fbpx

Retriitin peruutusehdot

Varauksen voi perua 3 viikkoa ennen retriitin alkua. Sen jälkeen voit nimetä sijaisosallistujan, tai Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy pidättää 60% osallistumismaksusta. Jos peruuttaminen tapahtuu myöhemmin kuin 1 viikko ennen retriitin alkua, maksua ei palauteta. Peruutuksen yhteydessä pidätämme joka tapauksessa 80€:n suuruisen käsittely- ja toimituskulun.

Osallistumismaksun maksamisen jälkeen maksaja/osallistuja on sitoutunut peruutusehtoihin.

Ilmoita peruutuksesta aina sähköpostitse info@mindfulness.fi.

Kiipulassa/Ilorannassa järjestettävien retriittien majoituksen ja ruokailuiden peruutusehdot:
Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin kolme viikkoa ennen retriitin alkua, laskuttaa retriittipaikka Kiipula/Iloranta osallistujalta täyden maksun. Huolehdithan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus mahdollisen sairastapauksen varalta.

Olemme tehneet alustavan varauksen retriittipaikkaan, mutta pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Ylivoimainen este

Retriitin järjestäjällä on oikeus ennen retriitin alkua sirtää se toiseen ajankohtaan, jos siirron syynä on sairaustapaus tai muu vastaava perusteltu syy, eikä ilman kohtuuttomia ponnisteluja ole mahdollista osoittaa sijaista.

Retriitin järjestäjä ei vastaa peruutuksista, viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat hänen vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella olevasta esteestä, jota retriitin järjestäjän ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon sopimuksen tekohetkellä ja jonka seurauksia retriitin järjestäjä ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa.

Retriitin järjestäjän on viipymättä ilmoitettava ylivoimaisesta esteestä kirjallisesti retriittiin osallistujalle, samoin kuin esteen lakkaamisesta.

Cancellation Policy

The deposit refund, 80 €, will not be returned in case of cancellation.

NOTE! Non-payment is not a cancellation. Please inform us in writing info@mindfulness.fi about the cancellation 3 weeks prior the retreat at the latest. After this you still can send an alternative person to participate the retreat, please name the person in writing. Otherwise Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy will keep 60% of the participation fee. In case of cancellation before less than 1 week, the participation fee will not be returned.

The participant agrees to the cancellation policy upon the payment of the deposit.

If the payment is not submitted until agreed expiration date, the participant is charged a penalty interest of 11,5 % and a reminder fee of 15 €.