremmin, saada hallinnan tunteen elämään ja iloita itsestään enemmän.” -Tiina

”Lempeä matka itsensä äärellä, jossa samalla oppii paljon erilaisia hyödyllisiä taitoja elämää varten. Itsemyötätuntoa, kehoyhteyttä, hyväksymistä, kontrolloinnista vapautumista ja läsnäoloa.” -Johanna

 

Mitä hyötyjä Elina sai Mindfulness Peruskoulutuksesta?  Katso Elinan terveiset koulutusta harkitseville

Mitkä kolme tärkeää asiaa Viivi oppi Mindfulness Peruskoulutuksessa? Viivin oivallukset tällä videolla.

Adama Sofia kertoo kokemuksista tässä videossa Mindfulness peruskoulutuksesta

 

Kouluttajanasi Suomen kokenein mindfulness-kouluttaja Leena Pennanen

Lupaan sinulle yli 20-vuoden kokemuksella, että elämäsi muuttuu radikaalisti. Oletko valmis siihen? Kun kärsimyksen eri muodot vähenevät tilalle tulee valtava elämän ilo ja tyytyväisyys, joka on riippumaton siitä mitä juuri nyt tunnet.  En tiedä ketään koulutukseen sitoutunutta, joka ei olisi kokenut tätä tärkeää muutosta arjessaan. Ryhmän sekä ohjauksen voima on niin valtava.

– Leena Pennanen

Leena kertoo koulutuksesta

 

Ilmoittaudu kurssille

 

Haluatko lähteä mukaan ja elää stressivapaata ja läsnäolevaa arkea jo ennen kesää?

Seuraavan koulutuksemme ilmoittautuminen on auki ja se starttaa 9.3.2024.

Kiinnostuitko? Haluatko tietää lisää mindfulness koulutuksesta? Varaa maksuton tutustumispuhelu Leenan kanssa.

VARAA TUTUSTUMISPUHELU TÄSTÄ >>

Mikä tämän puhelun tarkoitus on?

Haluan varmistua, että voimme todella auttaa sinua koulutuksemme avulla ja se sopii sinun tämän hetken tilanteeseesi. Keskustelemme muun muassa tästä puhelun aikana.

Haluan myös varmistaa, että olemme sopiva taho auttamaan sinua eteenpäin mindfulness-polullasi. Puhelun tavoitteena on siis tutustua toisiimme ja varmistaa, että kyseessä on hyvä vaihtoehto molemmille osapuolille.

Tapaamisessa voit myös esittää kysymyksiä koulutuksen sisällöstä tai muista sinua askarruttavista asioista. Voimme käydä läpi myös kaikki hintaan ja maksamiseen liittyvät kysymyksesi.

Tapaamisen varaaminen ei tietenkään sido sinua mihinkään, vaan sen avulla varmistamme, että tämä mindfulness koulutus on juuri sinua varten.

Toivottavasti kuulen sinusta pian!

 

VARAA TUTUSTUMISPUHELU TÄSTÄ >>

 

Huomaathan, että koulutuksen tapaamisten (esim. Läsnäolon tilassa) tai retriitin majoitus / ruokailut / matkat eivät sisälly koulutusmaksun hintaan. Retriittiosuuden majoitus ja ruokailut maksetaan erikseen kurssikeskukselle. Kysy mahdollisuutta maksaa koulutus osissa:info@mindfulness.fi

Tämä sinun on myös hyvä tietää

Polku mindfulness-ohjaajaksi

Peruskoulutus muodostaa kaksivuotisen Mindfulness-ohjaaja CFM® -koulutuksen ensimmäisen osan. Peruskoulutuksen alkaessa sinun ei vielä tarvitse tietää, haluatko jatkaa opintojasi ohjaajaksi saakka. Voit rauhassa keskittyä omaan harjoittamiseen ja meditaatioon. Mindfulness-ohjaajaksi kehittyminen, oppiminen ja sisäistäminen tapahtuu harjoittamalla säännöllisesti, vaalimalla aloittelijan mieltä (beginner’s mind) ja ylläpitämällä uteliaisuutta.

Ilmoittaudu kurssille

 

Koulutuksen peruutusehdot