Ainutkertainen kansainvälinen Suomessa 2.-9.4.2017

Maailmankuulut Mindfulness-kouluttajat professori Saki Santorelli ja Florence Meleo-Meyer UMass Medical School Center for Mindfulnessista, Bostonista tulevat nyt ensimmäistä kertaa Suomeen pitämään tämän ainutlaatuisen koulutuksen. Tässä 7-päiväisessä koulutuksessa käydään läpi koko MBSR 8-viikonohjelma. 

Saat meditaatio-ohjausta Sakilta ja Florencelta ja pääset osalliseksi heidän 30-35 vuoden mittaisesta mindfulnessin harjoittamisesta ja opettamisesta.

 

MBSR in Mind-Body Medicine

MBSR in Mind-Body Medicine

 

Tässä koulutuksessa saat syvällisen perehdytyksen MBSR -ohjelmaan suoraan 1. polven Mindfulness MBSR-menetelmän kehittäjiltä, professori Jon Kabat-Zinnin työtovereilta Saki Santorellilta ja Florence Meleo-Meyeriltä. He eivät kouluta enää montaa vuotta, joten seuraavat koulutukset saat aina vain 2. polven opettajilta.

 

Mindfulness 8-viikon MBSR-ohjelma

MBSR-menetelmä toi mindfulness- harjoittamisen valtavirtaan yli 35 vuotta sitten. Tässä koulutuksessa kultivoimme hyväksyvän tietoisen läsnäolon periaatteita niin muodollisten kuin epämuodollisten 8-viikon MBSR -menetelmän harjoitteiden pohjalta. Mindfulness 8-viikon MBSR ohjelmaa on kehitetty alusta asti mm. tieteellisten tutkimustulosten pohjalta. Tässä koulutuksessa saat tietoa myös viimeaikaisimmista tutkimustuloksista.

Voit tulla koulutukseen ensikertalaisena tai voit olla syvällisestikin perehtynyt mindfulnessin harjoittamiseen ja käyttämiseen työssäsi.

UMassin Mindfulness-ohjaajakoulutus

Center for Mindfulness Finland on kutsuttu University of Massachusetts (UMass), Center for Mindfulnessin CommonGood™-yhteistyöverkoston perustajajäseneksi. Verkoston jäsenenä koulutuksemme Suomessa tullaan vähitellen hyväksymään UMass:n koulutusten rinnalle. Tämä on koulutustemme laadun ja arvostuksen tae. Tämä MBSR in Mind Body Medicine -koulutus on yksi pakollinen osa Center for Minfulness, University of Massachusetts, USA:n sertifioimaa Mindfulness MBSR-opettaja -koulutusta.

Kun varaat paikkasi ennen 31.1.2017 saat osallistumismaksun Early Bird -hinnalla

  1. Early bird hinta 1.891 €  voimassa 31.1.2017 asti. (1525 € + ALV 24% 366,00 € ),
  2. 1.2.2017 alkaen hinta on  2.139 € (1725 € + ALV 24% 414,00 € )

Olet lämpimästi tervetullut MBSR in Mind-Body Medicine 7-day- koulutukseen.

Ilmoittaudu ennen 31.1.2017 ja hyödynnä Early Bird -etu. Lisätietoja ja ilmoittautuminen.