fbpx
Ale!

Radical Awareness Training

Mindfulness-ohjaajien täydennyskoulutus. Voit ilmoittautua mukaan jos olet käynyt Mindfulness Jatkokoulutuksen CFM® tai muun MBSR-ohjaaja koulutuksen. Jos olet käynyt jonkin muun mindfulness-ohjaaja koulutuksen ja haluaisit mukaan, laita viestiä info@mindfulness.fi.

995.00

Yritysasiakkaille hintaan lisätään alv 24%.

Ohjaaja: Leena Pennanen ja Pia Charpantier
Ajankohta: 29.09.2024 - 09.04.2025
Paikka: päivät: live-online/Läsnäolon Tila paikan päällä, illat: live-online
Ota yhteyttä: leena.pennanen@mindfulness.fi

Varastossa

Radikaali itsetuntemus ja irtipäästämisen voima

Saat tässä koulutuksessa vaikuttavia oppeja huippuopettajiltani (mm. Jon Kabat-Zinn, Halko Weiss, Gregory Kramer, Florence…) ja pääset lähteelle, joka on oman traumasensitiivisen mindfulness-koulutukseni pohja. Saat kokea myös Hakomi® mindfulness-pohjaisen kehopsykoterapian harjoitusten avulla kehoyhteyden ja meditaation syvenemisen.

Radikaali  sanan alkuperä ja tarkoitus on ”juuri” ja palaamme juurille myös harjoitusten osalta. Rohkeus kohdata meditaatiossa nousevia tunteita ja tuntemuksia itsessä ja ohjattavissasi vahvistuu. Ei ole mitään, mihin et voisi olla yhteydessä. Uskalluksesi tutkia uteliaana kaikkea meditaatiossa nousevaa, kasvaa. Tätä harjoitamme mm. valitsemalla koulutuksen alussa jokainen oman, henkilökohtaisen teeman – kipukohdan, jota tutkimme koulutuksen edetessä. Aie ohjaa energiaa ja tästä alkaa lempeä tervehtymisprosessi.

Gregory Kilmerin kehittämiä Insight Dialog -meditaatioharjoituksia harjoitetaan yhdessä toisen henkilön kanssa tai pienryhmässä, jolloin syvä ymmärrys vuorovaikutuksesta ja sen voimasta tulee esille. Oma viisautemme nousee tietoisuuteen ja pystymme muuttumaan. Harjoitukset muistuttavat sinua läsnäolevan kuuntelun ja sanoittamisen voimasta. Ne ovat pohja oivallusten kehittymiseen. Periaatteet ovat: tauko, antautuminen, avautuminen tämän hetken viisaudelle, luottamus siihen, mikä nousee tietoisuuteemme sekä kyky syväkuunnella ja sanoittaa näitä.

Jatka siis meditaation vaikutusten ja kehoälyn  ymmärryksen syventämistä yhdessä, ohjatusti harjoittaen, omien henkilökohtaisten elämän teemojen äärellä.

Saat kokea meditaation ja läsnäolon erityislaatuisen voiman ja turvan, joka kasvaa, kun pitkään meditoineet harjoittavat yhdessä, saman energian äärellä. Ryhmässä myös yhteys omaan voimaasi vahvistuu.

 

Radical Awareness Training -koulutus sisältää:

  • viisi kokonaista harjoituspäivää
  • viisi harjoitusiltaa á 2,5h
  • oppaan, johon voit kirjata asioita joita nousee tietoisuuteen ja jotka ohjaavat toimintaasi
  • pienryhmätyöskentelyä koulutuspäivien välissä

Koulutuksen runkona toimivat kysymykset, jotka kuljettavat eteenpäin. Harjoittamisen edetessä jotain alkaa muuttua yllättäen – ei ehkä niin kuin suunnittelit.

Kenelle:
MBSR-ohjaajille, Mindfulness Jatkokoulutuksen CFM® käyneille.

Aikataulu ja teemat:

su 29.09. Insight Dialog – Intentio, Leena. Tutkit uteliaana, mikä on se kipukohta elämässäsi, jonka kanssa lähdet työskentelemään. Tämä ei ole helppoa – kääntyä kipua kohti, mutta pitkä meditaatiotaustasi auttaa ja tekee tämän mahdolliseksi.

su 24.11.Mindfulness kehopsykoterapian syventävät harjoitteet, Pia Charpantier. Uusilla harjoitteilla voi olla helpompi muuttaa vanhaa. Ymmärryksesi kehoyhteydestä ja vanhoista haavoistasi laajenee Hakomi® kehopsykoterapian harjoitteiden avulla.

su 19.1. Insight Dialog – Sydämen voima, Leena. Opit luopumaan illuusiosta, että voit kontrolloida elämää. Irtipäästämisestä ja lempeästä hyväksynnästä seuraa väljyyttä ja helpoutta.

su 02.02.  Hakomi® harjoituspäivä, Pia Charpantier

su 09.03. Insight Dialog – Rohkeus, Leena. Rohkeutesi päästää irti vanhasta ja tehdä tilaa uudelle kasvaa. Totutut kaavat ovat tulleet näkyviksi harjoituksen ja reflektion kautta ja voit valita, minkä jätät taaksesi. Suhteesi koulutuksen alussa valitsemaasi kipukohtaan on muuttunut ja jälleen elämä helpottunut.

Harjoitusiltojen ajankohdat (aina klo 17.30-20):

tiistai 29.10.

keskiviikko 11.12.

torstai 30.1.

tiistai 18.3.

keskiviikko 9.4.

Voit osallistua tapaamisiin:
– päivät live-online/paikan päällä (päivämäärät kuten ylempänä)
– illat live-online (ajankohdat vahvistuvat pian)

Kuten Jon Kabat-Zinn sanoo, ”mindfulness ei ole lälläreitä varten.” Kohtaat itsesi sellaisena kuin olet, jotta voit nähdä miten paljon hyvyyttä ja voimaa sinussa on. Pitkän harjoittamisen ja laajentuneen ymmärryksesi vuoksi sinussa on kaikki mitä tarvitset saadaksesi tämän koulutuksen täydet hyödyt käyttöösi.

Jos haluat maksaa koulutuksen useammassa erässä (2-4), ota yhteyttä info@mindfulness.fi, niin laaditaan sinulle sopiva maksuaikataulu.

 

Peruutusehdot