HUOMAA ENNAKKOILMOITTAUTUJAN ETU! Voimassa 24.06.2020 saakka.

 

Mindfulness-peruskoulutus CFM® tuo voimavaroja ja tasapainoa arjen haasteisiin.

Opetusmenetelmä, jonka professori Jon Kabat-Zinn on kehittänyt Massachusettsin yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa, antaa Sinulle ainutlaatuisen opetuksellisen viitekehyksen hyödyt. Menetelmästä on jo 40 vuoden kokemus. Sitä on tutkittu hyvin laajasti ja tieteelliset tulokset ovat erinomaisia.

 

Olemme yksi seitsemästä Brownin yliopiston yhteistyökumppanista maailmalla. Brown kuuluu USA:n arvostetuimpiin yliopistoihin, ns. “Ivy League” -eliittiin mm. Harvardin ja Yalen rinnalla. Tiivis yhteistyömme Brown Mindfulness Center:n kanssa ja pitkä kokemus Mindfulness-ohjaajakoulutuksista takaavat koulutuksiemme korkean laadun.

Koulutus on myös ensimmäinen osa Mindfulness- ohjaajakoulutusta CFM®. Valmisteilla on myös mahdollisuus jatkaa Brownin yliopiston ohjaaja-sertifiointiin. Aikaisempi kokemus mindfulnessista on Sinulle koulutuksessa hyödyksi.

Kehität kokemuksellista tapaa oppia ja otat käyttöön kehon syvän viisauden. Etenet omassa tahdissasi. Koulutuksen pitkä kesto juurruttaa muutokset arkeesi voimallisesti. Tieteellisesti onkin todennettu, että muutokset kehossa – mm. keskeisillä aivoalueilla ja hermostossa – ovat suoraan yhteydessä harjoittamisen kestoon ja määrään.

Koulutus sopii Sinulle, joka:

 • haluat syvällisemmin oppia ymmärtämään ja harjoittamaan hyväksyvää tietoista läsnäoloa, mindfulnessia
 • haluat tunnistaa tarpeesi selkeämmin, hyväksyä itsesi aidommin ja arvostaa elämääsi
 • haluat lisätä toimintakykyäsi ja elää tasapainoisesti elämäsi monimuotoisissa haasteissa, kehittää stressinsietokykyäsi, resilenssiäsi ja parantaa unen laatua
 • haluat parantaa vuorovaikutussuhteitasi sekä työssä että lähimpiisi vapaa-ajalla
 • haluat oppia pääsemään irti SoME- yms. riippuvuuksista

Osallistujiemme sekä tieteellisten tutkimusten mukaan MBSR-menetelmä auttaa Sinua:

 • vaihtelevissa ja haastavissa elämäntilanteissa sekä työssä
 • voimistamaan kykyä olla läsnä tässä hetkessä
 • prioriteettien selkeyttämisessä, pitämään huomio yhdessä tehtävässä kerrallaan häiriöistä huolimatta
 • löytämään uusia, luovia toimintatapoja reaktiivisuuden sijaan
 • rakentamaan parempia suhteita lähimpiin, ystäviin, työkavereihin tai alaisiin
 • parantamaan työssäjaksamista, työhyvinvointia ja ennaltaehkäisemään uupumusta

Löydät tästä Mindfulness-peruskoulutus CFM® -esitteemme.

Osallistujat kertovat koulutuksen hyödyistä:

”Koulutus on tuonut minulle selkeyttä ja tasapainoa, vahvistanut minua ja lisännyt luottamustani omiin kykyihini. Lisäksi se on vahvistanut rentoutumis- ja stressinhallintakykyäni.” – Jaana

”Olen oivaltanut, että harjoitusten myötä arki alkaa muuttua. Se mikä tuntuu harjoittaessa, näkyy jollain tavalla myös arjessa. Kehon ja mielen kuunteleminen on antanut vähitellen uskallusta olla yhä enemmän oma itseni.” – Jouko

”Murehtimiseni on vähentynyt huomattavasti ja olen oppinut elämään tässä hetkessä hyväksyen myös negatiiviset ajatukset. Annan myös helpommin anteeksi itselleni ja muille. Halu elää täyttä elämää on voimistunut!” – Kirsi

Katso tästä osallistujien kokemuksia videoilta. Käy myös kurkkaamassa tästä, miten muuten koulutus on vaikuttanut osallistujien elämään!

Syksyllä 2020 Helsingissä alkavat Mindfulness-peruskoulutus CFM® ryhmät:

Mindfulness-peruskoulutus CFM® 2020-2021 pe-la -ryhmä 09.10.2020 – 10.04.2021
Mindfulness-peruskoulutus CFM® 2020-2021 su-ma -ryhmä 28.11.2020 – 12.04.2021

 

Aikataulut ja muut tiedot 2020-2021 ryhmät: tästä.

 

Hinta, kun ilmoittaudut 24.06.2020 mennessä:
Yksityishenkilölle 2.245,00 € (sis. alv 24% 434,52 €)
Maksajan ollessa yritys, yhteisö, ammatinharjoittaja, toiminimi 2.345,00 € (+ alv 24% 562,80 €)

 

Hinta, kun ilmoittaudut 24.06.2020 jälkeen:
Yksityishenkilölle 2.395,00 € (sis. alv 24% 463,55 €)
Maksajan ollessa yritys, yhteisö, ammatinharjoittaja, toiminimi 2.495,00 € (+ alv 24% 598,80 €)

 

Voit maksaa koulutuksen myös alla olevien mobiilisovellusten kautta, joko kokonaan tai osittain (erotus laskutetaan):

 

 

Koulutuksen hinta on kokonaishinta, eikä ole riippuvainen osallistumiskerroista.

