fbpx
Ale!

Mindfulness-ohjaaja koulutus CFM®

Seuraava ja viimeinen Leena Pennasen ohjaama mindfulness-ohjaaja koulutus alkaa elokuussa 2024, ilmoittaudu mukaan nyt! Koulutus on traumasensitiivinen ja saat valmiudet ohjata tutkittua ja vaikuttavaa MBSR-ohjelmaa (Mindfulness-based Stress Reduction).

4,473.00

Yritysasiakkaille hintaan lisätään alv 24%.

Ohjaaja: Leena ja Petri Pennanen
Ajankohta: AIKATAULU: 10.082024.- 09.05.2025
Paikka: Läsnäolon tila, Helsinki sekä aina myös live-online Zoomin kautta
Ota yhteyttä: leena.pennanen@mindfulness.fi, puh. 040 735 9177

Varastossa

Suomen kokeneimman mindfulness-ohjaaja kouluttajan, Leena Pennasen, viimeinen ryhmä aloittaa elokuussa!

Opi ohjaamaan tieteellisesti todistettua ja vaikuttavaa MBSR- mindfulness-ohjelmaa!

Tämä alkuperäiseen Jon Kabat-Zinn:n sekä Brownin ja UMASS -yliopiston curriculumiin pohjautuva mindfulness-ohjaaja koulutus on ainutlaatuinen täydentyessään kouluttaja Leena Pennasen traumasensitiivisellä ohjaamisotteella ja kehopsykoterapia osaamisella. Saat ainutlaatuisen vahvat valmiudet ohjata mindfulnessia vaikuttavasti!

Mindfulness-ohjaaja koulutus on ensisijaisesti syväsukellus itseesi. Radikaalin itsetuntemuksen myötä tunnistat tarpeesi paremmin, onnistut vähentämään stressiäsi ja saamaan hallinnan tunteen takaisin elämääsi – tieteellisesti tutkitulla ohjelmalla ja Leenan yli 20-vuoden kansainvälisellä ohjaaja-kouluttajan kokemuksella.

Mindfulness-ohjaajaksi kasvat oman uskalluksen ja kehotietoisuuden myötä – teoriatieto ei yksistään riitä. Mindfulness-harjoittaminen ja meditaatio syvenee koulutuksen ensimmäisessä jaksossa. Toisessa jaksossa jalostamme oppimasi kyvyksi ohjata harjoituksia vaikuttavasti myös muille.

Tiesitkö tämän? Saat koulutukseen investoimasi summan takaisin jo ohjaamalla 1-2 ryhmää. Samalla oma elämäsi on muuttunut radikaalisti samalla investoinnilla!

 

Esittelyssä: Mindfulness-ohjaaja koulutus CFM®

Haluatko lisätä kykyäsi auttaa muita todella vaikuttavasti ja samalla helposti?

Vaikuttava ja tieteellisesti tutkittu koulutus tietoisuustaidoista ja mindfulnessin ammattitaitoisesta, traumasensitiivisestä ohjaamisesta kiinnostuneille.

Mitä tämä koulutus muuttaa elämässäsi?

Tämä vuosikymmenien ajan tutkittu, maailmanlaajuisesti käytössä oleva, mindfulness-harjoitusohjelma ja nämä työkalut todella toimivat. En ole nähnyt vielä ketään, joka ei olisi saanut haluamiaan muutoksia, kun on lähtenyt toteuttamaan koulutuksen oppeja sitoutuneesti.

Kun opit ohjaamaan tutkittua MBSR-ohjelmaa (Mindfulness-based Stress Reduction), voit luvata vaikuttavat tulokset myös ohjattavillesi. Katso uskomaton tarjous sivun lopusta…

 

Kun lähdet mukaan tähän mindfulness-ohjaaja koulutukseen, voit auttaa muita:

 • pääsemään eroon jatkuvasta stressistä, vaikka elämä olisi erittäin kiireistä juuri nyt
 • pääsemään eroon uupumuksesta ja väsymyksestä
 • kehittämään kykyä kuunnella kehon viestejä ja tehdä fiksuja valintoja niiden pohjalta
 • olemaan enemmän läsnä elämässä ja tuntea jokaisen hetken syvällisesti
 • kehittää kykyä olla vähemmän reaktiivinen
 • löytäamään lempeyttä ja ystävällisyyttä itseäsi kohtaan
 • pääsemään eroon haitallisista riippuvuuksista (kuten some- tai ruokariippuvuus)
 • kehittymään hyväksi kommunikoijaksi

Vaikuttavat työkalut helpottavat omaa ammattiasi esim. valmentajana, terapeuttina tai psykologina sekä tietysti saat kaikki nämä taidot käyttöön omaan elämääsi!

