Helsingin Yrittäjät palkitsi Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi ensimmäistä kertaa Vuoden 2017 helsinkiläisen yksinyrittäjän. Palkinto luovutettiin hyvinvointialan edelläkävijälle Leena Pennaselle (Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy) 5.12.2017 Helsingin Yrittäjät ry:n Itsenäisyysjuhlassa. Leena Pennanen on yksinyrittäjä jo 5. sukupolvessa!

Kuva oikealla: Olli Huhtala

”Helsingin Yrittäjien antama tunnustus avasi silmiäni – kaikki se mieletön työ ja tuhannet työtunnit pois perheen parista ja vapaa-ajasta ovat tuottaneet tulosta: mindfulness-MBSR-menetelmä on vakiinnuttanut paikkansa kotimaisessa hyvinvointikentässä ja se on luotettava, maailman eniten tieteellisesti tutkittu mindfulness-ohjelma, joka auttaa stressinhallinnassa ja ihmisen hyvinvoinnissa. Mindfulness-harjoittamisen kautta olen voinut viitoittaa ihmisille tietä hyvinvoinnin pariin – tämä on minulle tärkein menestyksen mittari.”

– Leena Pennanen

Tulevaisuudessa Leenan tavoitteena on edelleen syventää yhteistyötä menetelmän kehittäneen Massachusettsin yliopiston kanssa, toiminnan vahvistaminen yrityksissä ja mindfulness-ohjaajien CFM®-yhteisössä sekä verkkokurssitarjonnan lisääminen.

Ensimmäistä kertaa jaettava Vuoden helsinkiläinen yksinyrittäjä -palkinto on vähintään viisi vuotta toimineelle yrittäjälle myönnettävä tunnustus, jolla korostetaan yksinyrittäjyyden merkitystä. Palkitsemiskriteereissä kiinnitetään huomio siihen, että yrittäjän talous on kunnossa, liiketoiminnasta löytyy jotakin omaperäistä ja asiakastyytyväisyys on erinomaista.

Vuoden 2017 helsinkiläisten yrittäjäpalkintojen julkistaminen: