fbpx

Traumasensitiivinen mindfulness 05.10.-09.11.2023

Onko sinulla uteliaisuutta, halu ja rohkeutta selvittää, miten kohdata vaikeita tunteita ja tapahtumia sekä ymmärtää niiden vaikutukset elämääsi?

399.00

Yrityksile, toiminimille ja yhteisöille hintaan lisätään alv 24%.

Ohjaaja: Leena Pennanen
Ajankohta: Neljä kertaa 05.10.-09.11.2023
Paikka: Zoom Live-Online

Varastossa

Tämä uusi valmennus on sinulle joka

  • haluat ymmärtää ja käsitellä vaikeidenkin tunteiden ja tapahtumien vaikutuksia toimintaasi
  • haluat työkaluja ja voimavaroja elämän vaikeisiin hetkiin
  • haluat oppia, miten voit itse lisätä hallinnan tunnetta elämääsi
  • kannat mukanasi jotain raskasta, mutta et ehkä ole täysin selvillä mitä se on
  • olet jo meditoinut, mutta huomaat väisteleväsi jotain tai jääneesi jumiin harjoituksessasi

Meillä kaikilla on vaikeita tapahtumia eli traumoja elämän varrelta. Trauman voi aiheuttaa esim. avioero, läheisen yllättävä menehtyminen, hylätyksi tulemisen kokemus, lieväkin onnettomuus tms. Ei siis tarvita mitään megalomaanista tapahtumaa trauman syntymiseksi.

Oleellinen osa valmennusta ovat live-online harjoitustapaamiset, joissa huomaat, miten ohjaus ja ryhmän tuki helpottaa vaikeidenkin tunteiden kohtaamista. Saavumme live-online tapaamisiin aina kamerat päällä ja ohjatut kohtaamiset ovat todella turvallisia, ilmapiiri on rohkaiseva ja kannustava. Opit konkreettisesti ohjauksen avulla, mitä tehdä. Omia traumoja ei tarvitse jakaa, mitään ei tarvitse selittää, ei lähdetä tutkimaan ”miksi näin on”. Riittää, että alat huomaamaan, miten kaikki kokemasi elää kehossasi ja mistä voit ehkä päästää irti.

Traumaan tutustuminen on kuin sipulin kuorintaa; tulee uusia kerroksia, uusia tasoja. Emotionaalisesti ja kehollisesti tapahtumien kokeminen auttaa väljyyden ja irtipäästämisen lisäämisessä. Energiaasi vapautuu ihan muuhun käyttöön kuin vastustamiseen tai välttelyyn. Opit myös näkemään, miten viedä uudet oivallukset toimintaan arjessa.

“Sinun ei tarvitse kertoa koko tarinaa itsestäsi. Riittää, että kerrot arjestasi, sillä kaikki kokemuksesi näkyvät siinä. Älyllinen ymmärtäminen ei vielä muuta mitään, siksi harjoitetaan kehoon palaamista. On tärkeää saada jatkuva analysointi välillä pois päältä. Edes hetkeksi. Nyt tämä kokemukseni elää tässä hetkessä näin – voinko saada siihen vähän etäisyyttä, tilaa, väljyyttä. Se on meille kaikille mahdollista.

Kurssin vaikutukset ovat täysin suhteessa kiinnostukseesi, haluusi ja kykyysi heittäytyä tutkimaan oma elämääsi. Valmennus voi olla syventävä tai nostaa näkyväksi kokonaan uusia oivalluksia. Tiedän pitkästä kokemuksestani kouluttajana, että traumasensitiivinen mindfulness on oiva väline. Haluan auttaa tällä tiedollani ja kokemuksellani kohtaamaan vaikeuksien jättämät jäljet lempeästi rohkeutta kasvattaen ja huomaten, että trauman ei tarvitse määrittää koko elämääsi.”  – Leena Pennanen

Aikataulu:

to 05.10.23 klo 18.00-20.30
to 19.10.23 klo 18.00-20.30
to 26.10.23 klo 18.00-20.30
to 09.11.23 klo 18.00-20.30

Kurssi sisältää:

  • neljä ohjattua tapaamis-/harjoituskertaa
  • itsenäistä työskentelyä tapaamisten välillä
  • MindfulnessApp-sovelluksen Premium-version 3 kk:n käyttöoikeuden

Kurssi ei ole terapian vastine eikä sovi akuutin trauman käsittelyyn tai todella vaikeassa elämäntilanteessa olevalle. Kurssi toimii hyvin esim. terapian jatkona tai lisänä, tarjoten työkaluja ottaa vastuuta omasta hyvinvoinnista.

Terapeuttina ja valmentajana työskenteleville kurssi avaa ymmärrystä traumasensitiivisen mindfulnessin mahdollisuuksista kohdata traumoja terapiassa/valmennuksessa.

PERUUTUSEHDOT