Mindfulness hiljaisuuden retriitti, peruutusehdot / Mindfulness Silent Retreat, Cancellation Policy – in English below

 

Peruuutusehdot:

Retriitin voi perua 3 viikkoa ennen retriitin alkua. Sen jälkeen voit nimetä sijaisosallistujan tai Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy pidättää 60% osallistumismaksusta. Jos peruuttaminen tapahtuu myöhemmin kuin 1 viikko ennen retriitin alkua, maksua ei palauteta.

 

Varausmaksun (80,00€) jälkeen maksaja/osallistuja on sitoutunut peruutusehtoihin. Jos erää ei ole maksettu sovittuna aikana perimme 7% (p.a.) viivästyskoron ja maksumuistutusmaksun 5,00€. Varausmaksua 80,00€  emme palauta.

 

HUOM! Maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Ilmoita peruutuksesta aina info(a)mindfulness.fi.

 

HUOM! Kiipulan/Ilorannan majoituksen/ruokailuiden peruutusehdot:
Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin kolme viikkoa ennen retriitin alkua, laskuttaa retriittipaikka (Kiipula/Iloranta) osallistujalta täyden maksun. Huolehdithan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus mahdollisen sairastapauksen varalta.

 

Olemme tehneet alustavan varauksen retriittipaikkaan, mutta pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Ylivoimainen este:

Retriitin järjestäjällä on oikeus ennen retriitin alkua sirtää se toiseen ajankohtaan, jos siirron syynä on sairaustapaus tai muu vastaava perusteltu syy, eikä ilman kohtuuttomia ponnisteluja ole mahdollista osoittaa sijaista.

 

Retriitin järjestäjä ei vastaa peruutuksista, viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat hänen vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella olevasta esteestä, jota retriitin järjestäjän ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon sopimuksen tekohetkellä ja jonka seurauksia retriitin järjestäjä ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa.

 

Retriitin järjestäjän on viipymättä ilmoitettava ylivoimaisesta esteestä kirjallisesti retriittiin osallistujalle, samoin kuin esteen lakkaamisesta.

Cancellation Policy:

Deposit refund (80,00€) will not be returned in case of cancellation.

NOTE! Non-payment is not a cancellation. Please inform us in writing info(a)mindfulness.fi about the cancellation 3 weeks prior the retreat at the latest. After this you still can send an alternative person to participate the retreat (please name the person in writing). Otherwise Center for Minfulness (CFM), Finland Oy will keep 60% of the participation fee. In case of cancellation before less than 1 week, no participation fee will be returned.

The participant agrees to the cancellation policy upon the payment of the deposit.

If the payment is not submitted until agreed expiration date, the participant is charged a penalty interest of 11,5 % and a reminder fee of 15 €.