fbpx

Mindfulness hiljaisuuden retriitti 5 päivää 24.-28.07.2024

5 päivää hiljaisuutta ja rauhaa – täydellinen mahdollisuus syventyä itseesi.

399.00

Yritysasiakkaille hintaan lisätään alv 24%.

Ohjaaja: Leena ja Petri Pennanen
Ajankohta: 24.-28.07.2024
Paikka: Kiipula, Janakkala / live-online Zoomin kautta
HUOM: Mikäli valitset osallistumistavaksi "live-online", vastaa muihin vaihtoehtoihin "ei majoitusta / ei".

Kaipaatko aikaa itsellesi? Haluatko keskittyä täysillä omaan hyvinvointiisi ja rasitusten nollaamiseen?

Olet sydämellisesti tervetullut meditoimaan ja pysähtymään. Anna itsellesi tauko arjesta – mindfulness retriitti on loistava sijoitus, joka kantaa sinua pitkälle. Stressi hellittää ja hermostosi palautuu, jolloin alat rentoutumaan. Harjoitamme paljon itsemyötätuntoa, joka auttaa sinua hellittämään itsekritiikistä ja arvostelusta.

Hiljaisuuden retriitti on rentouttava tauko arjestasi

Retriitti auttaa sinua myös syventämään meditaatioasi ja oppia lisää mindfulness meditaatioharjoituksia.

Hiljaisuus tuo sinulle tilaa olla itsesi kanssa ja rauhoittua. Saat hellittää kaikista arjen askareista ja olla itsesi kanssa. Stressi vähenee kun saat yhteyden asioihin, jotka ovat arjen kiireiden keskellä jääneet vaille huomiota. Mindfulness retriitin turvallisessa ilmapiirissä sinulla on aikaa löytää yhteys kehoon ja ymmärtää sen viestejä. Saat yhteyden omaan voimaasi ja opit ystävällisyyttä ja myötätuntoa itseäsi kohtaan. Hiljaisuuden retriitti sisältää mm. mindfulness-MSR – ohjelman meditaatiota, mindful joogaa, kävelymeditaatiota ja itsemyötätuntoharjoituksia. Sinulla on myös aikaa itsellesi, voit levätä tai viettää aikaa luonnossa harjoitusten välissä.

Mindfulness hiljaisuuden retriitti

Hiljaisuus tarkoittaa, että luovumme puheesta alun ohjeistuksen ja kysymysten jälkeen ja voimme olla itsemme kanssa. Pidämme retriitin aikana kirjat, lehdet, TV:n sekä puhelimen suljettuina. Kun luovumme näistä vapaaehtoisesti, voimme kohdata itsemme uteliaana ja kiinnostuneena päivän eri tilanteissa kuten meditoimassa, kävelyllä, ruokailussa ja saunomassa. Sinulla on aina mahdollisuus lyhyisiin tapaamisiin ohjaajien kanssa, jossa voimme keskustella retriitissä nousseista asiosta.

Voit valita osallistutko hiljaisuuden retriittiin paikan päälle vai live-online Zoom-linkin välityksellä. Voit tulla mukaan live-online, jos sinulla on jo ennestään vähintään 5 päivän retriittikokemus. Kysy lisää live- online -osallistumisestasi jo ennen ilmoittautumista, vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin: info@mindfulness.fi.

Harjoitussalissa on jokaisella osallistujalla oma paikka ja salissa on tehokas ilmastointi. Hiljaisuuden retriitti on avoin kaikille kiinnostuneille, myös osallistujille ilman aiempaa meditaatio- tai retriittikokemusta.

Retriittimajoituksen hinta, sis. 10% ALV
A) 1 hlön huone mukavuuksilla 289,00 € /hlö
B) 2 hlön huone mukavuuksilla 181,00 €/hlö

Täysihoidon hinta, sis. 14% ALV
116,90 €/hlö, sisältää 4 x aamupala, 5 x lounas ja 4 x illallinen

Majoitus ja ruokailut maksetaan kortilla tai käteisellä paikan päällä Kiipulassa. Hinnat sisältävät liinavaatteet sekä sauna- ja allasosaston käyttömahdollisuuden sovittuina ajankohtina.

Retriittiin on varattu muutama paikka opiskelijoille/työttömille (majoitus 2hh). Osallistumismaksu 199,00€ (sis. 24% ALV). Majoitus ja täysihoito maksetaan erikseen Kiipulassa. Ota yhteyttä info@mindfulness.fi.

Aloitamme retriitin ke 24.07. majoittumisella klo 10.00 ja laskeudumme hiljaisuuteen klo 11.00 alkaen harjoitussalissa. Retriitti päättyy su 28.07. klo 15.00.

Päiväohjelma vaihtelee yhdessä meditoimisen, ruokailuiden ja oman ajan välillä. Meditaatioharjoitukset ovat vaihtelevia ja sinulla on käytössäsi myös vapaa-aikaa, jolloin voit käydä esim. kävelyllä Kiipulan kauniissa maastossa.

Lähetämme sinulle ennen retriitin alkamista luottamuksellisen esitietolomakkeen, jossa kysymme muutamia asioita mm. mahdollista kokemusta meditaatiosta, aiemmista retriiteistä. Osallistuminen retriittiin edellyttää normaalia fyysistä ja psyykkistä kuntoa.

Peruutusehdot