Mindfulness tuki-ilta

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot

Lähetä sitova ilmoittautumisesi sekä maksa 29 € sis. alv 24 % tilillemme viimeistään Mindfulness tuki-iltaa edeltävänä maanantaina.

Pankkiyhteys: Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy
Helsingin OP Pankki Oyj
IBAN: FI45 5780 3820 0943 49
BIC/SWIFT: OKOYFIHH

Saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi sähköpostilla kun suorituksesi on kirjautunut tilillemme.

Peruuttaessasi osallistumisesi viimeistään 2 päivää ennen Mindfulness tuki-iltaa, voimme siirtää osallistumisesi toivomaasi tuki-iltaan.

Ylivoimainen este

Koulutuksen järjestäjällä on oikeus ennen tapaamiskerran alkua sirtää se toiseen ajankohtaan, jos siirron syynä on sairaustapaus tai muu vastaava perusteltu syy, eikä ilman kohtuuttomia ponnisteluja ole mahdollista osoittaa uutta sijaista.

Koulutuksen järjestäjällä on oikeus ennen tapaamiskerran alkua siirtää se tarvittaessa toiseen paikkaan saman kaupungin sisällä.

Koulutuksen järjestäjä ei vastaa peruutuksista, viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat hänen vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella olevasta esteestä, jota koulutuksen järjestäjän ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon sopimuksen tekohetkellä ja jonka seurauksia koulutuksen järjestäjä ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa.

Koulutuksen järjestäjän on viipymättä ilmoitettava ylivoimaisesta esteestä kirjallisesti koulutukseen osallistujalle, samoin kuin esteen lakkaamisesta.