Mindfulness Sinulle

Mindfulness MBSR -meditaatioissa harjoitamme hyväksyvän tietoisen läsnäolon kykyä havaita ja palata tähän hetkeen. Näin mm. keskittymiskyky ja kärsivällisyys vahvistuvat. Mieli selkiytyy, huomaat olevasi kyvykkäämpiä tunteittesi kanssa ja kehosi on levollisempi. Säännöllinen meditointi muokkaa aivoja pysyvämmin jo muutamassa viikossa.

Mistä aloittaisin?

“Kurssin käytyäni voin todeta, että se oli oikea valinta mindfulness-MBSR –menetelmään tutustumiseen. Kurssilla läpikäydyn menetelmän yksinkertaiset mutta tehokkaat harjoitteet sekä Leenan ammattitaitoinen opetus saivat minut entistä varmemmaksi valinnastani”.

  • Mindfulness App – Leena Pennanen on saanut paljon kiitosta helppokäyttöisyydestään käyttäjäarvioiden sekä myyntilukujen perusteella. Sovellus antaa mahdollisuuden harjoittaa meditaatiota juuri Sinulle sopivana aikana.
  • Mindfulness 8-viikon MBSR-online -kurssi livenä on ensimmäinen Leenan ohjaama online -versio suositusta 8-viikon MBSR -kurssista, johon osallistut livenä videoyhteyden kautta. Kurssi vastaa sisällöllisesti täysin perinteistä MBSR-kurssia.
  • Mindfulness 8-viikon MBSR -kurssi ohjaa askel askeleelta Sinut eri meditaatioiden harjoittamiseen. Kurssi on riittävän pitkä ollakseen tervehdyttävä prosessi sekä tuottaakseen pysyviä muutoksia sekä arkeesi.
  • Mindfulness peruskoulutus CFM® kestää 7-8 kuukautta. Koulutus vakiinnuttaa harjoituksen arkeen. Säännöllinen harjoittaminen tuottaa syvällistä muutosta parempaan.
  • Mindfulness-ohjaajaksi CFM® kouluttaudut kaksivaiheisesti. Peruskoulutus CFM® on ensimmäinen osa koulutuksesta. Toinen osa on Mindfulness jatkokoulutus CFM® . Se kestää 7-8 kk, vahvistaa harjoittamisen polkuasi ja kouluttaa ohjaamaan mindfulness MBSR-menetelmää muille. Koulutuksen käytyäsi sinulla on oikeus käyttää Mindfulness-ohjaaja CFM® -nimikettä. Jatkokoulutukseen voivat osallistua kaikki Mindfulness-peruskoulutuksen CFM® käyneet. Monet käyvät jatkokoulutuksen myös syventääkseen omaa harjoittamistaan.

 

mindfulness-sinulle
Istumameditaatio Center for Mindfulnessin Läsnäolon Tilassa Etelä-Haagassa

Kuinka ylläpidät hyväksyvän tietoisen läsnäolon harjoittamista

Hyväksyvän tietoisen läsnäolon säännöllinen ja jatkuva harjoittaminen tuottaa pysyviä muutoksia. Yksin pitkään harjoitteleminen saattaa olla toisinaan haastavaa. Ammattitaitoisen ohjauksessa oleminen ja yhdessä meditoiminen innostaa ja antaa uutta näkökulmaa.

  • Pidemmässä, useamman päivän kestävässä Mindfulness Hiljaisuuden retriitissä meditaatiokokemus syvenee ja mieli selkiytyy. Tunnet vaikutuksen syvemmällä keho-mieli-sydämessäsi.

Kansainvälisiä huippukoulutuksia Suomessa

Mindfulness pioneeri, Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy:n perustaja ja pääkouluttaja Leena Pennanen on järjestänyt Suomessa yhdessä muiden mindfulness pioneerien kanssa lukuisia kansainvälisiä huippukoulutuksia jo vuosikymmenen ajan.

Lue lisää kansainvälisistä koulutuksistamme:

 

Mind-Body Medicine 7-Day Program 02.-09.04.2017

 

Mindfulness Silent Retreat with Bob Stahl 04.-10.06.2017

 

Jon ja Myla Kabat-Zinn Suomessa 29.-30.06.2017

 

Mindfulness Silent Retreat with Melissa Blacker & David Rynick 05.-11.08.2017

 

Hakomi® workshop 10.-11.05.2018 ja 10.-11.08.2018

 

Ilmoittaudu koulutuksiimme tästä

 


Wisdom 2.0.: Jon Kabat-Zinn kertoo hauskasti hyväksyvän tietoisen läsnäolosta ja meditaatiosta.