HUOMAA ENNAKKOILMOITTAUTUJAN ETU SYKSYLLÄ 2021 ALKAVIIN RYHMIIN, VOIMASSA 30.06.2021 ASTI!

 

Mindfulness CFM® -Peruskoulutus tuo sinulle voimavaroja ja tasapainoa arjen haasteisiin!

 

 

“Voin suositella CFM:n järjestämää Peruskoulutusta jokaiselle ihmiselle, joka on kiinnostunut parantamaan omaa hyvinvointiaan ja tuomaan elämäänsä uusia näkökulmia tai hakemaan pohjaa jopa elämänmuutokselle. Leena ja Petri ovat uskomattoman hienoja ammattilaisia ja heidän luonaan on hyvä, turvallinen ja inspiroiva tunne ja tunnelma harjoittaa mindfulnessia!”

-Vappu (projektipäällikko ja valmentaja)

 

Opetusmenetelmän Mindfulness Based Stress Reduction eli Mindfulnessiin pohjautuvat stressin vähentäminen on kehittänyt professori Jon Kabat-Zinn Massachusettsin yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa. Menetelmän käytöstä on jo 40 vuoden kokemus. Sitä on tutkittu hyvin laajasti, ja tieteellisten tulosten perusteella menetelmä on erinomainen. Peruskoulutuksemme laadusta kertoo paljon sekin, että 70-80% Peruskoulutuksen käyneistä käy Mindfulness CFM® -jatkokoulutuksen!

 

Koulutuksessamme kehität kokemuksellista tapaa oppia ja otat käyttöön kehon syvän viisauden. Koulutuksen pitkä kesto perustuu tieteeseen, muutokset mm. keskeisillä aivoalueilla ja hermostossa ovat suoraan yhteydessä harjoittamisen kestoon ja määrään. Aikaisempi kokemus mindfulnessista on sinulle koulutuksessa hyödyksi.

 

Koulutus sopii sinulle, kun haluat

 • oppia ymmärtämään ja harjoittamaan hyväksyvää tietoista läsnäoloa entistäkin syvällisemmin
 • lisätä mielen- ja stressinhallinnan työkaluja ammatilliseen osaamiseesi
 • tunnistaa tarpeesi selkeämmin, hyväksyä itsesi aidommin ja arvostaa elämääsi enemmän
 • lisätä toimintakykyäsi ja elää tasapainoisesti myös haasteiden keskellä
 • kehittää stressinsietokykyäsi ja resilenssiäsi sekä parantaa unen laatua
 • parantaa vuorovaikutussuhteitasi sekä läheistesi kanssa että töissä
 • päästä irti some- tms. riippuvuuksista

Koulutus on kaksivuotisen Mindfulness CFM® -ohjaajakoulutuksen  ensimmäinen osa. Valmisteilla on mahdollisuus jatkaa ohjaajakoulutuksen jälkeen jopa Brownin yliopiston ohjaaja-sertifiointiin asti. Olemme yksi seitsemästä Brownin yliopiston yhteistyökumppanista maailmalla. Brown kuuluu USA:n arvostetuimpiin yliopistoihin, ns. Ivy League -eliittiin mm. Harvardin ja Yalen rinnalla. Meillä on yli 20 vuoden kokemus Mindfulness -ohjaajakoulutuksista, mikä takaa koulutuksiemme korkean laadun.

 

Tieteellisten tutkimusten (ja osallistujiemme!) mukaan MBSR-menetelmä auttaa sinua:

 • suhtautumaan tyynemmin vaihteleviin ja haastaviin elämäntilanteisiin sekä työhön
 • voimistamaan kykyä olla läsnä tässä hetkessä
 • prioriteettien selkeyttämisessä
 • pitämään huomion yhdessä tehtävässä kerrallaan häiriöistä huolimatta
 • löytämään uusia, luovia toimintatapoja reaktiivisuuden sijaan
 • rakentamaan parempia suhteita lähimpiin, ystäviin, työkavereihin ja alaisiin
 • parantamaan työhyvinvointia ja ennaltaehkäisemään uupumusta

Löydät tästä huhtikuussa 2021 alkaneen ja tästä syksyllä 2021 alkavien Mindfulness CFM®-peruskoulutusryhmiemme esitteet.

 

Osallistujien kokemuksia

 

“Koulutus tarjosi tilan, jossa pääsin syventymään omaan kokemusmaailmaani, tunteisiini, ajatuksiini, ja kehollisiin tuntemuksiini. Kokemuksia sai sanoittaa turvallisessa ympäristössä koko ryhmän tukemana. Ryhmän tuki auttoi erityisesti sanoittamaan hankalia ja epämiellyttäviä tuntemuksia. Olen kiitollinen kurssista ja suosittelen sitä kaikille mindfulnessista ja omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille.”

-Marianne (psykologian opiskelija)

 

“Koulutus luo upeat puitteet tutustua itseensä, muuttaa käyttäytymismalleja ja oppia olemaan läsnä. Koulutuksesta on hyötyö työelämän sekä arjen haasteissa. Se pohjaa kokemukseen siitä, miten näen itseni suhteissa itseeni ja muihin. Koulutus muuttaa elämää, auttaa hyväksymään, ja lisää energiaa.”

-Terhi

 

“Olen oppinut sietämään stressiä selvästi aiempaa paremmin. Tunnistan useimmiten mitkä asiat laukaisevat stressin, miten reagoin automaatiolla, ja mitkä tunteet ovat pohjalla. Tämän takia stressireaktio lievittyy ja menee nopeammin ohi.”

-Antti (uutistoimittaja)

 

Katso tästä osallistujien kokemuksia videoilta. Käy myös kurkkaamassa tästä, miten muuten koulutus on vaikuttanut osallistujien elämään!

Huhtikuussa 2021 alkava Peruskoulutus-ryhmä:

su 11.04. – ma 12.04.2021, live-online
su 09.05. – ma 10.05.2021, Läsnäolon tila tai live-online
su 30.05. – ma 31.05 2021, Läsnäolon tila tai live-online
pe 06.08. – su 08.08. 2021, Hiljaisuuden retriitti, ulkopuolinen kurssikeskus
su 05.09. – ma 06.09.2021, Läsnäolon tila tai live-online

 

1. päivä klo 10.00-17.00
2. päivä klo 10.00-16.00

 

Voit valita osallistuvasi joko live-online tai koulutustilassamme Läsnäolon Tilassa Helsingissä. Seuraamme tilannetta rajoitusten suhteen, ja toteutamme koulutuspäivät tarvittaessa kokonaan etänä. Meillä on usean vuoden kokemus live-online -kouluttamisesta, jopa Hiljaisuuden retriitin osalta. Useimmat yrityskoulutukset ohjaamme nimenomaan etänä. Pystymme siis takaamaan erittäin laadukkaan koulutuksen myös etäyhteyden välityksellä.

 

Hinta:
Yksityishenkilölle 2.395,00 € (sis. alv 24% 463,55 €)
Maksajan ollessa yritys, yhteisö, ammatinharjoittaja, toiminimi 2.495,00 € (+ alv 24% 598,80 €)

 

Peruskoulutus pe-la -ryhmä 17.09.2021 – 07.05.2022:

pe 17.09. – la 18.09.2021, Läsnäolon tila
pe 19.11. – la 20.11.2021, Läsnäolon tila
la 15.01. – su 16.01 2022, Läsnäolon tila
pe 11.03. – su 13.03. 2022, Hiljaisuuden retriitti, ulkopuolinen kurssikeskus
pe 06.05. – la 07.05.2022, Läsnäolon tila

Peruskoulutus su-ma -ryhmä 21.11.2021 – 16.05.2022:

su 21.11. – ma 22.11.2021, Läsnäolon tila
su 23.01. – ma 24.01.2022, Läsnäolon tila
su 06.03. – ma 07.03 2022, Läsnäolon tila
pe 01.04. – su 03.04. 2022, Hiljaisuuden retriitti, ulkopuolinen kurssikeskus
su 15.05. – ma 16.05.2022, Läsnäolon tila

 

1. päivä klo 10.00-17.00
2. päivä klo 10.00-16.00

 

Voit valita osallistuvasi joko live-online tai koulutustilassamme Läsnäolon Tilassa Helsingissä. Seuraamme tilannetta rajoitusten suhteen, ja toteutamme koulutuspäivät tarvittaessa kokonaan etänä. Meillä on usean vuoden kokemus live-online -kouluttamisesta, jopa Hiljaisuuden retriitin osalta. Useimmat yrityskoulutukset ohjaamme nimenomaan etänä. Pystymme siis takaamaan erittäin laadukkaan koulutuksen myös etäyhteyden välityksellä.

 

ENNAKKOILMOITTAUTUJAN hinta, kun ilmoittaudut 30.06.2021 mennessä:
Yksityishenkilölle 2.245,00 € (sis. alv 24% 434,52 €)
Maksajan ollessa yritys, yhteisö, ammatinharjoittaja, toiminimi 2.345,00 € (+ alv 24% 562,80 €)

 

Hinta, kun ilmoittaudut 30.06.2021 jälkeen:
Yksityishenkilölle 2.395,00 € (sis. alv 24% 463,55 €)
Maksajan ollessa yritys, yhteisö, ammatinharjoittaja, toiminimi 2.495,00 € (+ alv 24% 598,80 €)

 

Voit maksaa koulutuksen myös alla olevien mobiilisovellusten kautta, joko kokonaan tai osittain (erotus laskutetaan).
HUOM! 01.01.2021 alkaen emme ota vastaan Smartumin seteleitä, vain maksuja Smartum sovelluksen kautta.
Kerro ilmoittautumislomakkeen kohdassa ”lisätietoja/viestini” summa ja käyttämäsi mobiilisovelluksen nimi::

 

 

Koulutuksen hinta on kokonaishinta, eikä ole riippuvainen osallistumiskerroista.

Maksu suoritetaan kolmessa erässä ennen koulutuksen alkua. Varausmaksu 10 % koulutuksen hinnasta maksetaan heti ilmoittautumisen jälkeen. Koulutuksen hinta on kokonaishinta, ja se on riippumaton osallistumiskerroista. Voimme tarpeen mukaan järjestää maksuun joustoa erien muodossa. Ole siitä yhteydessä meihin.

Hinta sisältää koulutuspäiväopetuksen, koulutusmateriaalin (audio ja kirjallinen), 12 kk käyttöoikeuden PREMIUM -käyttöoikeuden Mindfulness App Leena Pennanen -applikaatioon, omatoimisen harjoittamisen tukemisen webinaarien välityksellä sekä koulutukseen liittyvän mahdollisen henkilökohtaisen tuen sähköpostitse. Lisäksi hintaan sisältyy lähikoulutuspäivien tarjoiluina kahvi/tee/keksit.

Huomaa: Majoitus (mm. neljännen jakson ulkopuolinen kurssikeskus), matkat ja ruokailu eivät sisälly hintaan. Koulutuspäiviä voi tarpeen mukaan vaihtaa keskenään koulutusryhmien välillä, myös retriittiosion ajankohtaa voi yksittäisissä tapauksissa muuttaa.

Mindfulness CFM® -Peruskoulutuksen  4. tapaaminen on retriitti, joka järjestetään ulkopuolisessa kurssikeskuksessa. Kurssikeskuksella on retriitin majoitus- ja täysihoitokulujen osalta seuraavat peruutusehdot: osallistuminen retriittiin tulee perua viimeistään 3 viikkoa ennen retriitin alkua. Peruminen meidän kauttamme: info@mindfulness.fi. Suosittelemme sinua ottamaan matkavakuutuksen mahdollista sairastapausta varten.

SISÄLTÖ

Koulutuspäivinä harjoitat ja syvennät MBSR-meditaatioharjoitteita sekä tutustut menetelmän teoreettiseen viitekehykseen. Tärkeä osa koulutusta on myös läsnäolevan vuorovaikutuksen ja tunneälyn harjoittaminen. Näin saat uusia oivalluksia, joiden avulla arkesi paranee.

 • Koulutuspäivien välillä tuemme intensiivisesti omaa harjoittamistasi.
 • Säännölliset live-webinaarit koulutusrymän kanssa motivoivat harjoittamiseen.
 • Saat myös 12 kk maksuttoman käyttöoikeuden suositun MindfulnessApp Leena Pennanen -sovelluksen PREMIUM-osioon. Mindfulness App on yksi maailman eniten käytetyistä meditaatiosovelluksista. Se sisältää koulutusharjoitteet ja yli 250 kansainvälisten huippuohjaajien tuottamaa harjoitetta.

Jon Kabat-Zinn painottaa, että menetelmää voidaan soveltaa tuloksellisesti vain oman harjoittamisen tuoman kokemuksen ja ymmärryksen perusteella. Jokainen etenee koulutuksessa omassa tahdissaan, ilman kiirettä. Huomaathan, että koulutus ei ole terapiaryhmä eikä terapian vastine. Koulutus ohjaa MBSR/MBCT -menetelmien käyttöön työssä ja arjessa. Ennakkotietoja tai -kokemusta ei vaadita, mutta kaikki aikaisempi kokemus mindfulness-harjoitteista on sinulle koulutuksessa luonnollisesti hyödyksi.

Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy on mindfulness-koulutuksen uranuurtaja

Peruskoulutuksemme on alkuperäisen Jon Kabat-Zinnin perustaman Center for Mindfulnessin, UMass Medical School Center for Mindfulness, opetuslinjojen mukainen. Pääkouluttajamme, mindfulnesspioneeri Leena Pennanen on opiskellut mm. Jon Kabat-Zinnin johdolla ja on ainoa University of Massachusettsin sertifioima MBSR-opettaja Suomessa. Kurssin kouluttajina toimii myös muita ammattitaitoisia Mindfulness CFM® -ohjaajia. Olemme tavaramerkkisuojanneet koulutuksemme. Tunnistat ne CFM® -merkinnästä.

Suomessa Mindfulness CFM®-peruskoulutus  on saavuttanut suuren suosion. Koulutukseen osallistuneet ovat innoissaan siitä, miten paljon he ovat kehittyneet ihmisinä, että heidän rentoutus- ja stressinhallintakykynsä ovat lisääntyneet ja että he ovat saaneet menetelmästä välineet elää täysipainoisempaa elämää niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Myös hyväksyvä ja arvostava asenne itseään kohtaan on lisääntynyt. Olitpa miltä alalta tahansa, saat koulutuksestamme apua myös työelämän haasteisiin.

LISÄTIEDOT

info@mindfulness.fi. Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin myös puhelimitse +358 40 735 9177

Ilmoittaudu klikkaamalla haluamaasi koulutusta sivun oikeanpuoleisessa palkissa.

Koulutuksen ilmoittautumis- ja peruutusehdot.