fbpx

Mindfulness -koulutus osallistujien omin sanoin: ”Mindfulness Peruskoulutus CFM® muutti elämäni!”

Mindfulness -koulutus on monille elämää muuttava kokemus, jota 91% osallistujista suosittelee eteenpäin! Suosituin mindfulness -koulutuksemme on Mindfulness Peruskoulutus CFM®.

Peruskoulutuksemme muodostaa yhdessä Jatkokoulutuksen kanssa Mindfulness-ohjaaja CFM® -koulutuksen, joka pätevöittää ohjaamaan omia ryhmiä. Silti mindfulness -koulutuksemme kävijöistä suuri osa on sellaisia, jotka eivät halua vetää omia ryhmiä – he tulevat mukaan, koska heitä kiinnostaa oman harjoittamisensa syventäminen.

Tässä muutamia kertomuksia ja videoita mindfulness -koulutukseemme osallistujien omista kokemuksista:

“Voin suositella CFM:n järjestämää Peruskoulutusta jokaiselle ihmiselle, joka on kiinnostunut parantamaan omaa hyvinvointiaan ja tuomaan elämäänsä uusia näkökulmia tai hakemaan pohjaa jopa elämänmuutokselle. Leena ja Petri ovat uskomattoman hienoja ammattilaisia ja heidän luonaan on hyvä, turvallinen ja inspiroiva tunne ja tunnelma harjoittaa mindfulnessia!”

-Vappu, projektipäällikko ja valmentaja

“Koulutus tarjosi tilan, jossa pääsin syventymään omaan kokemusmaailmaani, tunteisiini, ajatuksiini, ja kehollisiin tuntemuksiini. Kokemuksia sai sanoittaa turvallisessa ympäristössä koko ryhmän tukemana. Ryhmän tuki auttoi erityisesti sanoittamaan hankalia ja epämiellyttäviä tuntemuksia. Olen kiitollinen kurssista ja suosittelen sitä kaikille mindfulnessista ja omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille.”

-Marianne, psykologian opiskelija

“Koulutus luo upeat puitteet tutustua itseensä, muuttaa käyttäytymismalleja ja oppia olemaan läsnä. Koulutuksesta on hyötyö työelämän sekä arjen haasteissa. Se pohjaa kokemukseen siitä, miten näen itseni suhteissa itseeni ja muihin. Koulutus muuttaa elämää, auttaa hyväksymään, ja lisää energiaa.”

-Terhi

“Olen oppinut sietämään stressiä selvästi aiempaa paremmin. Tunnistan useimmiten mitkä asiat laukaisevat stressin, miten reagoin automaatiolla, ja mitkä tunteet ovat pohjalla. Tämän takia stressireaktio lievittyy ja menee nopeammin ohi.”

-Antti, uutistoimittaja

“Tälle tielle lähdettyäni ei paluuta enää ole, ja hyvä niin! Alat elää aistivoimaista, tunnerikasta ja kaikinpuolin herkkää, toista ja toiseutta kunnioittavaa arvokasta elämää!”

-Kirsi, kuvataideopettaja

“Koulutusvuosi oli erittäin opettavainen, mielenkiintoinen, ahdistava, ja samaan aikaan ihana. Se antoi minulle työkaluja sekä työhöni että arkeeni. Suosittelen lämpimästi.”

-Tatja, urheilupsykologi

Mindfulnessin vaikutukset on tieteellisesti tutkittu, mutta on aivan eri asia kuulla, miten osallistujamme kokevat muutoksia elämässään. Olemme syvästi liikuttuneita saamastamme palautteesta sekä erittäin kiitollisia siitä, että saamme tehdä työtä, joka auttaa ihmisiä voimaan paremmin.

Haluatko mukaan Leena ja Petri Pennasen ohjaamaan Mindfulness Peruskoulutukseen CFM®? Tutustu siihen tästä!

Mindfulness ohjaajakoulutus