fbpx

Leena Pennanen Coaching

Meditaatio – Radikaali Itsetuntemus – Kirkas mieli – Sydämen voima -radikaali tietoisuus

Leading with courage – Leading with COU❤️rage Leading with clarity, heart and courage

Radikaali itsetuntemus tie Mielen kirkkaus ja sydämen voima, HALUATKO KUKOISTAA

Uskallatko todella pysähtyä? Tiedätkö, että pysähtyminen on aktiivisuutta, joka johtaa syvään kontaktiin itseesi,( jotta saat kontaktin itseesi)? Onko sinulla rohkeutta todella, todella tutustua itseesi? Oletko valmis jättämään taaksesi vanhat automaattiset hyödyttömät reaktiomallisi? Uskallatko vapauttaa energian, joka pitää sinut paikallaan ja antaa sen ohjata sinut uusille vesille? Haluatko ottaa käyttöösi kaiken voimasi – kaikki mahdollisuutesi? Jos vastaat johonkin näistä KYLLÄ, Olen käytettävissäsi. (voin auttaa sinua) olen valmis jatkamaan keskustelua kanssasi. . vien sinut sinne, pääset kanssani –

varaa aika tästä? Jutellaan lisää?

Uteliaisuus, investigate – tutkia

Kyse ei ole loputtomasta itsensäkehittämisprojektista, jossa uuvut ennenkuin olet aloittanutkaan.

Leading with courage – Leading with COU❤️rage – valmennus on rohkeaa tutustumista olemuksesi eri puoliin. Olet aina tiennyt niiden olemassaolon. Kun yhteys eri puoliimme ei toimi sulavasti – et pääse flow tilaan. Todellinen flow edellyttää sitä, että käytössäsi on kaikki puolet itsestäsi ja olet yhteydessä niihin. Kun työskentelet kanssani, vahvistat yhteyttä ytimeesi – tämä yhteys on aina tavoitettavissa. Meditaatio poistaa kuonan ytimen ympäriltä ja ydin eli kaikista tärkein voimasi, inhimillisyytesi, synnynäinen kapasiteettisi, joka tekee sinut sinuksi on(kaikki tärkeä) käytössäsi tehokkaammin ja nopeammin.

Meditaatio kirkastaa arvosi ja poistaa vanhat tarinasi ”minä olen tällainen …..”

Ymmärrän todella hyvin, jos pelkäät pysähtyä. Olen vierelläsi ja autan sinua integroimaan sen, mitä pysähtymisen voima tuo tietoisuuteesi. On erittäin radikaalia pysähtyä kysymään ”kuka olen, jos en olekaan tämä tarina itsestäni”. On myös paradoksi, että pysähtymällä itsesi äärelle olet nopeammin perillä. Pysähtyminen ei ole sama kuin hitaus. Opit myös laskemaan kierroksia alati pyörivässä mielesessä- näin pääset helpommin pois ajatuskarusellista, tunnemyrskystä, vaikeista tunnetiloista, luovuutesi kehittyy/kukoistaa. Pysähtymällä olet saat aikaan tärkeitä asioita. Pysähtymällä olet helpommin yhteydessä voimaasi. Pysähtyminen kehoon yhdistää sinut tunteisiin. Huomaat tunnevivahteita, joita et tiennyt olevan olemassakaan. Pysähtyminen luo sinulle tilan uudistua. Pysähtymistä kohtiin, joista olisi helpompi paeta.

varaa aika tästä?

Olen pysäyttäjäsi ja selkeyttäjäsi, rohkaisija. Pidän sinulle auki tilaa, jossa voit kokea, nähdä ja ymmärtää viestejä, joita olet juossut pakoon.

Olen tehnyt työtä erilaisten ihmisten kanssa jo yli 25 vuotta. Tämä on meille molemmille äärettömän palkitsevaa.

 • Kutsun ja autan sinua pysähtymään, kun automaation voima vie päämäärättömästi eteenpäin.
 • Tuen Sinua silloin, kun itseäsi ei enää huvittaisi jatkaa.
 • Autan Sinua ylläpitämään uteliaisuuttasi, jotta löydät sen mitä etsit.
 • Ohjaan viemään huomiosi sinne, mistä et itse vastauksia etsisi.
 • Rohkaisen Sinua tutkimaan kohtia itsessäsi, joita et muuten tutkisi.

