Sain suuren kunnian ja ilon tulla valituksi Vuoden 2017 helsinkiläiseksi yksinyrittäjäksi! Tunnustus on monien, työntäyteisten vuosien saavutus yrittäjänä ja myös Mindfulness-MBSR menetelmän tunnetuksi tuomisen saralla. On hienoa, että sain kutsumustyöstäni näin hienon tunnustuksen! Haluankin kiittää Sinua, sillä ilman Sinun kiinnostusta ja osallisuudestasi mindfulness-MBSR-menetelmään en olisi tässä kohdassa. Sydämelliset kiitokseni!

Helsingin Yrittäjien antama tunnustus avasi silmiäni – kaikki se mieletön työ ja tuhannet työtunnit pois perheen parista ja vapaa-ajasta ovat tuottaneet tulosta: mindfulness-MBSR-menetelmä on vakiinnuttanut paikkansa kotimaisessa hyvinvointikentässä ja se on luotettava, maailman eniten tieteellisesti tutkittu mindfulness-ohjelma, joka auttaa stressinhallinnassa ja ihmisen hyvinvoinnissa. Mindfulness-harjoittamisen kautta olen voinut viitoittaa ihmisille tietä hyvinvoinnin pariin – tämä on minulle tärkein menestyksen mittari.”

– Leena Pennanen

”Olen suurempi ja parempi kuin luulin. En ajatellut, että minussa on niin paljon hyvyyttä.” – Walt Whitman

Helsingin Yrittäjät palkitsi Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi ensimmäistä kertaa Vuoden 2017 helsinkiläisen yksinyrittäjän. Palkinto luovutettiin hyvinvointialan edelläkävijälle Leena Pennaselle (Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy) 5.12.2017 Helsingin Yrittäjät ry:n Itsenäisyysjuhlassa. Leena Pennanen on yksinyrittäjä jo 5. sukupolvessa!

Tulevaisuudessa Leenan tavoitteena on edelleen syventää yhteistyötä menetelmän kehittäneen Massachusettsin yliopiston kanssa, toiminnan vahvistaminen yrityksissä ja mindfulness-ohjaajien CFM®-yhteisössä sekä verkkokurssitarjonnan lisääminen.

Ensimmäistä kertaa jaettava Vuoden helsinkiläinen yksinyrittäjä -palkinto on vähintään viisi vuotta toimineelle yrittäjälle myönnettävä tunnustus, jolla korostetaan yksinyrittäjyyden merkitystä. Palkitsemiskriteereissä kiinnitetään huomio siihen, että yrittäjän talous on kunnossa, liiketoiminnasta löytyy jotakin omaperäistä ja asiakastyytyväisyys on erinomaista.

Lue Helsingin yrittäjien artikkeli täältä!

Helsingin Yrittäjien esittelyvideo – Vuoden 2017 helsinkiläinen yksinyrittäjä:

Vuoden 2017 helsinkiläisten yrittäjäpalkintojen julkistaminen:

Katso Leenan palkitseminen ja juhlapuhe alkaen kohdasta 8:50!