Haluatko vähentää stressiäsi huomattavasti 8 viikossa?

 

Mindfulness 8-viikon MBSR -kurssi on paljon tutkittu ja tehokas keino stressin hallintaan! Nyt tämä suosittu kurssi toteutetaan ensimmäistä kertaa Leena Pennasen ohjaamana verkon välityksellä!

 

”8-viikon kurssi on parantanut elämänlaatuani huomattavasti. Olen enemmän läsnä tässä hetkessä ja keskittymiskykyni on kasvanut. Perheeni ja työkaverini ovat myös kommentoineet tapahtuneesta muutoksesta.” – Jukka 46v

Mindfulness 8-viikon MBSR -kurssi livenä netissä tiistaisin 03.04.-29.05.2018

 

Ainutlaatuinen tilaisuus; voit osallistua mistä tahansa maailman kolkasta etkä tarvitse mitään aiempaa kokemusta mindfulnessista! Sinulla on suora vuorovaikutus ohjaajan ja ryhmän kanssa nettitapaamisissa. Tarvitset vain nettiyhteyden tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla päästäksesi mukaan tapaamisiin. Leenalla on vankka kokemus nettitapaamisista ja USA:n Center for Mindfulness on järjestänyt vastaavanlaisia kursseja livenä jo vuosia. Kurssi vastaa sisällöllisesti täysin perinteistä MBSR-kurssia. Live-valmennuksen ansiosta Mindfulness 8-viikon MBSR -kurssin hyödyt ovat nyt helpommin saatavilla myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella sekä ulkomailla asuville. Sinulle ei tule ylimääräisiä majoitus- eikä matkakuluja.

 

Kurssille osallistuminen on helppoa, et tarvitse IT-taitoja. Avaat käyttäjäystävällisen linkin yhtä helposti kuin esim. sähköpostin tai Googlen.

 

Kurssi sopii sinulle, jos haluat

*työkaluja vähentämään stressiä ja kiireen tunnetta

*helpotusta uupumukseen

*nukkua paremmin

*oppia hellittämään ja kokemaan enemmän iloa

 

Kurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta mindfulnessista. Tervetuloa!

 

Kouluttaja: Leena Pennanen, sertifioitu MBSR-ohjaaja ja Mindfulness-kouluttaja.

 


Hinta:
yksityisille 295,00 € (sis. alv 24 %)
yrityksille, yhteisöille ja ammatinharjoittajille 295,00 € (+ alv 24 % 70,80 €)

 

Aikataulu: Näet tiistai-ryhmän 03.04.-29.05.2018 aikataulun tästä.

 

8-viikon MBSR-menetelmä perustuu tieteellisiin tutkimuksiin

Tämä mindfulness kurssi tuo nimenomaan MBSR-menetelmän hyödyt arkeesi. Hyväksyvän tietoisen läsnäolon myönteiset vaikutukset on todennettu juuri 8 viikon kurssilla yli 35 vuoden aikana lukemattomissa tieteellisissä tutkimuksissa. Muun muassa University of Massachusetts (UMass), Center for Mindfulness on tehnyt useita MBSR-menetelmään liittyviä tutkimuksia. Voit katsoa mielenkiintoisen videon tutkimustuloksiin liittyen tästä.

 

Tutkimuksen mukaan Mindfulness MBSR-menetelmän hyödyt ovat sitä voimakkaammat mitä enemmän ohjaajalla on kokemusta menetelmän opettamisesta. Leena Pennanen on Mindfulness MBSR-menetelmän kehittäjän professori Jon Kabat-Zinnin ja hänen tiiminsä kouluttama Mindfulness-kouluttaja. Hän on lisäksi ensimmäinen Center for Minfulness, University of Massachusetts, USA:n sertifioima Mindfulness MBSR-opettaja Suomessa. Lisäksi hän kouluttautuu jatkuvasti myös muihin mindfulnessiin pohjautuviin menetelmiin ja osallistuu pitkiin hiljaisuuden retriitteihin.

 

Kurssi auttaa Sinua saamaan pysyvää muutosta elämääsi, huomaat kuinka harjoittaminen muuttaa vähitellen toimintaasi, jopa aivosi muuttuvat. Koet kirjaimellisesti sanonnan että ”software” tarkoittaen harjoittamista muuttaa ”hardware” tarkoittaen aivoja.

Mindfulnessin harjoittaminen lisää
  • kykyäsi elää tätä hetkeä ja nauttia siitä
  • kehon ja mielen tasapainoa
  • keskittymis- ja priorisointikykyä, aitoa ja helppoa tehokkuutta
  • toimivaa vuorovaikutusta ja viisasta huolehtimista itsestäsi
  • iloa ja kykyä toimia kaikissa elämäsi tilanteissa

 

8 viikon MBSR-kurssi

 

Mindfulness 8-viikon MBSR -kurssi opetetaan professori Jon Kabat-Zinnin kehittämän Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) – menetelmän mukaan. Kurssilla kehität itseäsi omassa tahdissasi ja löydät uusia toimintatapoja arjen stressaaviin tilanteisiin. Ryhmässä löydät kunnioittavan vuorovaikutuksen itseäsi ja muita kohtaan, kun harjoitamme läsnäolevaa kuuntelua ja sanoittamista. Meditointi ryhmässä saa aikaan oivalluksia, jota et yksin harjoittaessa saa. Ammattitaitoinen ohjaus tukee tätä vahvasti kuten myös omaa päivittäistä harjoittamistasikin.

 

Kurssiin sisältyvä Hiljaisuuden päivä syventää ja rikastuttaa kokemustasi. Koet selkeästi kuinka pitkäkestoinen harjoittaminen eheyttää keho-mieli-sydäntä.

 

Mindfulness-pioneeri Leena Pennasen koulutus ja kokemus

Pääkouluttaja Leena Pennasella on yli 15 vuoden kokemus mindfulnessin harjoittamisen ohjaamisesta. Hänen jatkuva, korkeatasoinen oma kouluttautuminen takaa Center for Mindfulnessin koulutusten laadun. Kaikki ohjaajamme ovat CFM:n kouluttamia ja mukana Leena Pennasen työnohjauksessa. He ovat kokeneita ja osaavia mindfulness-ohjaajia CFM®.

 

Mindfulness 8-viikon MBSR -kurssin varausmaksu 80,00 € maksetaan heti ilmoittautumisen jälkeen. Loppukurssimaksu erääntyy n. 4 viikkoa ennen koulutuksen alkua. Saat sekä varausvahvistuksen että laskun sähköpostilla.

 

Mindfulness 8-viikon MBSR -kurssi sisältää kahdeksan 2,5 tunnin viikottaista tapaamista sekä yhden harjoituspäivän.  Hintaan kuuluu 2 harjoitus- Mp3-äänitettä sekä kirjallinen kurssimateriaali sähköpostitse. Ohjaajan tuki on käytettävissäsi koko kurssin ajan.

 

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot.

 

Käynnissä olevan 8-vkon MBSR-kurssin ke-ryhmän 31.01.-28.03.2018 aikataulu ja lisätiedot