fbpx

Tunnetaidot työyhteisön menestystekijänä

Sekä oman, että työyhteisön menestyksen kannalta on tärkeää tulla tietoiseksi ja ymmärtää, miten tunteet vaikuttavat toimintaamme. Tunnista, sanoita, säätele = vaikuta!

Ohjaaja: Kirsi Mattila
Paikka: Zoom Live-Online
Kesto: 4x 90 min
Ota yhteyttä: kirsi.mattila@mindfulness.fi

Tunneäly ei ole vain sitä, miten luemme muita, vaan erityisesti sitä, miten tietoisia olemme oman toimintamme ja käyttäytymisemme vaikutuksesta muihin.

Tunteet vaikuttavat toimintaamme, valintoihimme ja päätöksiimme, halusimme tai emme. Tärkeää on tulla tietoiseksi siitä, miten ne vaikuttavat, jolloin saamme mahdollisuuden valita toisin. Jollet ole tietoinen tunteiden vaikutuksesta käyttäytymiseesi, ajelehdit hallitsemattomasti tunteiden vietävissä.

Kurssin tavoitteet

  • johdetaan paremmin itseä ja muita
  • varmistetaan yhteinen kestävä menestys
  • saadaan käyttöön työkaluja hankaliin vuorovaikutustilanteisiin
  • kyky rakentaa psykologista turvallisuutta lisääntyy

”Olen kohdannut useamman johtajan, jota on työyhteisössä pelätty. Tieto ei siirry, koska ikäviä uutisia ei kukaan uskalla kertoa ja yrityksen menestys kärsii.

Olen istunut neuvottelupöydissä, joissa tehdään yrityksen edun vastaisia päätöksiä, koska joku on joskus loukannut toista osapuolta ja halutaan ”näyttää sille”. Tähän ei yhdelläkään yrityksellä ole varaa!

Olen ollut asiakkaana tilanteissa, joissa myyjältä on pettänyt täysin tunnesäätelytaito ja isotkin kaupat olisivat voineet jäädä syntymättä. Tunnetaidot ovat erittäin businesskriittinen osa-alue organisaation kaikilla tasoilla.”

-Kirsi Mattila, Genos Tunneälyvalmentaja / Positiivisen Psykologian asiantuntija

Kurssilla saatte vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

Miten tunteet työssä ja työhön vaikuttavat?

Miten jokainen voi vaikuttaa työyhteisön psykologisen turvallisuuden syntymiseen?

Miten tunnetaitoja voi harjoitella käytännössä?

Tämä kurssi kasvattaa rohkeutta katsoa aitoa itseään silmiin ja tutkia sydäntään. Kurssin harjoitusten myötä tunteita ja oivalluksia nousee.

Kurssi sisältää neljä Zoom-tapaamista teemoilla:

1. Tunneälyn osa-alueet ja tunneälykkään johtamisen vaikutukset
2. Tietoisuus itsestä ja muista
3. Aitous ja positiivinen vaikutus
4. Itsensä johtaminen ja tunneperäinen päättely

Harjoittelemme käytännössä mm. kuuntelemista ja kuulemista, omien tuntemusten sanoittamista, hankalien tunteiden kohtaamista, tunteiden tunnistamista ja säätelyä, vahvistamme itsemyötätuntoa ja tietoisuutta omista toimintamalleistamme.

Kurssilla tapaamme neljä kertaa ja harjoituksia tehdään tapaamisten välillä.

Hinta: 6-12 henkilöä 695€ +alv24%/osallistuja, 12-18 henkilöä 595€ +alv24%/osallistuja. Kurssin hintaan sisältyy Genos Internationalin Työelämän tunnetaidot itsearviointi (arvo 190€). Mahdollista tehdä myös Emotional Intelligence 180 tai 360 arviointi lisämaksusta.