fbpx

8 viikon MBSR-kurssi 04.10.-21.11.2023

Uupunut, stressaantunut, ahdistunut? Keskittymiskyky hukassa? Tältä kurssilta saat MBSR-menetelmän tutkitut hyödyt stressin ja elämän hallintaan.

495.00

Yrityksile, toiminimille ja yhteisöille hintaan lisätään alv 24%.

Ohjaaja: Petri Pennanen
Ajankohta: 04.10.-21.11.2023
Paikka: live-online Zoomin kautta
Ota yhteyttä: petri.pennanen@mindfulness.fi

Varastossa

"Voin suositella tätä netin välityksellä käytävää kurssia ehdottomasti. Tämä on sellainen kurssi, mikä voisi kaikkien olla hyvä käydä, koska läsnäolon ja itsetuntemuksen lisääminen ja hyväksynnän tuominen elämään on meille kaikille tosi tärkeää!"

Sanna Kämäräinen, ex-ammattiurheilija, moninkertainen SM kiekonheitossa.

"Tavoitteeni oli saada kurssin avulla mindfulness -harjoituksista pysyvä tapa. Tässä onnistuin erittäin hyvin. Mieli kyllä vaeltaa, mutta se ei minua häiritse. Ehkä sain vielä enemmän lempeyttä harjoittamiseen. Olen tyytyväinen kurssin sisältöön."

Osallistuja

Sano hyvästit jatkuvalle stressille, huonoille yöunille ja itsesi piiskaamiselle. Tämän kurssin harjoitusten avulla saat elämään enemmän rentoutta, hallinnan tunnetta ja iloa!

Millaista elämää haluaisit elää? Sellaista jossa on aikaa ja energiaa läheisille, harrastuksille, ilolle, rajat työlle ja vapaa-ajalle? Sellaista, jossa jokaisella päivällä ja hetkellä on merkitys elämäsi helminauhassa? Sellaista jossa olet tietoinen kaikesta siitä, mihin voit vaikuttaa ja miten kuljet elämäsi polkua tietoisesti kohti unelmiasi löytäen merkitystä myös jokapäiväisestä arjesta?

Välillä pelkkä tahto tai päätös ei riitä – arki vyöryy päälle hallitsemattomana tai on helpompi antaa sen vaan rullata automaatiolla päivästä toiseen. Tämän kurssin yksinkertaiset ja vaikuttavat harjoitukset auttavat sinua huomaamaan, kun lipsahdat automaatiolle, elämän suorittamiseen. Kun huomaat, voit valita toimia toisin. Voin auttaa sinua ”pysymään hereillä elämässäsi” ja lisäämän tietoisuuttasi valinnoistasi ja päätöksistäsi sekä vähentämään stressiä.

”Olen tämän kurssin ohjaaja (mindfulness-ohjaaja CFM®) Petri Pennanen, ja autan ihmisiä löytämään enemmän elämäniloa, vähentämään stressiä ja lisäämään tietoisuutta omista valinnoistaan ja mahdollisuuksistaan. Itsekin pinnistelin työelämässä vuosikymmeniä, eivätkä yleiset stressinhallinta-vinkit auttaneet. Parhaimmillaankin ne toivat vain lyhyitä hetkellisen helpotuksen kokemuksia, koska ne keskittyivät väärien asioiden ratkaisemiseen. Vasta kun opin tutkimaan mieltäni meditaation ja kehoon sekä tähän hetkeen palaamisen kautta, sain elämääni lisää tasapainoa ja hallinnan tunteen takaisin. Viime vuosina olen henkilökohtaisesti auttanut satoja muita pinnistelijöitä löytämään enemmän rentoutta ja iloa elämässään. Ja koska MBSR-menetelmä tutkitustikin toimii niin hyvin, olen iloinen, että saan jakaa sen yhä useampien kanssa.

