fbpx

Mindfulness Jatkokoulutus CFM®

Viimeinen tilaisuus osallistua mindfulness-legenda Leena Pennasen mindfulness-ohjaaja koulutuksen toiselle jaksolle.

2,847.00

Yritysasiakkaille hintaan lisätään alv 24%.

Ohjaaja: Leena ja Petri Pennanen
Ajankohta: AIKATAULU 11.10.2024 -09.05.2025
Paikka: Läsnäolon tila, Helsinki / live-online Zoomin kautta
Ota yhteyttä: leena.pennanen@mindfulness.fi

Varastossa

Tällaista professori Jon Kabat-Zinn:in koulutusohjelmaan perustuvaa mindfulness-ohjaajakoulutusta ei ole muualla Suomessa. Huomaa, että Mindfulness Jatkokoulutus edellyttää, että olet jo käynyt Mindfulness Peruskoulutuksen. Jos et ole käynyt Peruskoulutusta, tutustu ohjaaja-koulutuspakettiin täällä.

Mindfulness Jatkokoulutus syventää ja jatkaa tietoisuutesi kehittymistä Mindfulness Peruskoulutuksen jälkeen. Saat tämän jälkeen mindfulness-ohjaaja pätevyyden. Tiedät jo kokemuksesta, miten tärkeä tuki itsellesi on mindfulness-ryhmä. Ryhmä peilaa sinulle omaa hyvyyttäsi ja myötätuntoa sekä vahvistaa sinussa niitä kohtia, jotka tarvitsevat ravintoa.

Tämä koulutus on Mindfulness -ohjaaja CFM® -koulutuksemme toinen osa, joka yhdessä hiljaisuuden retriitin kanssa pätevöittää sinut ohjaamaan omia ryhmiä.

Tämä mindfulness-ohjaaja koulutus on selkeä kokonaisuus, jossa opit lisää omista automaattisista käyttäytymismalleistasi, kehität itsesi ja muiden kuuntelua, kasvatat itsemyötätuntoa ja opit laajentamaan myötätuntoa ja ystävällisyytta muihin ihmisiin.

Opit ymmärtämään, että mindfulness-harjoitteiden ohjaaminen ei ole vain kognitiivista osaamista – ohjaajuus kasvaa omasta harjoittamisestasi ja kokemuksestasi. Mindfulness-harjoittaminen auttaa sinua kasvamaan ihmisyyteen. Opit kokemuksen välittämistä ja tilan antamista muiden kokemuksille. Eletty elämä ja oma harjoitustausta jalostavat sinua läpi elämän, valmiiksi ei tulla koskaan. Voit ohjata muita vain omasta kokemuksestasi ja tietoisuudestasi. Siksi mindfulness-ohjaaja koulutuksemme ei sisällä lopputyötä – olet vasta avannut oven ohjaajuuden korkeakouluun, anna sen matkan jatkua ja jatkua.

Hyvän ohjaajan tunnistaa mm. siitä, että ohjatessaan hän luopuu „minä tiedän“ asiantuntijuudestaan siirtyen ajattelusta kokemiseen ja turvallisen tilan avaamiseen ohjattaville. Opit käyttämään uteliaisuutta supervoimana ja näet, että oma keskeneräisyytesi on voimavara, ei asia joka pitäisi äkkiä muuttaa.

Kun tavoitteesi on mindfulness-ohjaajaksi pätevöityminen, tämä on viimeinen tilaisuus saada oppisi suoraan Jon Kabat-Zinnin oppilaalta, mindfulnessin Suomeen tuoneelta Leena Pennaselta. Pääset osaksi mindfulnessin ydinosaamista ”third generation” -ohjaajana (Kabat-Zinn on 1st generation, Leena Pennanen 2nd generation).

Sisältö

  • Elämää muuttava mindfulness-matka, jossa harjoittamisen vaikutukset juurtuvat sinuun ainutlaatuisen voimakkaasti vahvistaen keho-mieli-sydän yhteyttäsi.
  • Koulutuspäivät, joissa syvennymme aina tiettyihin teemoihin meditoiden, todella käytännössä harjoittaen sen sijaan, että saisit vain teoriatietoa aiheesta.
  • Saat tueksesi Mindfulness App Leena Pennanen -sovelluksen Premium-version 12 kk:n ajaksi. Sieltä löydät helposti koulutuksen MBSR-harjoitteet.
  • Lisäbonuksena saat harjoittamisesi tueksi harjoitusparin, jonka kanssa voitte pitää yhteyttä sopimuksenne mukaan ja harjoittaa sekä jakaa kokemuksia harjoittamisesta yhdessä.

Koulutuksen aikana voit alkaa ohjaamaan MBSR 8-viikkoista kurssia omalle harjoitusryhmällesi, joka voi koostua esim. työkavereistasi, ystävistäsi tai sukulaisistasi. Kun harjoittelet ohjaamista, pääset kysymään esille nousseita asioita. Tärkeitä osia koulutuksessa ovat uteliaisuuden ja avoimuuden kehittäminen, kyky olla ei-tietämisen tilassa sekä keho-mieli-sydän -yhteyden syventäminen.

Tämä mindfulness-ohjaaja koulutus soveltuu myös sinulle, vaikka et itse vielä ajattelisi ohjata ryhmiä. Se lisää kykyäsi olla tasapainossa muuttuvassa työympäristössä. Kun tulet tietoiseksi erilaisista piilossa olevista haavoistasi, osaat paremmin hypätä pois automaattisista tavoista. Tulet enemmän ja enemmän siksi kuka olet ja voit luottaa siihen, että se on tarpeeksi. Olet riittävä juuri sellaisena kun olet. 

Jos haluat valmistua Mindfulness CFM® -ohjaajaksi, tulee sinun käydä Jatkokoulutuksen lisäksi yksi CFM:n hyväksymä, vähintään 5 päivän hiljaisuuden retriitti. Voit käydä sen ennen kuin aloitat koulutuksen, sen aikana tai vuoden sisällä Mindfulness CFM® Jatkokoulutuksen päättymisestä.

Meillä on yli 20 vuoden kokemus pitkistä mindfulness-ohjaaja koulutuksista.

Kysy lisää: leena.pennanen@mindfulness.fi tai varaa aika tästä, niin jutellaan ja vastaan kysymyksiisi koulutuskokonaisuutta koskien.

Joustavat maksuehdot

Voit maksaa koulutuksen 1-5 erässä. Ota yhteyttä maksuehtoihin liittyen info@mindfulness.fi

Aikataulu Mindfulness Jatkokoulutus:

1. tap. pe 11.10. ilta – la 12.10.2024 päivä
2. tap. to 21.11. ilta – pe 22.11.2024 päivä (vain live-online)
3. tap. pe 13.12. ilta – la 14.12.2024 päivä
4. tap. to 16.01. ilta – pe 17.01.2025 päivä
5. tap. pe 07.02. ilta – la 08.02.2025 päivä
harjoituspäivä su 09.02.2025
6. tap. pe 07.03. ilta – la 08.03.2025 päivä
7. tap. pe 04.04. ilta  – la 05.04.2025 päivä
8. tap. to 08.05. ilta – pe 09.05.2025 päivä

Iltatapaaminen on klo 17.30 – 20.00
Päivätapaaminen on klo 09.15 – 16.00
Harjoituspäivä on klo 09.15 – 16.00

Peruutusehdot