Mitä tämä vaikuttava mindfulness-ohjaaja koulutus pitää sisällään?

Koulutus perustuu metodeihin, joiden teho on todistettu lukuisilla tieteellisillä tutkimuksilla. Olen iloinen voidessani sanoa, että olen nähnyt niiden toimivan tuhansien asiakkaideni kanssa ennen sinua.

Koulutus sisältää:

 • Lähes vuoden mittaisen mindfulness-koulutuspolun, jonka aikana harjoitat ja opit käyttämään neuroplastisesti vaikuttavia meditaatioharjoitteita
 • Koulutuspäivät, joiden aikana opit ja syvennät MBSR-meditaatioharjoitteita ryhmässä. Ymmärrät kokemuksellisesti harjoitusohjelman viitekehyksen, joka perustuu tieteeseen. Koulutuspäivät sisältävät paljon mindfulness-harjoituksia turvallisessa ja luottamuksellisessa ympäristössä, sekä ohjausharjoituksia koulutuksen toisella jaksolla.
 • Läsnäoloharjoitukset, jotka kehittävät kehoälyä ja auttavat sinua siirtämään meditaation vaikutukset arkeen.
 • Ohjatut ryhmäverkkotapaamiset koulutuspäivien välissä, jotka motivoivat sekä harjoittamiseen, että läsnäolevan vuorovaikutuksen lisäämiseen. Mindfulness-verkkotapaamisissa sinulla on mahdollisuus kysymyksille liittyen harjoitusjakson tehtäviin.
 • 12 kk käyttöoikeuden Mindfulness App Leena Pennanen -sovelluksen PREMIUM- osioon, joka sisältää mindfulness-harjoituksia
 • Harjoituskaverin koulutusryhmästä, joka tukee mindfulnessin oppimistasi ja ymmärtämistäsi säännöllisessä vuorovaikutuksessa.
 • Saat tukea meditaation harjoittamiseen ohjaajilta. Määrittelemme tuen tarpeen yhteisesti. Huomioithan, että kyseessä on ryhmävalmennus. Henkilökohtainen harjoitusten soveltamiseen liittyvä tuki ei korvaa terapiaa/psykoterapiaa tms.
 • Hiljaisuuden-retriitti 3 päivää. HUOM: retriittikeskuksen tuottamat palvelut (majoitus ja ruokailu) eivät sisälly koulutuksen hintaan, vaan ne maksetaan erikseen.

 

Näin yhteinen matkamme etenee kohti radikaalia itsetuntemusta ja mindfulness-ohjaajuutta

Koulutuksen ensimmäinen jakso: Mindfulness Peruskoulutus

10.-11.8.2024 1. päivä klo 10-17, 2. päivä klo 10-16: 

23.-25.8.2024 1. ja 2. päivä klo 10-17, 3. päivä klo 10-16

14.-15.9.2024 1. päivä klo 10-17, 2. päivä klo 10-16

 

