Traumainformoitu mindfulness -workshop. Osallistu kätevästi live-online!

 

Päivämäärä: la 12.06.2021 klo 10.00 – 16.00

 

Traumainformoitu eli traumasensitiivinen mindfulness on tapa kohdata traumoja, haavoja. Me kaikki kannamme sisällämme pieniä tai suuria haavoja, jotka vaikuttavat elämäämme eri tavoin. Traumat saattavat lukita meitä, tai saatamme kehittää niiden pohjalta haitallisia uskomuksia itsestämme ja maailmasta.

 

Onneksi meillä kaikilla on myös mahdollisuus purkaa traumoja, pieniä ja suuria. Järjestämme workshopin, jossa voit tutustua siihen, miten traumasensitiivinen mindfulness voi auttaa traumojen käsittelyssä.

 

Traumainformoitu mindfulness on tapa kohdata omia haavoja ystävällisesti ja lempeästi

Workshopissa opit

  • käyttämään Mindfulness-Based Stress Reduction -menetelmän harjoituksia siten, että ne auttavat sinua kohtaamaan haavasi
  • asettamaan haavat omaan  kontekstiinsa, jolloin et koe hukkuvasi niiden alle
  • hyväksymään sen, että kaikilla meillä on traumoja
  • hyväksymään myös sen, että on normaalia pelätä, hävetä tai vihata traumojaan
  • miten voit säädellä omaa huomiotasi – koska kannattaa kääntyä kohti traumaa ja koska taas pois vaikeista tilanteista.

 

Workshop palvelee erityisen hyvin:

  • sinua, joka haluat lisäkoulutusta traumainformoidusta mindfulnessista oman ammatillisen osaamisesi tueksi
  • sinua, jonka on hankalaa pysyä paikoillaan, kun keskityt sinulle vaikeisiin tapahtumiin. Tässä workshopissa opit tutkimaan reaktioitasi ja harjoittelet pysähtymistä.

 

Tärkeintä on oppia ottamaan erillisyyttä traumoihin – ja juuri tämän opit workshopissa. Sinä et ole yhtä kuin traumasi, eikä traumojen tarvitse määrittää elämääsi. On hyvin tavallista, että identifioidumme kokemiimme traumoihin ja annamme niiden täten tiiviisti vaikuttaa elämäämme. Harvalle meistä opetetaan tapoja suhtautua traumoihin niin, että ne olisivat vain osa elämämme kokemuksia – eivät meitä ihmisinä pysyvästi määritteleviä asioita, joille ei voi tehdä mitään.

 

Huomoithan, että Traumainformoitu mindfulness -workshop on tutustumismatka siihen, miten MBSR-menetelmää voi hyödyntää traumojen kohtaamisessa. Workshop ei ole terapiaa eikä sitä ole tarkoitettu akuuttien tilanteiden hoitoon.

 

Workshopin ohjaa Leena Pennanen, joka on suorittanut myös European Certificate of Psychoterapy (ECP) -tutkinnon sekä saksalaisen Heilpraktiker -tutkinnon. Leenan osaaminen ihmisen kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa on valtavan laaja, ja hän on kouluttanut urallaan myös tuhansia terveydenhuollon osaajia, mm. psykiatreja, psykologeja ja lääkäreitä. Koska Leenan koulutustaustaan kuuluu myös mindfulness-pohjainen kehopsykoterapia, hän on heti alusta alkaen soveltanut traumainformoitua tapaa lähestyä sekä koulutuksia että joogaa. Leenalla on myös kokemusta yksityisasikkaiden ohjaamisesta vaikeiden elämäntilanteiden läpi.

 

Hinta:
Yksityishenkilöille 138,00 € (sis. alv 24%)
Yritys, yhteisö, toiminimi tai ammatinharjoittaja 138,00 € + alv 24%

 

Voit maksaa kurssin osalistumismaksun myös alla olevien mobiilisovellusten kautta, joko kokonaan tai osittain (erotus laskutetaan).
HUOM! 01.01.2021 alkaen emme ota vastaan Smartumin seteleitä, vain maksuja Smartum sovelluksen kautta.
Kerro ilmoittautumislomakkeen kohdassa ”lisätietoja/viestini” summa ja käyttämäsi mobiilisovelluksen nimi:

 

 

Peruutusehdot