UUDET AIKATAULUT JULKAISTAAN PIAN!

OSALLISTU PAIKAN PÄÄLLÄ TAI NETIN VÄLITYKSELLÄ!

Olemme avanneet myös peruskoulutuslaisille mahdollisuuden osallistua tämän kevään täydennyskoulutuspäiviin. Tarkistamme tilanteen uudestaan ensi syksynä.

Täydennyskoulutus on monilla aloilla itsestäänselvyys. Erityisesti hyväksyvän tietoisen läsnäolon käyttäminen työssä ja arjessa on syvenevä, henkilökohtainen prosessi ja siksi työnohjauksen merkitys siinä lisääntyy. Täydennyskoulutuspäivä tukee Sinua ryhmien ja yksilöiden ohjaamisessa.

Ohjaajien kouluttaja, mindfulness-pioneeri Leena Pennanen haluaa tarjota kouluttamilleen mindfulness-ohjaajille CFM® hyvän tuen työlleen. Nämä päivät pitävät yllä myös yhteisöllisyyttä ja edesauttavat keskinäistä tiedonkulkua. Päivät sopivat myös sinulle, joka et juuri nyt ohjaa, mutta haluat olla näin asioiden äärellä ja oppia lisää ryhmässä. Täydennyskoulutus jollain muulla osaamisalueellasi ei ole luonnollisestikaan sama kuin mindfulness-täydennyskoulutus.

Työnohjauspäivä

Tavoitteena hereillä oleminen ja ohjaamisen luontevuus

Opit tunnistamaan omia teemoja ryhmän/yksilön kanssa, uskallat kääntyä niitä kohti, tunnistat hankalia ja vaikeita tilanteita, joissa olet ymmälläsi tai huomaat kääntyväsi pois vuorovaikutuksesta, esim. jostain osallistujasta. Tarkoituksena on löytää vuorovaikutukseen helppoutta, kiinnostusta ja innostusta, ylläpitää uteliasta mielentilaa ja oppia päästämään irti vanhoista, toimimattomista tavoista.

Hyväksyvä välittäminen ja ohjaaminen voi nousta vain omasta harjoittamisestasi. Mitä paremmin tunnistat oman mielesi maiseman, sitä enemmän pystyt luomaan uteliaisuutta ja ymmärtämään muita. Me kaikki tarvitsemme parhaan taitomme ja sydämellisyytemme osataksemme ohjata hyvinkin erilaisia ihmisiä.

Leena Pennasen täydennyskoulutuspäivissä käydään läpi mm. omissa ryhmissä tai yksilöohjaamisessa eteen tulleita asioita. Jos ohjaat ryhmiä, etkä huomaa työnohjauksen tarpeellisuutta, niin luultavasti olet ”blind spot”:ssa kuten mindfulnessin grand old lady Elana Rosenbaum asian ilmaisee.

Aikataulu:
UUDET AIKATAULUT JULKAISTAAN PIAN!

Paikka: CFM:n Läsnäolon Tila, Artturi Kanniston tie 10, 00320 Helsinki

Hinta:
koko kausi 5 kertaa yht. 790,00€ (+ alv. 24%)
200,00 € (+ alv. 24%) / kerta

 

Voit maksaa työnohjauspäivät myös alla olevien mobiilisovellusten kautta, joko kokonaan tai osittain (erotus laskutetaan).
HUOM! 01.01.2021 alkaen emme ota vastaan Smartumin seteleitä, vain maksuja Smartum sovelluksen kautta.
Kerro ilmoittautumislomakkeen kohdassa ”lisätietoja/viestini” summa ja käyttämäsi mobiilisovelluksen nimi::

 

 

Ilmoittaudu klikkaamalla haluamaasi koulutusta sivun oikeanpuoleisessa palkissa.

Tämän koulutuksen ilmoittautumis- ja peruutusehdot.

Huomaathan, että voit saada yksilöllistä työnohjausta myös Skypen välityksellä!

Uusinta osaamista Center for Mindfulness, USA:sta

Leena Pennasen yhteistyö Center for Mindfulness USA:n kanssa on muotoutumassa. Siihen kuuluu kriteeristön rakentaminen mindfulness-ohjaajan pätevyydelle. Osa hänen koulutuksistaan hyväksytään tämän prosessin päätteeksi University of Massachusetssin koulutusten rinnalle. Leena Pennanen on tällä hetkellä Suomessa ensimmäinen sertifioitu MBSR-opettaja.

Leena on itse Florence Meleo Meyerin työnohjauksessa, joka on UMASS:n Center for Mindfulnessin koulutuskeskuksen johtaja. Florence painottaa työnohjauksen tärkeyttä ja sitä, miten MBSR- tai mindfulness-ohjaaja pitää yllä henkilökohtaista osaamistaan.

UMASS:n tämän hetkiset kriteerit ohjaajille ovat oma meditaatioharjoittaminen, jatkuva työnohjaus, vähintään kerran vuodessa yli 5 päivän hiljaisuuden retriitti sekä oman henkilökohtaisen kasvun kehittäminen käyttäen valmennusta, terapiaa tai vastaavaa menetelmää.

Retriiteissä kehittyy vahvavasti oma kokemus siitä miten mieli toimii, miten vanhat ajatusmallit operoivat. Leena oli itse mm. koko helmikuun 2016 hiljaisuuden retriitissä Kaliforniassa ja sen vaikutukset näkyvät edelleen hänen arjessaan.