Lempeä Mindfulness-jooga ja meditaatio CFM

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot

 

Lähetä sitova ilmoittautumisesi sekä maksa kausimaksu 128,00€ tai yksittäinen tunti 21,00€ sis. alv 24 % tilillemme viimeistään tuntia edeltävänä keskiviikkona.

 

Pankkiyhteys: Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy
Helsingin OP Pankki Oyj
IBAN: FI45 5780 3820 0943 49
BIC/SWIFT: OKOYFIHH

 

Saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi sähköpostilla kun suorituksesi on kirjautunut tilillemme.

 

Mikäli et pääse osallistumaan tunnille, emme palauta suorittamaasi osallistumismaksua. Yksittäistapauksissa voimme siirtää maksamasi yksittäistunnin maksun 21,00€ johonkin toiseen Lempeä Mindfulness-jooga ja meditaatio CFM tuntiin. Jos et pääse osallistumaan ilmoittautumallesi tunnille, ilmoita siitä meille aina sähköpostitse info@mindfulness.fi.

Ylivoimainen este

Koulutuksen järjestäjällä on oikeus ennen tapaamiskerran alkua sirtää se toiseen ajankohtaan, jos siirron syynä on sairaustapaus tai muu vastaava perusteltu syy, eikä ilman kohtuuttomia ponnisteluja ole mahdollista osoittaa uutta sijaista.

Koulutuksen järjestäjällä on oikeus ennen tapaamiskerran alkua siirtää se tarvittaessa toiseen paikkaan saman kaupungin sisällä.

Koulutuksen järjestäjä ei vastaa peruutuksista, viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat hänen vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella olevasta esteestä, jota koulutuksen järjestäjän ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon sopimuksen tekohetkellä ja jonka seurauksia koulutuksen järjestäjä ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa.

Koulutuksen järjestäjän on viipymättä ilmoitettava ylivoimaisesta esteestä kirjallisesti koulutukseen osallistujalle, samoin kuin esteen lakkaamisesta.