Haluatko ohjata muillekin eheyttäviä mindfulness harjoitteita? Haluatko syventää omaa meditointikokemustasi ja selkeyttää ymmärrystäsi siitä, miten hyväksyvä tietoinen läsnäolo vaikuttaa? Kouluttaudu Mindfulness-ohjaajaksi CFM®!

 

Mindfulness-peruskoulutus CFM® ja Mindfulness-jatkokoulutus CFM® muodostavat yhdessä kansainvälistä tasoa olevan Mindfulness-ohjaaja CFM® -koulutuksen.

CFM:n pääkouluttaja Leena Pennanen on kokenein
Mindfulness-ohjaajien kouluttaja Suomessa

Pääkouluttajamme, mindfulness-pioneeri Leena Pennanen, on ensimmäinen ja toistaiseksi myös ainoa University of Massachusettsin (UMASS), USA sertifioima MBSR-opettaja Suomessa. Koulutuksemme on alkuperäisen Center for Mindfulnessin, UMass Medical School Center for Mindfulness, opetuslinjojen mukainen. Koulutus perustuu Jon Kabat-Zinnin luomaan kokemuksellisen oppimisen tapaan opettaa ja soveltaa hyväksyvän tietoisen läsnäolon -kykyä arjessa.

Leena Pennanen on kutsuttu UMASS:n kokoamaan asiantuntijaryhmään, joka kehittää mindfulnessille kansainvälisiä, yhtenäisiä koulutus- ja ohjaajakriteerejä. Peruskoulutuksen yhdenmukaisuus alkuperäisen UMass Medical School Centerin kehittämän menetelmän kanssa tulee vahvistumaan entisestään uuden, syyskaudella 2016 solmittavan kansainvälisen yhteistyösopimuksen myötä. Viiden vuoden kehittämistyön tuloksena syntynyt CommonGood® -ohjelmaan on kutsuttu perustajajäseniksi noin 15 kouluttajaorganisaatioa eri puolilta maailmaa. Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy, mindfulness-pioneeri Leena Pennasen johdolla, on saanut kunnian olla yksi niistä. Tämä yhteys takaa myös jatkossa sen, että CFM:n koulutukset ovat kansainvälistä tasoa.

 

mindfulness-ohjaaja

Jon Kabat-Zinn ja Leena Pennanen, Center for Mindfulness, Finland tilojen vihkiminen

Ammattitaidon ylläpito ja kehittäminen

Center for Mindfulness järjestää säännöllisesti suositeltuja, ohjaajan ammatitaidon ylläpitämiseen ja syventämiseen kuuluvia lyhyempiä ja pidempiä retriittejä, työnohjauspäiviä sekä ohjaamisen harjoitusiltoja. Saat halutessasi myös henkilökohtaista työnohjausta.

Pääkouluttaja Leena Pennasen kansainvälisten yhteyksien ansiosta Center for Mindfulness tuo  säännöllisesti Suomeen kansainvälisisten kouluttajien ja mindfulness-pohjaisten koulutusten parhaimmistoa. Näistä esimerkkeinä ovat Search Inside Yourself -ohjelma keväällä 2016, Mindful Self-Compassion 5-day Intensive ja Hakomi® -kehopsykoterapia.

Mindfulness-peruskoulutus CFM®
Mindfulness-jatkokoulutus CFM®
Hiljaisuuden retriitti
Työnohjauspäivät Mindfulness-ohjaajille CFM®
Mindfulness työnohjaus
Koe kansainväliset huiput kauttamme

Mindfulness ohjaamisen harjoitteluilta