fbpx

Mindfulness Jatkokoulutus CFM®

Syvällisin koulutuksemme mindfulnessista & ohjaajakoulutuksemme 2. osa. Seuraava aloitusajankohta julkaistaan pian.

2,847.00

Yrityksile, toiminimille ja yhteisöille hintaan lisätään alv 24%.

Ohjaaja: Leena ja Petri Pennanen
Ajankohta: AIKATAULU 07.09.23-17.05.24
Paikka: Läsnäolon tila, Helsinki / live-online Zoomin kautta
Ota yhteyttä: leena.pennanen@mindfulness.fi

Varastossa

"Elämäni tärkein koulutus. Suosittelisin tätä sekä ammatillisessa mielessä, että yksityishenkilönä. Kokeile ja päätä vasta tämän jälkeen, mitä olet tästä mieltä. Tämä muutti minua yksilönä sekä ammattilaisena enemmän kuin mikään aiemmin käymäni koulutus.
"

Nina

"Nämä ovat taitoja, joita jokaisen tulisi itselleen hankkia, mikäli haluaa olla tyytyväinen elämäänsä. Kannattaa mennä. Säännölliset tapaamiset syventävät omaa sitoutumista harjoittamiseen.
"

Osallistuja

Yli 90% koulutuksemme käyneistä suosittelee meitä.

Mindfulness jatkokoulutus syventää ja jatkaa tietoisuuden kehittymistä Peruskoulutuksen jälkeen. Tiedät jo kokemuksesta, miten tärkeä tuki itsellesi on mindfulness-ryhmä. Ryhmä peilaa sinulle omaa hyvyyttäsi ja myötätuntoa sekä vahvistaa sinussa niitä kohtia, jotka tarvitsevat ravintoa. Tämä koulutus on myös Mindfulness -ohjaaja CFM® -koulutuksemme toinen osa, joka yhdessä hiljaisuuden retriitin kanssa pätevöittää sinut ohjaamaan omia ryhmiä.

Tämä mindfulness-koulutus on selkeä kokonaisuus, jossa opit lisää omista automaattisista käyttäytymismalleistasi, kehität itsesi ja muiden kuuntelua, kasvatat itsemyötätuntoa ja opit laajentamaan myötätuntoa ja ystävällisyytta muihinkin ihmisiin.

Opit ymmärtämään, että mindfulness-harjoitteiden ohjaaminen ei ole vain kognitiivista osaamista. Mindfulness-harjoittaminen auttaa sinua kasvamaan ihmisyyteen. Opit kokemuksen välittämistä ja tilan antamista muiden kokemuksille. Eletty elämä ja oma harjoitustausta jalostavat sinua läpi elämän, valmiiksi ei tulla koskaan. Voit ohjata muita vain omasta kokemuksestasi ja tietoisuudestasi. Siksi ohjaajakoulutuksemme ei sisällä lopputyötä – olet vasta avannut oven ohjaajuuden korkeakouluun, anna sen matkan jatkua ja jatkua. Hyvän ohjaajan tunnistaa mm. siitä, että ohjatessaan hän luopuu „minä tiedän“ asiantuntijuudestaan. Opit käyttämään uteliaisuutta supervoimana ja oma keskeneräisyytesi on voimavara, ei asia joka pitäisi äkkiä muuttaa. 

Sisältö

  • Lähes yhdeksän kuukauden pituinen mindfulness-matka, jossa harjoittamisen vaikutukset juurtuvat sinuun ainutlaatuisen voimakkaasti.
  • Illan ja koko seuraavan päivän mittaiset koulutuspäivät, joissa syvennymme aina tiettyihin teemoihin.
  • Saat tueksesi Mindfulness App Leena Pennanen -sovelluksen Premium-version 12 kk:n ajaksi. Sieltä löydät helposti koulutuksen MBSR-harjoitteet.
  • Lisäbonuksena saat harjoittamisesi tueksi harjoitusparin, jonka kanssa voitte pitää yhteyttä sopimuksenne mukaan ja harjoittaa sekä jakaa kokemuksia harjoittamisesta yhdessä.

Koulutuksen aikana voit alkaa ohjaamaan MBSR 8-viikkoista kurssia omalle harjoitusryhmällesi, joka voi koostua esim. työkavereistasi, ystävistäsi tai sukulaisistasi. Kun harjoittelet ohjaamista, pääset kysymään esille nousseita asioita. Tärkeitä osia koulutuksessa ovat myös uteliaisuuden ja avoimuuden kehittäminen, kyky olla ei-tietämisen tilassa sekä keho-mieli-sydän -yhteyden syventäminen.

Tämä mindfulness-koulutus soveltuu myös sinulle, vaikka et itse vielä ajattelisi ohjata ryhmiä. Se lisää kykyäsi olla tasapainossa muuttuvassa työympäristössä. Kun tulet tietoiseksi erilaisista piilossa olevista haavoistasi, osaat paremmin hypätä pois automaattisista tavoista. Tulet enemmän ja enemmän siksi kuka olet ja voit luottaa siihen, että se on tarpeeksi. Olet riittävä juuri sellaisena kun olet. 

Jos haluat valmistua Mindfulness CFM® -ohjaajaksi, tulee sinun käydä Jatkokoulutuksen lisäksi yksi CFM:n hyväksymä, vähintään 5 päivän hiljaisuuden retriitti. Voit käydä sen ennen kuin aloitat koulutuksen, sen aikana tai vuoden sisällä Mindfulness CFM® Jatkokoulutuksen päättymisestä.

Meillä on yli 20 vuoden kokemus pitkistä mindfulness -koulutuksista.

Kysy lisää: leena.pennanen@mindfulness.fi

Aikataulu:
1. tap. 07.09. ilta – 08.09.23 päivä
2. tap. 26.10. ilta – 27.10.23 päivä
3. tap. 16.11. ilta – 17.11.23 päivä (vain live-online)
4. tap. 07.12. ilta – 08.12.23 päivä
5. tap. 25.01. ilta – 26.01.24 päivä
harjoituspäivä la 27.01.24
6. tap. 07.03. ilta – 08.03.24 päivä
7. tap. 18.04. ilta  -19.04.24 päivä
8. tap. 16.05. ilta – 17.05.24 päivä

Iltatapaaminen on klo 17.30-20.00
Päivätapaaminen on klo 09.15-16.00
Harjoituspäivä on klo 09.00-16.00

Peruutusehdot