Oletko? Vaikuttavinta laaja-alaisesti – Haluan vaikutusta laaja-alaisesti – transformaatio

Työskentelen executive tason ihmisten kanssa. Sillä tiedän, että johtotason ihmisen päätökset, jotka pohjautuvat syvään itsetuntemukseen sekä myötätuntoon, saavat paljon hyvää aikaan. Meillä ei ole yhtään aikaa hukattavana tässä hetkessä! Jos tiedät sen minkä minä tiedän: lisäämällä itsetuntemusta kykysi johtaa itseäsi ja muita kehittyy. Kun löydät ulos automaatioista, opit pysäyttämään haitalliset reaktiomallit niin saat aikaan paljon hyvää laaja-alaisesti; yhteiskunnassa, organisaatiossa, läheistesi ja tietenkin omassa elämässäsi. Ymmärrät myös, että tämä ei ole sprintti, vaan elämän mittainen polku/tie/kyky.

Mistä aloitamme?

Tämä hetki on hyvä hetki, tämä kohta elämässä on hyvä kohta aloittaa itsetuntemus ja tietoisuuden lisääminen. Tässä hetkessä näkyy eletty elämäsi. Joten aloitamme tästä hetkestä. Sinun tarvitsee vain olla tarpeeksi utelias alkamaan purkaa vanhaa, tarpeeksi rohkea aloittaa ”työ”. Minulta saat tietotaidon ja kokemuksen miten etenemme. Sinä määrät tahdin, en minä. En tule puskemaan tai työntämään sinua, vaan auttamaan sinua poistamaan kahleet, jotka pitävät sinut kiinni vanhassa. Teet itse ”työn”, omalla tavallasi, omassa tahdissa. Suhteemme perustuu korkeaan luottamukseen. Tavoitteeni on tarjota sinulle avaimet itsetuntemuksesi lisäämiseen.

varaa aika tästä?

Mitä on sydämellisyys, heartfulness kun työskentelemme yhdessä?

Jon Kabat-Zinn sanoo usein, kun kuulet sanan mindfulness, jos et kuule samalla sanaa heartfulness et ole vielä ymmärtänyt mistä on kyse. Sydän on aina läsnä tässä hetkessä. Sydän lyö juuri nyt. Jos missaat liikaa lyöntejä, tiedät mitä tapahtuu. Rohkeus liittyy sydämellisyyteen, koska tarvitset sydämen voiman, jotta voit olla rohkea. Et voi olla rohkea vain analysoimalla tai miettimällä. Sydämellisyys ja rohkeus menee jotain kohti, on aina aktiviteetti.

Se näkyy selkeästi tässä hetkessä on/näkyy koko elämäsi tähän asti. Opit muuttamalla si, muutat kaikkia osasia, . muuttaa ymmärrystä, tulee oivalluksia,

yksinkertaisia toteuttaa – harjoitus

Kirkastaminen

Tässä hetkessä on koko aiempi elämäsi. Elämäsi on kuljettanut sinut tähän pisteeseen.

Normaalisti vähintään 2 kertaa kuukaudessa 6 kk ajan

Jos haluat voimme tehdä tunneäly -Genos mittaus. Tuo tietoisuutta siitä, mitä muut näkee sinut.

Meditaatio on polttoainetta, jota tankkaat.

Meditaatio on paljon enemmän kuin mielen treeni – tietoisuus on aina läsnä

Meditaation ammattilaisena tiedän, miten meditaatio tukee juuri sinua. Löydän sinulle oman meditaatioharjoituksen, joka toimii sinulle. Sisäsyntyinen (innate) yhteytesi omiin kykyihisi vahvistuu, kun meditaatioharjoitus tukee sinua. Meditaatio kehittää mieltäsi ja sydäntäsi. Meditaatiossa otat käyttöösi myös kehoälyn. Kehotietoisuus eli interoseptio on portti syvälle omiin kykyihisi. Kuvaan usein meditaatiota laboratoriona, jossa tutkit miten mieli – keho ja sydän on yhteydessä toisiinsa. Tutkit uteliaana miten erilaiset tapasi näyttäytyvät meditaatiossa ja muutat suhdettasi niihin meditaatiossa. Opit valitsemaan toisin aina uudestaan – se vahvistaa hermoyhteyksiä. Se näkyy neuroplastisuutena.

Meditaatio lisää yhteyttä itseesi ja kanssaihmisiin.

Meditaation voima näkyy uskalluksena olla oma itsesi. Se mahdollistaa myös ympäristölle olla oma itsensä. Meditaatio luo psykologista turvallisuutta missä tahansa oletkin. Kykysi tuntea myötätuntoa ja empatiaa lisääntyy. Et piiloudu selitysten taakse, vaan uskallat olla haavoittuvainen ihminen – se lisää muiden luottamusta sinuun ja voimistaa sinua.

Jon Kabat-Zinn: What ever arises, how i am going to be in a wise relationship to it?

