Ilmoittautuminen Mindfulness 8-viikon MBSR-kurssille 14.09.-09.11.2018 on nyt auki!

 

Perjantai-ryhmän 14.09.-09.11.2018 aikataulu tässä PDF-tiedostossa.

 

Paikka: Lapinlahden Lähde (entisen Lapinlahden sairaalan tiloissa), Lapinlahdenpolku 8 / Lapinlahdentie 1, 00180 Helsinki.

 

Kouluttajat: Perjantai-ryhmän 14.09.-09.11.2018 kouluttavat Mindfulness-ohjaajat CFM® Kirsi Salonen ja Eveliina Holm. Molemmilla on pitkä harjoittamistausta ja vahva tietämys mindfulnessista.

 

Lue lisää Kirsi Salosesta tästä.

Lue lisää Eveliina Holmista tästä.

 

Hinta:

Yksityisille 495,00 € (sis. alv 24 %)

Yrityksille, yhteisöille ja ammatinharjoittajille 495,00 € (+ alv 24 % 118,80 €)

 

Mindfulness 8-viikon MBSR -kurssin varausmaksu 80,00 € maksetaan heti ilmoittautumisen jälkeen. Loppukurssimaksu erääntyy n. 4 viikkoa ennen koulutuksen alkua. Saat sekä varausvahvistuksen että laskun sähköpostilla.

Mindfulness 8-viikon MBSR -kurssi sisältää kahdeksan 2,5 tunnin viikottaista tapaamista sekä yhden harjoituspäivän. Hintaan kuuluu 2 harjoitus-CD:tä / Mp3-äänitettä sekä kirjallinen kurssimateriaali. Ohjaajan tuki on käytettävissäsi koko kurssin ajan.

 

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot

 

Huomaa myös muut Mindfulness 8-viikon MBSR-kurssimme!

Tiistai-ryhmä (online-kurssi) 11.09.-06.11.2018

Keskiviikko-ryhmä 31.10.-19.12.2018

 

8-viikon MBSR-menetelmä perustuu tieteellisiin tutkimuksiin

Tämä mindfulness kurssi tuo nimenomaan MBSR-menetelmän hyödyt arkeesi. Hyväksyvän tietoisen läsnäolon myönteiset vaikutukset on todennettu juuri 8 viikon kurssilla lähes 40 vuoden aikana lukemattomissa tieteellisissä tutkimuksissa. Muun muassa University of Massachusetts (UMass), Center for Mindfulness on tehnyt useita MBSR-menetelmään liittyviä tutkimuksia. Voit katsoa mielenkiintoisen videon tutkimustuloksiin liittyen tästä.

 

Tutkimuksen mukaan Mindfulness MBSR-menetelmän hyödyt ovat sitä voimakkaammat mitä enemmän ohjaajalla on kokemusta menetelmän opettamisesta. Leena Pennanen on Mindfulness MBSR-menetelmän kehittäjän professori Jon Kabat-Zinnin ja hänen tiiminsä kouluttama Mindfulness-kouluttaja. Hän on lisäksi ensimmäinen Center for Minfulness, University of Massachusetts, USA:n sertifioima Mindfulness MBSR-opettaja Suomessa. Lisäksi kouluttautuu jatkuvasti myös muihin mindfulnessiin pohjautuviin menetelmiin ja osallistuu pitkiin hiljaisuuden retriitteihin.

 

Kurssi auttaa Sinua saamaan pysyvää muutosta elämääsi, huomaat kuinka harjoittaminen muuttaa vähitellen toimintaasi, jopa aivosi muuttuvat. Koet kirjaimellisesti sanonnan että ”software” tarkoittaen harjoittamista muuttaa ”hardware” tarkoittaen aivoja.

 

Mindfulnessin harjoittaminen lisää
  • kykyäsi elää tätä hetkeä ja nauttia siitä
  • kehon ja mielen tasapainoa
  • keskittymis- ja priorisointikykyä, aitoa ja helppoa tehokkuutta
  • toimivaa vuorovaikutusta ja viisasta huolehtimista itsestäsi
  • iloa ja kykyä toimia kaikissa elämäsi tilanteissa

 

8 viikon MBSR-kurssi

 

Mindfulness 8-viikon MBSR -kurssi opetetaan professori Jon Kabat-Zinnin kehittämän Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) – menetelmän mukaan. Kurssilla kehität itseäsi omassa tahdissasi ja löydät uusia toimintatapoja arjen stressaaviin tilanteisiin. Ryhmässä löydät kunnioittavan vuorovaikutuksen itseäsi ja muita kohtaan, kun harjoitamme läsnäolevaa kuuntelua ja sanoittamista. Meditointi ryhmässä saa aikaan oivalluksia, jota et yksin harjoittaessa saa. Ammattitaitoinen ohjaus tukee tätä vahvasti kuten myös omaa päivittäistä harjoittamistasikin.

Kurssiin sisältyvä Hiljaisuuden päivä syventää ja rikastuttaa kokemustasi. Koet selkeästi kuinka pitkäkestoinen harjoittaminen eheyttää keho-mieli-sydäntä.

 

Mindfulness-pioneeri Leena Pennasen koulutus ja kokemus

Pääkouluttaja Leena Pennasella on yli 15 vuoden kokemus mindfulnessin harjoittamisen ohjaamisesta. Hänen jatkuva, korkeatasoinen oma kouluttautuminen takaa Center for Mindfulnessin koulutusten laadun. Kaikki ohjaajamme ovat CFM:n kouluttamia ja mukana Leena Pennasen työnohjauksessa. He ovat kokeneita ja osaavia Mindfulness-ohjaajia CFM®.