fbpx

Mindful Work-Life Balance

Tasapainoa ja rentoutta arkeen yksinkertaisilla harjoituksilla! Voit opiskella omaan, juuri sinulle sopivaan tahtiin.

249.00

Yrityksile, toiminimille ja yhteisöille hintaan lisätään alv 24%.

Ohjaaja: Kirsi Mattila
Ajankohta: Anytime
Paikka: Verkkokurssi
Kesto: Suositus kurssiosiolle 8 viikkoa
Ota yhteyttä: kirsi.mattila@mindfulness.fi

Varastossa

"Jo viikon harjoittelun jälkeen nukuin paremmin. Pääsin väsymyksestä rentoon keskittyneisyyden tilaan."

"En enää putoa sinne stressihyrrään niin helposti."

Nina Ammunet-Lappi

Tämä on erityisesti sinulle kun

  • haluat lisää onnellisuutta ja rentoutta elämääsi
  • haluat vähentää stressiä elämässäsi
  • haluat välttää uupumuksen
  • haluat oppia keskittymään paremmin, vaikka kaikki maailman sovellukset ja keskeytykset sitä vaikeuttavat
  • haluat kehittää tunnetaitojasi ja syventää yhteyttäsi muihin
  • haluat palata kurssin aiheisiin omaan tahtiin

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta mindfulnessista. Ehkä tämä on ensi kosketuksesi meditaatioharjoituksiin ja huomaat, miten helppoa ne on saada osaksi omaa arkea ilman lootusasentoja tai zen-tilaa.

Kurssilla tehdään yksinkertaisia, lyhyitä 1-5 minuuttia kestäviä tai valintasi mukaan pidempiä meditaatio-harjoitteita ja positiivisen psykologian harjoituksia omassa arjessa, jopa keskellä työpäivää. Tähän pystyt ilman pinnistelyä tai puskemista ja tuloksena on tasapainoisempi arki jossa on tilaa myös elämästä nauttimiselle!

Mindful Work Life Balance -verkkoalusta  auttaa sinua lisäämään hyvinvointia ja onnellisuutta jokaiseen päivääsi.

”Olen Mattilan Kirsi ja ohjannut tätä Mindful Work-Life Balance teemaa useille organisaatioille ja tiimeille jo yli neljän vuoden ajan. Jos sinun työpaikallasi ei vielä ole herätty mielen treeneihin ja haluat opiskella omaan tahtiisi juuri niinä aikoina, jotka sinulle parhaiten sopivat, saat nyt mahdollisuuden tutustua teemaan ja pitää sitä yllä itsenäisesti.

Omassa arjessani on nyt väljyyttä, kiireen tuntu on poissa ja muistan pysähtyä välillä huomioimaan, mitä tarvitsen hyvinvointini tukemiseen. Aina ei ole ollut näin.

Arki takkusi, hyvistä päätöksistä ei vaan saanut pidettyä kiinni, aika katosi johonkin pohjattomaan kuiluun ja stressi lisääntyi lisääntymistään. En oikein edes tiennyt mitä haluan tai tarvitsen. Tiesin vain, että tässä tämä elämä ei voi olla.

Uupumuksen kokemusasiantuntijana kiinnostuin mielen hyvinvoinnista ja olen nyt opiskellut aihetta lähes kymmenen vuotta. Kaiken oppimani haluan jakaa eteenpäin myös sinulle ja siksi Mindful Work-Life Balance -kokonaisuus syntyi.”

Asiakaskokemuksia harjoituksista:

”En enää putoa stressihyrrään niin nopeasti”  – Nina

”Jo viikon harjoittelun jälkeen nukuin paremmin.”

Mindful Work-Life Balance verkkoalusta sisältää:

  • Campwire verkkokurssialustalla olevan uudistuvan ja täydentyvän kurssimateriaalin (videoita, harjoituksia, tehtäviä, tietoa…).
  • Neljä eri kurssimodulia todistetusti vaikuttavine harjoituksineen: stressinhallinta, keskittyminen, tunnetaidot, onnellisuus.
  • Henkilökohtaiset ohjaajan kommentit ja vinkit kurssiosion harjoitusreflektioihisi
  • Harjoituksia, tietoa, yhteisiä harjoitushetkiä, äänitteitä, videoita…

Kurssin käytännön esimerkit ovat siitä palaveriputki-neukkari-ongelmanratkaisu elämästä, jota itsekin olen elänyt ja joka vei lopulta uupumukseen, koska en ollut treenannut mieltäni lainkaan. Saat käyttöösi vuosien opinnoistani karttuneen tiedon ja kokemukseni mielen treenaamisesta tieteellisesti tutkittujen ja toimivien positiivisen psykologian ja mindfulnessin harjoittein.

Sinä voit välttää uupumuksen, voit nauttia elämästä ja löytää tasapainon työ- ja vapaa-ajan välillä! Lähde mukaan huolehtimaan jaksamisestasi ja lisäämään onnellisuuttasi.

Paljonko tämä vie aikaa

Kurssiosion jokaisen moduulin materiaalin läpikäymiseen kannattaa varata tunti/viikko ja harjoitusten tekemiseen 5-20 minuuttia per päivä. Sinä päätät. Jos tuntuu, että en vaan ehdi mitään, niin tee harjoitukset ja unohda kaikki muu materiaali.

Harjoitukset muuttavat aivojesi hermoyhteyksiä ja muutosta tapahtuu riippumatta siitä, miltä harjoituksen tekeminen tuntuu. Helpoimmin osallistujat ovat saaneet harjoitukset integroitua arkeensa aamun heräämisen yhteyteen. Voitko herätä vartin aikaisemmin kohentaaksesi elämäsi laatua jos et muualle päivään saa harjoitusta mahtumaan? Suurin osa harjoituksista tuntuu itseasiassa oikeinkin mukavalta tehdä, joten ehkä jo se vaikuttaa päiväsi kulkuun suotuisasti.

Toisaalta voit käyttää sisältöä tarpeesi mukaan sieltä täältä aina kun kaipaat tukea tai ideoita omaan harjoitteluusi.

Ohjaajasi

”Olen Kirsi Mattila, mindfulness-ohjaaja CFM® (MBSR-menetelmän opettaja), Genos Tunneälyvalmentaja ja Positiivisen Psykologian asiantuntija. Tein Positiivisen Psykologian lopputyöni MBSR-menetelmästä (Mindfulness Based Stress Reduction) ja kiitollisuudesta onnellisuus- aktiviteettina.

Tuen harjoittamistasi kurssilla vastaanottaen harjoitusreflektiosi ja harjoituksiin mahdollisesti liittyvät kysymykset sähköpostitse, vastaten henkilökohtaisesti juuri sinulle, jotta saat kurssista kaiken hyödyn irti.”

Rahat takaisin takuu!

Tiedän, että kurssin harjoitteet toimivat, koska ne on tieteellisesti tutkittu ja toimiviksi todettu ja omassakin käytössäni olleet jo useamman vuoden. Jos kuitenkin olisit tyytymätön harjoitusten vaikutukseen niitä kokeiltuasi ja kurssin sisältöön, saat toki rahasi takaisin. Ilmaisethan mahdollisen tyytymättömyytesi 14 päivän kuluessa kurssin aloittamisesta ja palautettuasi ensimmäiset harjoitusreflektiosi.