fbpx

Taltuta stressi kahdeksassa viikossa!

Pitkittyneen stressin kanssa ei tarvitse kipuilla, siihen on ratkaisu.

Stressinhallintaan toimivat tutkitusti Mindfulness-based Stress Reduction -ohjelman harjoitukset. Ne tukevat palautumista, lisäävät tietoisuutta rajojen asettamisen tarpeesta ja tukevat jaksamistasi. Mikä parasta, tämä kaikki tapahtuu jo kahdeksassa viikossa!

Kun koet Mindfulness-Based Stress Reduction eli MBSR -ohjelman helpot ja syvällisesti vaikuttavat harjoitukset, ymmärrät miten harjoittaminen muuttaa positiivisesti aivoja ja mieltä. Saisiko olla enemmän elämäniloa ainaisen pinnestelyn sijaan? Ole hyvä, ratkaisu on tässä!

Löydät mahdollisuuksia hyväksyä sen, mitä elämässäsi tapahtuu juuri nyt – hetki hetkeltä. Tulet tietoiseksi siitä, mihin voit vaikuttaa ja mihin et voi vaikuttaa ja tämä lisää rohkeuttasi tehdä valintoja ja päätöksiä elämääsi koskien. Itsetuntemuksesi lisääntyy ja rohkeutesi kasvaa. Mitä todella tarvitset voidaksesi hyvin?

MBSR-ohjelma on lääketieteen emeritusprofessori Jon Kabat-Zinn:n Massachusetsin yliopistosairaalalla kehittämä harjoitusohjelma, jota on tutkittu jo vuosikymmeniä. Mindfulness-harjoittelun on todettu lievittävän ahdistusta ja masennusta yhtä tehokkaasti kuin lääkehoito tai psykoterapia, kun harjoittelua ohjaa ammattitaitoinen ohjaaja. Harjoitusten avulla saat toimijuuden omiin käsiisi – sinulla on oman elämäsi ohjakset hallussa ja voit päättää mihin suuntaan elämäsi matka jatkuu.

 Toimintamme perustuu pääasiassa MBSR-menetelmään ja sen variaatioihin, joita vahva ammattitaitoinen tiimimme kehittää asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan. Löydät koko koulutustarjontamme tästä linkistä: https://mindfulness.fi/mindfulness-kurssi

Tiimiimme pääset tutustumaan täältä: https://mindfulness.fi/tiimimme


Leena Pennanen, CEO Center for Mindfulness Finland Oy


Leena Pennanen kutsuu mukaan meditaatiovallankumoukseen