UUDET PÄIVÄMÄÄRÄT JULKAISTAAN PIAN! PYSY KUULOLLA!

 

Tervetuloa uudella konseptilla järjestämäämme Mindfulness-MBSR – välineitä työelämän haasteisiin! Tällä kertaa intensiivipäivän ohjaajana toimii Petri Pennanen, joka antaa täysin uuden näkökulman MBSR-menetelmän harjoitteisiin. Petrillä on vankka, monen vuosikymmenen kokemus kansainvälisten yritysten johtotehtävistä.

 

Mindfulness-intensiivipäivässä perehdyt lyhyisiin, helppoihin ja tieteellisesti tutkittuihin sekä käytännössä toimiviin MBSR-menetelmän harjoitteisiin. Lisäksi saat tietopaketin MBSR-menetelmän positiivisista vaikutuksista niin aivoihin kuin muuhun fysiologiaankin. Tulet huomaamaan, kuinka säännöllinen mindfulness-harjoittaminen vaikuttaa omaan työssäjaksamiseesi ja haasteiden selättämiseen. Petri antaa Sinulle paljon käytännönläheisiä vinkkejä ja tekemiään huomioita harjoittamiseesi ja voit heti kurssin jälkeen alkaa soveltaamaan oppimiasi harjoitteita itsenäisesti arjessasi.

 

Tämä intensiivipäivä Sinun tulee kokea! Saat välineitä työelämän haasteisiin.

 

Petrillä on pitkä meditaatioharjoitustausta, josta hän on itse saanut apuvälineitä työelämän haastaviin tilanteisiin ja hän haluaa jakaa tämän elämäsi suuntaa muuttavan mahdollisuuden kanssasi. Petrin kokemus ja hänen yksilöllinen tapansa ohjata tempaisee Sinut mukaansa!

 

Mindfulness-ohjaajien CFM® harjoitusilta

 

Omien kokemustensa kautta Petri pystyy helposti samaistumaan työelämässä esiintyviin haasteisiin ja antamaan työkaluja niiden ratkaisemiseen. Petrin yritystausta ja sen soveltaminen MBSR-menetelmään on ainutlaatuinen yhdistelmä, joka välittyy myös osallistujille. Eräs osallistuja totesikin osuvasti, miten „Petrillä on kouluttajana ammattitaidon lisäksi myös elämänkokemusta“. Petriä on kuvattu myös inspiroivaksi, rauhalliseksi ja osaavaksi. Eniten kiitosta on saanut Petrin kyky asettua toisen ihmisen asemaan ja päivittäisten työelämässä esiintulevien haasteiden ymmärtämiseen.

 

Petrin intensiivipäivä sopii Sinulle niin vasta-alkavana kuin myös kokeneena mindfulness-MBSR –harjoittajana. Olet lämpimästi tervetullut saamaan uusia työkaluja työelämääsi ja myös muihin elämän haasteisiin.

 

Aika:

UUDET PÄIVÄMÄÄRÄT JULKAISTAAN PIAN!

 

Kellonajat: klo 10.00-16.00

 

Hinta:

Yksityishenkilöille 138,00 € (sis. alv 24%).
Yritys,- yhteisö,- toiminimi,- tai ammatinharjoittaja 138,00 € + alv 24%.

 

Voit maksaa koulutuksen myös alla olevien mobiilisovellusten kautta, joko kokonaan tai osittain (erotus laskutetaan).
HUOM! 01.01.2021 alkaen emme ota vastaan Smartumin seteleitä, vain maksuja Smartum sovelluksen kautta.
Kerro ilmoittautumislomakkeen kohdassa ”lisätietoja/viestini” summa ja käyttämäsi mobiilisovelluksen nimi::

 

 

Paikka: Läsnäolon Tila, Etelä-Haaga, Artturi Kanniston tie 10, 00320 Helsinki, vain 10 minuutissa Helsingin Rautatieasemalta.