 1. tapaaminen: opit siirtymään loputtomasta analysoinnista eli päissäin olemisesta kehoon ja välittömään tässä hetkessä olemiseen. Alat muistamaan mikä on tärkeintä ja päästät irti kuvitelmista, jotka eivät ole totta. Saat harjoitukset, joilla stressinhallinnan taitosi kehittyvät. Koet kehossa miltä psykologinen turvallisuus tuntuu ja miten se vaikuttaa elämääsi. Lisäät kykyäsi sanoittaa ja ymmärtää kehon tietoa. Kehität kykyäsi olla utelias kokemuksiasi kohtaan – olivatpa ne miellyttäviä tai epämiellyttäviä.
 2. tapaaminen: opit miten rakastavan asenne ja myötätunto itseäsi kohtaan lisääntyy. Opit harjoitteita, joilla voit kultivoida näitä ominaisuuksia itsessäsi. Näitä harjoittamalla elämäsi muuttuu radikaalisti parempaan.
 3. tapaaminen: huomaat, miten neuroplastisuus eli hermosolujen muokkautuvuus on näyttänyt voimansa. Uudet polut kehossa ja mielessä ovat vakautuneet. Arkesi on muuttunut helpommaksi. Osaat kuunnella itseäsi ja muita, osaat käyttää kehotietoisuutta päätöksenteossa. Mukavuusalue on saanut uuden merkityksen, koska ymmärrät, miten turva, mukavuus kulkee mukanasi mihin tahansa menetkin. Sinun ei tarvitse puskea itseäsi jostakin johonkin vaan voit vapaasti valita, mihin menet ja mitä teet. Tasapaino eli resilienssi on tullut osaksi elämääsi. Elät tätä hetkeä ja ymmärrät, että siihen kuuluvat eri tunnetilat, ajatukset, hämmennykset, turhautumiset, vihan ja pelon tunteet eli koko ihmisyyden kirjo. Tunnet eläväsi ja olevasi osana suurta ihmisyyttä. Kun olet yhteydessä itseesi, yhteytesi muihin syvenee.
 4. retriitti: voit osallistua kolmen päivän retriittiin joko ennen koulutuksen alkua 7.-9.6.2024 (Elontuli) tai koulutuksen jälkeen 6.-8.12.2024 (Iloranta). Osallistuitpa kumpaan tahansa, saat erillliset ohjeet retriitin ja koulutuspäivien välisen ajan harjoituksiin. Retriitin matkakulut, majoitus ja ruokailut eivät sisälly koulutuksen hintaan.

 

Koulutuksen toinen jakso: Mindfulness Jatkokoulutus

Harjoitat ohjaamaan lyhyitä harjoituksia jokaisessa koulutus-tapaamisessa. Tämä lisää rohkeuttasi ja kykyäsi pitää tietoisuudessasi ohjaamiseen liittyviä tunteita, kehotuntemuksia ja ajatuksia. Näissä ohjaustilanteissa saat yhteyden ja selkeyden omiin vanhoihin reaktiomalleihisi, jotka alkavat vähitellen hellittää.

Opit teoriaa käytännön kokemuksen kautta. Se on ainoa tapa, jolla mindfulness-ohjaajaksi voi kasvaa. Sisäistät sen, mitä ohjatessa käytät ja osaat käyttää sitä, koska se elää sinussa ja kehossasi. Sinun ei tarvitse ”muistaa ulkoa”, ohjaus ja sen sanoitus syntyy keho-mieli-sydän yhteydestäsi. Tämä on Jon Kabat-Zinn:n harjoitusohjelman perustavanlaatuinen ero muihin verrattuna. Et ole luokassa oppimassa tietoa, vaan kokemuksesi kautta tieto tulee viisaudeksi. Sitä on helppo käyttää ja ohjauksessasi on vaivattomuutta ja samalla syvyyttä.Näin alat vähitellen kokemaan ja ymmärtämään, mikä on harjoitusohjelman vaikuttavuuden ydin. Koulutuksen lopussa sinun on helppo ohjata ryhmiä, joissa vaikuttava muutos tapahtuu.

pe 11.10. ilta – la 12.10.2024 päivä 

to 21.11. ilta – pe 22.11.2024 päivä (vain live-online)

pe 13.12. ilta – la 14.12.2024 päivä 

to 16.01. ilta – pe 17.01.2025 päivä 

pe 07.02. ilta – la 08.02.2025 päivä

su 09.02.2025 harjoituspäivä klo 9.15 – 16

pe 07.03. ilta – la 08.03.2025 päivä 

pe 04.04. ilta  – la 05.04.2025 päivä 

to 08.05. ilta – pe 09.05.2025 päivä

Iltatapaaminen tällä jaksolla on aina klo 17.30 – 20.00
Päivätapaaminen tällä jaksolla on aina klo 09.15 – 16.00
Harjoituspäivä on klo 09.15 – 16.00

 

1. tapaaminen: Uteliaisuuden voima.

