fbpx

Timanttiset tunnetaidot työyhteisön menestystekijänä 14.03.-04.04.2023

Sekä oman, että työyhteisön menestyksen kannalta on tärkeää tulla tietoiseksi ja ymmärtää, miten tunteet vaikuttavat toimintaamme. Tunnista, sanoita, säätele = vaikuta!

595.00

Yritysasiakkaille hintaan lisätään alv 24%.

Ohjaaja: Kirsi Mattila
Ajankohta: Tiistaisin 14.03-04.04.2023 klo 16.15-17.15
Paikka: Zoom Live-Online
Ota yhteyttä: kirsi.mattila@mindfulness.fi

Varastossa

Työskenteletkö tai haluaisitko työskennellä HR:ssä tai ihmisten johtajana? Haluatko kehittää omia tunnetaitojasi ja menestyä? Kaipaatko työkaluja työyhteisön hankaliin vuorovaikutustilanteisiin?

Jos vastasit kyllä yhteenkin kohtaan, tämä kurssi on sinulle!

Tunteet vaikuttavat toimintaamme ja valintoihimme, halusimme tai emme. Tärkeää on tulla tietoiseksi siitä, miten ne vaikuttavat, jolloin saat mahdollisuuden valita toisin. Jollet ole tietoinen tunteiden vaikutuksesta käyttäytymiseesi, ajelehdit hallitsemattomasti tunteiden vietävissä.

”Olen kohdannut useamman johtajan, jota on työyhteisössä pelätty. Tieto ei siirry, koska ikäviä uutisia ei kukaan uskalla kertoa ja yrityksen menestys kärsii. Olen istunut neuvottelupöydissä, joissa tehdään yrityksen edun vastaisia päätöksiä, koska joku on joskus loukannut toista osapuolta ja halutaan ”näyttää sille”. Tähän ei yhdelläkään yrityksellä ole varaa! Olen ollut asiakkaana tilanteissa, joissa myyjältä on pettänyt täysin tunnesäätelytaito ja isotkin kaupat olisivat voineet jäädä syntymättä. Tunnetaidot ovat erittäin businesskriittinen osa-alue organisaation kaikilla tasoilla.” -Kirsi Mattila, Genos Tunneälyvalmentaja / Positiivisen Psykologian asiantuntija

Tunneäly ei ole vain sitä, miten luet muita vaan erityisesti sitä, miten tietoinen olet oman toimintasi ja käyttäytymisesi vaikutuksesta muihin.

Kurssilla saat vastauksen mm. seuraaviin kysymyksiin:

Miten tunteet työssä ja työhön vaikuttavat?

Miten juuri sinä voit vaikuttaa työyhteisön psykologisen turvallisuuden syntymiseen?

Miten tunnetaitoja voi harjoitella käytännössä?

Tämä kurssi kasvattaa rohkeutta katsoa aitoa itseään silmiin ja tutkia sydäntään. Kurssin harjoitusten myötä tunteita ja oivalluksia nousee.

Kurssi sisältää neljä Zoom-tapaamista teemoilla:

1. Tunneälyn osa-alueet ja tunneälykkään johtamisen vaikutukset
2. Tietoisuus itsestä ja muista
3. Aitous ja positiivinen vaikutus
4. Itsensä johtaminen ja tunneperäinen päättely

Harjoittelemme käytännössä mm. kuuntelemista ja kuulemista, omien tuntemusten sanoittamista, hankalien tunteiden kohtaamista, tunteiden tunnistamista ja säätelyä, vahvistamme itsemyötätuntoa ja tietoisuutta omista toimintamalleistamme.

Kurssin hintaan sisältyy Genos Internationalin Työelämän tunnetaidot itsearviointi (arvo 190€!).

Halukkaille mahdollista tehdä myös Työelämä 180 tai Johtamisen 360 arviointi lisämaksusta.

Kurssin ryhmätapaamisten aikataulu:

tiistai 14.3. klo 16.15 – 17.15
tiistai 21.3. klo 16.15-17.15
tiistai 28.3. klo 16.15-17.15
tiistai 4.4. klo 16.15-17.15