fbpx

Mindfulness hiljaisuuden retriitti 07.-09.06.2024

Hiljaisuudessa on voimaa ja rauhaa!

295.00

Yritysasiakkaille hintaan lisätään alv 24%.

Ohjaaja: Leena ja Petri Pennanen
Ajankohta: 07. - 09.06.2024
Kesto: pe klo 10.00 - su klo 15.00
Paikka: Kurssikeskus Elontuli, Karjalohja

Olet sydämellisesti tervetullut meditoimaan ja rauhoittumaan. Anna itsellesi pysähtyminen, tauko arjesta; mindfulness-retriitti on loistava sijoitus, joka kantaa sinua pitkälle. Stressi hellittää ja hermostosi palautuu, jolloin alat rentoutumaan. Retriitissä teemme paljon itsemyötätuntoharjoituksia, jotka auttavat sinua hellittämään itsekritiikistä ja arvostelusta.

Mindfulness retriitti syventää meditaatiotasi

Retriitti auttaa sinua myös syventämään meditaatiotasi ja opit uusia mindfulness-meditaatioharjoituksia. Hiljaisuus tuo sinulle tilaa olla itsesi kanssa ja rauhoittua.

Stressinhallintaa ja hermostosi rauhoittamista

Stressi vähenee, kun yhteys kasvaa asioihin, jotka ovat arjen kiireiden keskellä jääneet vaille huomiota. Mindfulness retriitin turvallisessa ilmapiirissä sinulla on aikaa löytää yhteys kehoon ja ymmärtää sen viestejä. Saat yhteyden omaan voimaasi ja opit ystävällisyyttä ja myötätuntoa itseäsi kohtaan. Osallistujat kertovat hiljaisuuden retriitin olevan oiva detox-kurssi. Opit päästämään irti sellaisesta, joka ei enää palvele sinua.

Mitä mindfulness hiljaisuuden retriitti sisältää?

Hiljaisuuden retriitti sisältää mm. mindfulness-MBSR -ohjelman meditaatioita, mindful-joogaa, kävelymeditaatiota ja itsemyötätuntoharjoituksia. Sinulla on myös aikaa itsellesi, voit levätä tai viettää aikaa luonnossa harjoitusten välissä.

Mindfulness hiljaisuuden retriitti järjestetään Karjalohjalla Elontulessa .

Olet tervetullut mindfulness-retriitille, kun olet käynyt meidän mindfulness-koulutuksemme. Jos olet meditoinut ja olet kiinnostunut retriitistä, mutta et ole käynyt meidän mindfulness-koulutuksiamme, voit silti osallistua. Ole kuitenkin yhteydessä Leenaan leena.pennanen@mindfulness.fi. Tämä retriitti on osa Mindfulness Peruskoulutus CFM® -ryhmämme ohjelmaa.

Voit valita osallistutko hiljaisuuden retriittiin paikan päälle vai live-online Zoom-linkin välityksellä. Voit tulla mukaan live-online, jos sinulla on jo ennestään vähintään 5 päivän retriittikokemus. Kysy lisää live- online -osallistumisestasi jo ennen ilmoittautumista, vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin: info@mindfulness.fi.

Retriitin osallistumismaksu 295,00€ suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä oheisen linkin kautta.

Majoitus ja ruokailut laskutetaan erikseen heti ilmoittautumisen jälkeen.

Retriittimajoituksen ja täysihoidon hinta, (sis. 10% / 14% alv):
Majoitus 2 – 4hh, hinta 258,00 €/hlö

Hintoihin sisältyvät ruokailut:
2 x aamupala, 3 x lounas, 2 x päivällinen

Aloitamme mindfulness hiljaisuuden retriitin perjantaina 07.06. majoittumisella klo 10.00. Retriitti päättyy sunnuntaina 09.06. klo 15.00.

Maksamalla kurssin, sitoudut näihin peruutusehtoihin.

Peruutusehdot