Avoin, utelias mieli on kaiken muutoksen alku. Asioita voi nähdä hyvinkin eri tavalla ja tämä ”näkeminen” avaa uusia valinnan mahdollisuuksia elämässä. Jos uteliaisuus loppuu, niin katse kaventuu ja mahdollisuudet vähenevät.

Miten ohjaajana pidät yllä uteliaisuutta omassa mielessäsi ja ryhmässä? Se tarkoittaa, että et anna valmiita vastauksia, vaan luot osallistujille tilan, jossa vastaukset nousevat osallistujista. Et ole ”tietäjä” vaan mahdollistaja. Tämä hioutuu koko koulutuksen aikana.

2. tapaaminen (vain live-online): Irtipäästämisen voima.

Jokaisessa meditaatiossa harjoitetaan kykyä päästä irti. Opit, miten tuot sen osallistujien ymmärykseen, jotta se alkaa elää osallistujien arjessa mahdollistajana. Osaat kannustaa harjoitusohjelman tekemiseen, riippumatta mitä ongelmia tai vastustuksia osallistujilla on.

3. tapaaminen: Kokemuksellinen ymmärtäminen.

Luot tilan kokemukselliselle ymmärtämiselle, että ”olet enemmän kuin kaikki haasteesi ja vaikeutesi” Ohjaajana sinulla on koulutuksen ensimmäisen osan jälkeen kokemusta tästä ja nyt opit käyttämään näitä taitojasi ryhmässä.

4. tapaaminen: Elämän haasteet ja stressi.

Tällä viikolla tiivistyy osallistujille, että haasteet voidaan kohdata ilman että ne imaisevat mukaansa. Opit, miten luoda turvallinen ympäristö, jossa osallistuja uskaltaa kohdata haasteet ”silmästä silmään” uppoamatta niiden syövereihin. Olet ohjaajana kohdannut tämän hetken arjessasi niin monta kertaa, että siitä tulee sinulle voimavara ohjaamiseen.

Elämään kuuluu myös epämiellyttäviä hetkiä ja jaksoja. Mitä enemmän niitä vastustaa, sitä enemmän stressiä kertyy. Opit tunnistamaan stressin merkit kehossa ja ohjaamaan osallistujia kehon kuunteluun. On ehkä paradoksaalista, mutta mitä enemmän pysyt kääntymään elämäsi haasteita kohti, sitä enemmän ne menettävät voimaansa. Samalla stressi vähenee.

5. tapaaminen: Stressireaktiot – valinnan mahdollisuus.

Kehität kykyäsi pitää ryhmässä uteliaisuutta yllä ja olet jo rohkeampi ohjaajana. Vain tällä energialla luot polun osallistujien muutokseen. Uskallat ohjata osallistuja kehokokemuksiin haasteissa, opit pitämään auki tilaa, jossa vaikeudetkin voivat olla hyväksynnän sylissä.

Harjoituspäivä su 09.02.2025

Syventävä harjoituspäivä, jossa otat kaikki meditaatiot käyttöösi ja syvennät niiden vaikutuksia.

6. tapaaminen: Automaattiset reaktioni vuorovaikutustilanteissa.

Edellisten viikkojen teemat ja opit syvenevät ja hioutuvat. Saat työkaluja nähdä automaattisten reaktioden läpi  vuorovaikutustilanteissa. Harjoitamme lyhyitä vuorovaikutusharjoitteita, jotka yksinkertaisuudessaan syventävät osallistujen ymmärrystä vuorovaikutushaasteissa.. Tiedät, miten mindfulness auttaa selviytymään haastavista vuorovaikutustilanteista rakentavasti ja osaat ohjata osallistujia kohti tietoisia valintoja.

7. tapaaminen: Mistä ammennan uusia voimia.

Kun olet koulutuspolullasi oppinut ravitsemaan itseäsi erilaisten harjoitusten myötä, pystyt välittämään tätä ”elämän ravintoa” myös osallistujille. Osaat sujuvasti luoda tilan, jossa osallistuja vai ammentaa uusia voimia.

8. tapaaminen: Miten tästä eteenpäin.

Koet ja ymmärrät paradoksin, että ”olet jo täydellinen ja sinussa on kaikki” versus ”miten vapauttavaa on oppia päästämään irti vanhasta”. Kaikki-on-jo-tässä on elävä voima, joka vie eteenpäin tietoiseen aktiivisuuteen, pois passiivisuuden pauloista.

