Meditointi on nyt helppoa – Mindfulness App Leena Pennanen

Ota meditointi osaksi arkeasi maksuttomalla ”Mindfulness App Leena Pennanen” -sovelluksella. 
Näin vähennät stressiä, lisäät elämäniloa ja edistät hyvinvointiasi.

Liity sinäkin mindfulnessin harjoittajien kasvavaan joukkoon!
 Sovelluksen avulla opit pysähtymään ja
 rauhoittumaan hetkeksi, missä tahansa oletkin: kotona, bussissa tai jopa kassajonossa.

Mindfulness App Leena Pennanen -sovellus on ladattavissa Android, iOS ja Windows -laitteisiin. Sovelluksen avulla voit vähentää stressiä ja edistää hyvinvointiasi.

Sovelluksessa voit asettaa itsellesi muistutuksia, päivittäisiä ilmoituksia sekä valita monista meditaatioista sopivimman juuri tähän hetkeen.

Jokainen suomenkielinen meditaatioharjoite on Leena Pennasen ohjaama.

Näin käytät Mindfulness App -sovellusta

Mitä tarvitsen

Mindfulness App Leena Pennanen -sovelluksen lataukseen tarvitset

  1. Älypuhelimen/tabletin, jonka käyttöjärjestelmänä on joko Android (mm. Samsung, Huawei), iOS (iPhonet ja muut Applen tuotteet) tai Windows (mm. Lumia)
  2. Internet-yhteyden.

Voit käyttää sovellusta ja kuunnella harjoitteita myös ilman Internet-yhteyttä.

Mistä löydän Mindfulness App -sovelluksen

Mindfulness App -sovelluksen löydät käyttöjärjestelmästäsi riippuen sovelluskaupasta. Sovellus on maksuton Android ja iOS laitteille. Windows-laitteisiin löydät aikaisemman maksullisen version (2,49 €), josta maksat vain kerran. Tämän jälkeen voit harjoittaa niin paljon kuin haluat.

Kuinka lataan Mindfulness App -sovelluksen

Kirjoita sovelluskaupan hakukenttään “mindfulness app leena pennanen” tai käytä hakusanoina “mindfulness”, “leena pennanen”. Sovelluksen saat ladattua painamalla ”lataa”. Lataamalla hyväksyt käyttöoikeudet. Lataus ja asennus vie parisen minuuttia riippuen verkkoyhteydestäsi. Asennuksen jälkeen voit avata sovelluksen.

Jos et jostain syystä löydä sovellusta edellä mainituilla nimillä, voit ladata The Mindfulness App -nimisen sovelluksen ja vaihtaa asetuksista kielen suomeksi (settings -> language -> Finnish).

Mindfulness App -sovelluksen käyttö

Mindfulness App Leena Pennanen -sovellusta on helppo käyttää. Voit vapaasti valita juuri sen meditaation, joka sopii sinulle juuri tähän hetkeen.

Voit aloittaa meditoimisen heti

Käynnistettyäsi sovelluksen olet vapaa aloittamaan meditoinnin juuri silloin, kun se sinulle sopii. Voit aloittaa polkusi hyväksyvään tietoiseen läsnäoloon 5-päivän johdatuksella. Voit myös valita sovelluksesta eripituisia meditaatioita. Vaihtoehtoinasi on 3, 5, 15 tai 20 minuutin meditaatiot sekä 5 minuutin kehomeditaatio ja yksilöity meditaatio. Voit meditoida joko ohjaavan äänen avulla tai ilman.

Meditoin myöhemmin, annan puhelimen muistuttaa

Vain ottamalla aikaa harjoittamiseen voi hyväksyvän tietoisen läsnäolon kykysi kehittyä. Mikäli aikasi on nyt varattuna muille asioille, voit siirtää haluamasi meditaation helposti sinulle sopivaan kellonaikaan määrittämällä muistuksen. Saat muistutuksen, kun on aika harjoittaa. Voit määrittää muistutuksen toistumaan niin usein kuin haluat.

  1. Klikkaa Mindfulness Appin etusivulta muistutukset -kuvaketta
  2. Valitse haluamasi aika meditaatiolle
  3. Valitse toistot (esim. toista joka maanantai)

Voit myös halutessasi sallia sovelluksen lähettävän sinulle päivittäisiä ilmoituksia, jotka ovat mindfulness-harjoituksia tai mietelauseita.

Profiili

Profiilistasi voit seurata harjoittamistasi: kuinka paljon aikaa käytät ja kuinka usein. Profiiliin pääset etusivun ala- tai yläpalkista riippuen sovelluksen käyttöjärjestelmästä. Klikkaamalla kuvaketta pääset tarkastelemaan sitä.

Premium-jäsenyys

Mindfulness App Premium -versiosta löydät useita meditaatioita eri tilanteisiin. Meditaatiot ovat kansainvälisesti tunnettujen ohjaajien lukemia. Voit ostaa Premium-jäsenyyden Android-laitteille hintaan 4,00€/kk tai 47,99€/vuosi. iOS-laitteille hinta on 5,00€/kk tai 59,99€/vuosi. Tämän jälkeen, jos et halua jatkaa tilaustasi, muistathan perua tilauksesi sovelluskauppasi tilaukset-osiosta. Tilaus jatkuu automaattisesti, ellet peru sitä itse. Premium-versiosta löydät Leena Pennasen Rakastavan asenteen meditaation ja Mindful jooga -meditaation.

Mikäli sinulla on ongelmia sovelluksen käytön tai maksujen kanssa tai haluat perua Premium-version, suosittelemme sinua ottamaan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään osoitteeseen support@mindapps.se ja lähettämään meille kopion viestistä osoitteeseen info@mindfulness.fi. Löydät myös sovelluksen kehittäjän nettisivut täältä. Huomaathan, että sinun tulee käyttää samaa sähköpostiosoitetta kuin kirjautuessasi sovellukseen.