Meditointi on nyt helppoa – Mindfulness App Leena Pennanen

Ota meditointi osaksi arkeasi maksuttomalla (windows -puhelimiin 2,49€) ” Mindfulness App Leena Pennanen” -sovelluksella. 
Näin vähennät stressiä, lisäät elämäniloa ja edistät hyvinvointiasi.

Liity sinäkin harjoittajien kasvavaan joukkoon.
 Sovelluksen avulla opit pysähtymään ja
 rauhoittumaan hetkeksi missä tahansa oletkin: kotona, bussissa tai jopa kassajonossa.

Mindfulness App – Leena Pennanen -sovellus on ladattavissa  iOS, Android ja Windows -puhelimiin. Sovelluksen avulla voit vähentää stressiä ja edistää hyvinvointiasi.

Sovelluksessa voit asettaa itsellesi muistutuksia, Läsnöolon viestejä sekä valita monista meditaatioista sopivimman juuri tähän hetkeen.

Jokainen meditaatioharjoite on Leena Pennasen ohjaama.

mindapp
Mindfulness- App Leena Pennanen – kuvat Android, Iphone, Windows näytöistä

Näin käytät Mindfulness App -sovellusta

Mitä tarvitsen

Mindfulness App – Leena Pennanen -sovelluksen lataukseen ja käyttöön tarvitset

  1. Älypuhelimen/tabletin, jonka käyttöjärjestelmänä on joko Android (useimmat älypuhelimet, mm. Samsung, HTC, Acer, Asus), Windows (mm. Lumiat, BLU) tai iOS (iPhonet ja muut Applen tuotteet).
  2. Internet-yhteyden

Mistä löydän Mindfulness App -sovelluksen

Mindfulness App -sovelluksen löydät käyttöjärjestelmästäsi riippuen sovelluskaupasta. Sovellus on maksuton Android ja iOS laitteille. Windows laitteisiin löydät aikaisemman maksullisen version. Maksat sovelluksesta vain kerran, jonka jälkeen voit harjoittaa tuhansia kertoja.

Kuinka lataan Mindfulness App -sovelluksen

Kirjoita sovelluskaupan hakukenttään “mindfulness app leena pennanen” tai käytä hakusanoina “mindfulness”, “leena pennanen”. Sovelluksen saat ladattua painamalla hintaa sekä hyväksymällä käyttöoikeudet.

Lataus ja asennus vie parisen minuuttia riippuen verkkoyhteydestäsi. Asennuksen jälkeen voit avata sovelluksen.

Mindfulness App -sovelluksen käyttö

Mindfulness App – Leena Pennanen -sovellusta on helppo käyttää. Voit vapaasti valita juuri sen meditaation, joka sopii sinulle juuri tähän hetkeen:

Voit aloittaa meditoimisen heti

Käynnistettyäsi sovelluksen olet vapaa aloittamaan meditoinnin juuri silloin, kun se sinulle sopii. Vaihtoehtoinasi on 3, 5, 15 tai 20 minuutin meditaatiot. Voit meditoida joko Leenan ohjaamana tai ilman ohjausta.

Meditoin myöhemmin, annan puhelimen muistuttaa

Vain ottamalla aikaa harjoittamiseen voi hyväksyvän tietoisen läsnäolon kykysi kehittyä. Mikäli aikasi on nyt varattuna muille asioille, voit siirtää haluamasi meditaation helposti sinulle sopivaan kellonaikaan määrittämällä muistuksen. Saat muistutuksen, kun on aika harjoittaa. Voit määrittää meditaation toistumaan niin useasti kuin haluat.

  1. Klikkaa Mindfulness-Appin etusivulta muistutukset -kuvaketta
  2. Valitse haluamasi meditaatio – 5 minuuttia, 10 jne.
  3. Valitse haluamasi aika meditaatiolle
  4. Valitse toistot (esim. toista joka maanantai)

Tilastot

Tilastoista voit seurata harjoittamistasi: kuinka paljon aikaa käytät ja kuinka usein, sillä Mindfulness App – Leena Pennanen pitää tilastoa harjoittamisestasi. Näin kyky olla läsnä kehittyy.

Tilastoihin pääset pyyhkäisemällä etusivua oikealle tai vasemmalle. Klikkaa kuvaketta päästäksesi tarkastelemaan niitä.

Läsnäolon viestit

Läsnäolon viestit ovat mindfulness-harjoitteita, jotka auttavat sinua olemaan läsnä tässä hetkessä elämästäsi nauttien. Aistin hengitykseni, arvostan tätä hetkeä tai huomaan maut ja tuoksut kun syön ja juon.

Läsnäolon viestien asettaminen toimii samalla tavalla kuin muistutukset. Aseta vain haluamasi viesti, aika ja määritä toisto.

Mikäli sinulla on kysyttävää sovelluksesta, tai haluat antaa palautetta, olethan yhteydessä toimistoomme: info(a)mindfulness.fi