8 viikon MBSR-kurssi (Mindfulness Based Stress Reduction) on alun perin Jon Kabat-Zinnin Massachusettsin Yliopistoklinikalla kehittämä kokonaisuus, jonka teho on osoitettu tieteellisesti lukuisissa yliopistotasoisissa tutkimuksissa.

Kurssi järjestetään live-online Zoomin välityksellä. Kyseessä ei ole oman aikataulun mukaan yksin opiskeltava verkkokurssi, vaan olet osa ryhmää, paikalla muiden kanssa, läsnäolevissa tapaamisissa kamerat päällä. Kokemusten kuuleminen ja vuorovaikutus ryhmän jäsenten ja ohjaajan kanssa on vaikuttava osa koko kurssia.

Kurssi sopii sinulle, kun haluat

  • työkaluja stressin hallintaan ja kiireen tunteeseen
  • helpotusta uupumukseen, yksinäisyyteen, ahdistukseen tai ärsyyntymiseen
  • vahvistaa keskittymiskykyäsi
  • parantaa yhteyttä läheisiisi
  • lisätä tunnetaitoja myös haastavissa vuorovaikutustilanteissa
  • nukkua paremmin
  • kokea enemmän elämäniloa.

8 viikon MBSR-kurssimme sisältää

  • 3 kk:n käyttöoikeuden suositun Mindfulness App -sovelluksen Premium-versioon
  • mahdollisuuden saada kouluttajalta henkilökohtaista neuvontaa sähköpostitse tai puhelimitse aina myös kurssitapaamisten välillä
  • yhteensä kahdeksan ohjattua tapaamista ja yhden yhteisen harjoituspäivän

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta mindfulnessista tai meditaatiosta. Kurssille osallistuminen on helppoa.

Kurssin 04.10.-21.11.2023 aikataulu:
1. ke 04.10.2023 klo 1 7.30-20.30 (3h) HUOM kellonaika!
2. ke 11.10.2023 klo 17.30-20.00 (2,5h)
3. ti 17.10.2023 klo 17.30-20.00 (2,5h) HUOM tiistai!
4. ke 25.10.2023 klo 17.30-20.00 (2,5h)
5. ke 01.11.2023 klo 17.30-20.00 (2,5h)
harjoituspäivä su 05.11.2023 klo 10.00-16.00 (6h)
6. ke 08.11.2023 klo 17.30-20.00 (2,5h)
7. ke 15.11.2023 17.30-20.00 (2,5h)
8. ti 21.11.2023 17.30-20.30 (3h) HUOM tiistai ja kellonaika!

Entä jos en ehdi osallistua kaikkiin tapaamisiin? Ei huolta, saat silti menetelmän kaikki vaikuttavat harjoitukset käyttöösi! Ole rohkeasti yhteydessä, mikäli sinulla on kysyttävää kurssin aikatauluista tai mistä tahansa kurssiin/ilmoittautumiseen liittyen.

Rahat takaisin takuu: Tiedämme, että kurssin ohjelma ja tutkitut harjoitukset vaikuttavat, mutta mikäli olet osallistunut kaikkiin kurssin tapaamisiin ja tehnyt omatoimiset harjoitteet ohjeistuksen mukaan, eikä kurssista ollut sinulle mitään hyötyä, saat toki rahasi takaisin.

 

Epäröitkö vielä? Lue täältä kurssin käyneen Pian kokemuksia matkan varrelta: Kokemuksia 8-viikon MBSR-kurssilta

Tästä pääset katsomaan ex-ammattiurheilijan (moninkertainen SM kiekonheitossa) Sanna Kämäräisen oivallukset kurssin puolivälin kohdalta:


Rohkaisen sinua lähtemään uteliaana ja avoimin mielin mukaan, mutta jos kaipaat ensin pienempää annosta, olet tervetullut tutustumaan MBSR-menetelmän harjoituksiin kevyemmin seitsemän päivää kestävälle Mindfulness ja stressinhallinta verkkokurssille

Peruutusehdot