Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken kolme avec-lippua Joogafestival Helsinki -tapahtumaan 29.02.-01.03.2020 Kaapelitehtaalle! Voit käyttää lipun lauantaina tai sunnuntaina tai molempina päivinä valintasi mukaan.

 

Arvonta suoritetaan torstaina 20.02.2020.

 

Lisätietoa messuohjelmastamme löydät täältä.

 

 

Osallistu täyttämällä lomake ja vastaamalla kysymykseemme. Onnea arvontaan!

 

Joogafestival Helsinki -lippuarvonnan säännöt:

 

Arvontaan voi osallistua 24.01-19.02.2020 välisen ajan. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista. Arvontaan voi osallistua täyttämällä pyydetyt tiedot oheiseen lomakkeeseen (tällä sivulla painike ”osallistu arvontaan tästä”).

 

Arvonnan palkintona on avec-liput Joogafestival Helsinki -tapahtumaan Kaapelitehtaalle lauantaiksi 29.02. tai sunnuntaiksi 01.03 (voit tulla myös molempina päivinä). Avec-lippuja arvomme yhteensä kolme kappaletta ja ne sisältävät kaikki luennot. Harjoitustunneille voit osallistua jonotusmenetelmällä.

 

CFM Oy ilmoittaa arvonnan voittajille henkilökohtaisesti sähköpostilla tai puhelimitse.

 

Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Annat tietosi Center for Mindfulness Finland Oy:n käyttöön etkä Facebookille.

 

Tietojen luovutus: Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille tahoille.