Mindfulness-ohjaaja CFM®

Haluatko ohjata muillekin aidosti eheyttäviä mindfulness-harjoituksia?

Haluatko syventää omaa kokemustasi hyväksyvästä tietoisesta läsnäolosta?

Kaksivuotinen ja kaksiosainen Mindfulness-ohjaaja CFM®-koulutus on kaipaamasi koulutuspolku. Mindfulness-peruskoulutus CFM® ja Mindfulness-jatkokoulutus CFM® muodostavat yhdessä Mindfulness-ohjaaja CFM® -koulutuksen.

 

Mindfulness-ohjaaja

 

Leena Pennanen, Suomen kokenein ja koulutetuin Mindfulness-ohjaajien kouluttaja

Pääkouluttajamme, mindfulness-pioneeri Leena Pennanen, on ensimmäinen ja toistaiseksi myös ainoa University of Massachusetts, USA sertifioima MBSR-opettaja Suomessa.

Koulutuksemme on alkuperäisen Center for Mindfulnessin, UMass Medical School Center for Mindfulness, opetuslinjojen mukainen ja se perustuu professori Jon Kabat-Zinnin luomaan tapaan opettaa ja soveltaa hyväksyvän tietoisen läsnäolon -kykyä arjessa.

Peruskoulutuksen yhteys alkuperäiseen UMass Medical School Centerin kehittämiin menetelmiin tulee vahvistumaan entisestään uuden kansainvälisen yhteistyösopimuksen myötä. Jo aiemmin Leena Pennanen on kutsuttu UMASS:n kokoamaan asiantuntijaryhmään, joka kehittää mindfulnessille kansainvälisiä, yhtenäisiä koulutuskriteerejä.

Kaksiosaisen koulutuksen jälkeen voit käyttää nimikettä Mindfulness-ohjaaja CFM®.  Sillä erotut eduksesi muista mindfulness-ohjaajista.

» Tutustu koulutuksiimme!

Mindfulness-peruskoulutus CFM®

Mindfulness-jatkokoulutus CFM®