Jos haluat valmistua Mindfulness CFM® -ohjaajaksi, tulee sinun käydä lisäksi yksi CFM:n hyväksymä, vähintään viiden päivän mittainen hiljaisuuden retriitti. Voit käydä sen ennen kuin aloitat koulutuksen, sen aikana tai vuoden sisällä Mindfulness CFM® Jatkokoulutuksen päättymisestä. Järjestämme viiden päivän Hiljaisuuden retriittejä heinäkuussa 2024 ja heinäkuussa 2025. Voit myös käydä retriitin muualla jos se täyttää MBSR hiljaisuuden retriitin kriteerit.

Jos et pääse kaikkiin tapaamisiin, pysyt silti hyvin mukana koulutusohjelmassa. Järjestän korvauspäivä mahdollisuuksia – soita minulle, niin kerron miten.

 

Kouluttajanasi Suomen kokenein mindfulness-kouluttaja Leena Pennanen

Lupaan sinulle yli 20-vuoden kouluttaja kokemuksella, että elämäsi muuttuu radikaalisti ja saat vahvan perustan ammattimaiseen ja vaikuttavaan, traumasensitiivisen mindfulnessin ohjaamiseen. Olen saanut oppini henkilökohtaisesti Jon Kabat-Zinn:ltä ja ohjaaja-kouluttaja sertifikaatin UMASS yliopiston mindfulness-tutkimuslaitokselta – olet turvallisissa käsissä, tieteellisesti tutkitun mindfulnessin todellisella alkuperäisellä lähteellä.

– Leena Pennanen

 

Kiinnostuitko? Haluatko tietää lisää mindfulness-ohjaaja koulutuksesta? Varaa maksuton tutustumispuhelu Leenan kanssa.

 

VARAA TUTUSTUMISPUHELU TÄSTÄ >>

 

Mikä tämän puhelun tarkoitus on?

Haluan varmistaa, että saat kaiken tarvitsemasi tiedon ennen ilmoittautumistasi ja että olen sopiva taho auttamaan sinua eteenpäin mindfulness-polullasi kohti ohjaajuutta. Puhelun tavoitteena on siis tutustua toisiimme ja varmistaa, että kyseessä on hyvä vaihtoehto molemmille osapuolille.

Tapaamisessa voit esittää kysymyksiä koulutuksen sisällöstä tai muista sinua askarruttavista asioista. Voimme käydä läpi myös kaikki hintaan ja maksamiseen liittyvät kysymyksesi.

Tapaamisen varaaminen ei tietenkään sido sinua mihinkään, vaan sen avulla varmistamme, että tämä mindfulness-ohjaaja koulutus on juuri sinua varten.

Toivottavasti kuulen sinusta pian!

 

VARAA TUTUSTUMISPUHELU TÄSTÄ >>

 

Uskomaton tarjous – hinta ja joustavat maksuehdot

Kun osallistut mindfulness-ohjaaja koulutuskokonaisuuteen nyt (Mindfulness Peruskoulutus + Mindfulness Jatkokoulutus) saat tästä kokonaisuudesta yli 1000€ alennusta! Koulutusten normaali yhteishinta on 5537€, mutta saat kokonaisuuden nyt hintaan 4473€ kun ilmoittaudut mukaan 31.5.2024 mennessä.

Voit maksaa koulutuksen 1-5 erässä. Ota yhteyttä maksuehtoihin liittyen info@mindfulness.fi

Maksaessasi koulutuspaketin yhdessä erässä, saat vielä 100€ lisäalennuksen.

Tälläistä tarjousta ei ole koskaan ollut eikä tule olemaan – tilaisuutesi on NYT. Saat koulutukseen investoimasi rahan takaisin jo ohjaamalla 1-2 MBSR-ryhmää koulutuksen jälkeen!

Huomaathan, että koulutuksen tapaamisten (esim. Läsnäolon tilassa) tai retriitin majoitus / ruokailut / matkat eivät sisälly koulutusmaksun hintaan. Retriittiosuuden majoitus ja ruokailut maksetaan erikseen kurssikeskukselle. Kysy mahdollisuutta maksaa koulutus osissa: info@mindfulness.fi

 

Ilmoittaudu kurssille