Inhabit the body – water the seeds – rikkaruohot

Odotan Sinulta valmiutta ja uteliaisuutta antaa meditaation toimia itsetuntemuksen välineenä tarpeeksi pitkän ajan. Tiedän kokemuksesta, että se on nopein tie sinne, minne haluat. Aina ei edes tarvitse tietää mitä haluaa ja minne haluat. Riittää, että tiedät, ettei näin voi jatkua tai kaipaat uutta potkua sekä selkeyttä elämään. Kartoitamme, mikä ja minkä pituinen meditaatio tuo tehokkaimman tuloksen siihen mitä haluat.

Leading with Heart – Leena Pennanen sisältää haluamasi määrän vaikuttavia 1-on-1 live-online tapaamisia.

Mitä sinun on mielestäni tärkeää tietää minusta:

 • Olen meditaation ammattilainen – yksi ensimmäisistä MBSR ohjelman sertifioiduista kouluttajista Euroopassa. Professori Jon Kabat-Zinn on hyvä ystäväni, mentorini, vihkinyt Center for Mindfulness uudet tilat käyttöön 2006. Jon kehitti MBSR -mindfulness based stress reduction 8 viikon ohjelman vuonna 1979. Jonin lause ” et voi vaatia osallistujiltasi yhtään sen enempää kuin mitä olet itse valmis tekemään” ohjaa toimintaani. En pyydä sinua tekemään mitään, mitä en ole itse tehnyt. En voi pyytää sinulta rohkeutta ja uskallusta, myötätuntoa, ystävällisyyttä jos en ole itse lunastanut näitä( tämä voisi olla jonkin linkin takana, enemmän tietoa Jonista)
 • Olen kehotietoisuuden ja kehoälyn käytön pioneeri – opiskelin mindfulness pohjaiseen kehopsykoterapiaan (HAKOMI®) 4 vuotta 1990 luvun lopulla sekä joogan kautta olen perehtynyt asiaan vuosikaudet
 • Olen Saksan/Euroopan joogaunionin sertifoima joogaopettaja jo lähes 30 vuotta. Toimin heidän johtokunnassa Eurooppavastaavana. Oma joogaopettaja polkuuni on kuulunut yli 7 vuoden intensiivinen koulutus joogaan
 • Olen vireä mummi ja lapsenlapseni opettaa minulle olemista enemmän kuin koskaan kuvittelinkaan. Kahden ihanan tyttären äitinä, olen pystynyt pysäyttämään monta sukupolvien taakkaa niin, että ne eivät siirry lapsiini niin voimakkaina kuin minuun. Se on vaatinut pitkäjänteistä työskentelyä omien taakkojen kanssa.
 • Uteliaisuuteni ja suoruuteni ovat vieneet minut useinkin vaikeisiin paikkoihin, mutta olen oppinut käyttämään näitä ominaisuuksiani viisaasti vuosien saatossa.
 • Käytän mottoa ”if you always do what you always did, you will always get what you always got” laajentaakseni omaa horisonttia. Astun rohkeasti uusille poluille ja etsin myös tukea sille. Tiedän, että tarvitsen muita nähdäkseni oman voimani ja hyvyyteni. Tunnistan enemmän ja nopeammin vanhat automaationi ja pääsen helpommin pois niistä kuopista. Rohkeuteni, selkeyteni ja myötätuntoni kasvavat koko ajan. Toivon, että en teeskentele osaavani jotain mitä en osaa ja olen avoin ottamaan vastaan erilaista kritiikkiä. Se ei tarkoita, että se olisi aina helppoa. Minulla on jatkuva työnohjaus, jatkuva kehon-mielen-sydämen tuki ammatti-ihmisiltä. Haluan että minulle näytetään mitä en näe, jotta voin taas selkeämmin.

Testikommentti

Duis ut rhoncus quam. Maecenas at convallis mauris, euismod mattis nulla. Donec aliquam ipsum tellus, vitae scelerisque sem mattis ac. Cras at odio ac arcu… Read more ”Testikommentti”

Mikko R.

Testikommentti nro2

Donec aliquet, mauris quis convallis ultrices, elit ex vehicula nisi, at sollicitudin nunc velit nec nisi. Nullam in est vitae urna tincidunt feugiat. Ut nibh… Read more ”Testikommentti nro2”

Mikko R.

Testikommentti nro3

Maecenas pharetra facilisis sapien vitae eleifend. Etiam cursus ante diam, et mollis neque volutpat sit amet. Sed mollis in augue sit amet laoreet. Morbi vel… Read more ”Testikommentti nro3”

Mikko R.