Maksu suoritetaan kolmessa erässä ennen koulutuksen alkua. Varausmaksu 10 % koulutuksen hinnasta maksetaan heti ilmoittautumisen jälkeen. Koulutuksen hinta on kokonaishinta, eikä ole riippuvainen osallistumiskerroista. Yksittäistapauksissa on mahdollista sopia poikkeavasta maksujärjestelystä. Ole siitä yhteydessä meihin.

Hinta sisältää koulutuspäiväopetuksen, koulutusmateriaalin (audio- ja kirjallinen materiaali), 12kk käyttöoikeuden “MindfulnessApp Leena Pennanen” Premium-osaan, omatoimisen harjoittamisen tukemisen Webinaarien välityksellä sekä koulutukseen liittyvän mahdollisen henkilökohtaisen tuen sähköpostitse. Lisäksi hintaan sisältyy kahvi/tee/keksit.

Huomaa: Majoitus (mm. neljännen jakson ulkopuolinen kurssikeskus), matkat ja ruokailu eivät sisälly hintaan. Koulutuspäiviä ei voi vaihtaa keskenään koulutusryhmien välillä, ainoastaan retriittiosion ajankohtaa voi joissakin yksittäisissä tapauksissa muuttaa.

Mindfulness-peruskoulutuksen CFM® 4. tapaaminen on retriitti, joka järjestetään ulkopuolisessa kurssikeskuksessa. Kurssikeskuksella on retriitin majoitus- ja täysihoitokulujen osalta seuraavat peruutusehdot: osallistuminen retriittiin tulee perua viimeistään 3 viikkoa ennen retriitin alkua. Peruminen meidän kauttamme (info@mindfulness.fi). Mahdollista sairastapausta varten suosittelemme matkavakuutusta.

Keväällä 2020 Helsingissä alkanut Mindfulness-peruskoulutus CFM®:

Mindfulness-peruskoulutus CFM® kevät 2020 -ryhmä 07.02.2020-16.08.2020

Aikataulut ja muut tiedot kevät 2020 -ryhmät: tästä

Mindfulness 8-viikon MBSR -kurssi

Mindfulness-peruskoulutuksen CFM® sisältö

Koulutuspäivinä harjoitat ja syvennät MBSR-meditaatioharjoitteita sekä tutustut menetelmän teoreettiseen viitekehykseen. Tärkeä osa koulutusta on myös läsnäolevan vuorovaikutuksen ja tunneälyn harjoittaminen. Näin saat uusia oivalluksia parantamaan arkeasi.

Koulutuspäivien välillä tuemme intensiivisesti omaa harjoittamistasi. Säännölliset live-webinaarit koulutusrymän kanssa motivoivat harjoittamiseen. Saat myös 12kk maksuttoman käyttöoikeuden suosittuun “MindfulnessApp Leena Pennanen”, Premium-osaan. Tämä app on yksi maailman eniten käytetyistä meditaatio-sovelluksista. Se sisältää koulutusharjoitteet ja yli 250 kansainvälisten huippuohjaajien tuottamaa harjoitetta.

Jon Kabat-Zinn ja MBCT:n kehittäjät professorit Mark Williams ja John Teasdale painottavat, että menetelmää voidaan soveltaa tuloksellisesti vain oman harjoittamisen tuoman kokemuksen ja ymmärryksen perusteella. Jokainen etenee koulutuksessa omassa tahdissaan.

Huomaathan, että koulutus ei ole terapiaryhmä eikä terapian vastine. Koulutus ohjaa MBSR/MBCT -menetelmien käyttöön työssä ja arjessa. Ennakkotietoja tai -kokemusta ei vaadita. Kaikki aikaisempi kokemus mindfulness-harjoitteista on Sinulle koulutuksessa luonnollisesti hyödyksi.

Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy on mindfulness koulutuksen uranuurtaja

Peruskoulutuksemme on alkuperäisen Jon Kabat-Zinnin perustaman Center for Mindfulnessin, UMass Medical School Center for Mindfulness, opetuslinjojen mukainen. Pääkouluttajamme, mindfulness pioneeri Leena Pennanen, on opiskellut mm. Jon Kabat-Zinnin johdolla ja on ainoa University of Massachusettsin, USA sertifioima MBSR-opettaja Suomessa. Kouluttajina toimii osittain myös muita ammattitaitoisia Mindfulness-ohjaajia CFM®. Olemme tavaramerkkisuojanneet koulutuksemme. Tunnistat ne CFM®-merkinnästä.

Suomessa Mindfulness-peruskoulutus CFM® on saavuttanut suuren suosion. Koulutuslaiset ovat tyytyväisiä ja innoissaan siitä, kuinka he ovat kehittyneet ihmisinä, miten heidän rentoutus- ja stressinhallintakykynsä ovat lisääntyneet ja miten he ovat saaneet menetelmästä välineet elää täysipainoisempaa elämää niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Myös hyväksyvä ja arvostava asenne itseään kohtaan on lisääntynyt. Olitpa sitten miltä alalta tahansa; esim. terveydenhuoltoalan ammattilainen, terapiatyössä, valmentaja, johtotehtävissä tai tiimityöskentelijä, saat tästä koulutuksesta lisää työkaluja.

Lisätiedot:

info@mindfulness.fi. Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin myös puhelimitse +358 40 735 9177

Ilmoittaudu klikkaamalla haluamaasi koulutusta sivun oikeanpuoleisessa palkissa.

Tämän koulutuksen ilmoittautumis- ja peruutusehdot.