Mukaan mahtuu 100 osallistujaa, joten ole nopea ja ilmoittaudu webinaariin.

 

Kannattaa ilmoittautua saman tien, koska ensimmäinen Olohuone-webinaarimme marraskuussa täyttyi nopeasti!

 

Joskus parhaat asiat syntyvät, kun niitä vähiten odottaa. Kiinnostavimmat keskustelut voivatkin syntyä ilman suunnitelmaa ja ennalta annettua aihetta, vain läsnäoloon luottaen.

 

Olet lämpimästi tervetullut Läsnäolon olohuoneeseen, jossa kokeneet mindfulness-ohjaajat Leena Pennanen ja Antti-Juhani Wihuri käyvät avointa, tästä hetkestä käsin kumpuavaa keskustelua. Voit tulla juuri sellaisena kuin olet, niin mekin tulemme!

 

Avoimen uteliaassa kohtaamisessa keskustelemme tällä kertaa uudesta vuodesta ja mielen harjoittamisen uudistavasta voimasta. Voisiko jokainen hetki olla tuore ja uutuuden viehätystä täynnä? Läsnäolevassa keskustelussa nousevat esiin merkityksellisimmät, kumpaakin juuri nyt koskettavat ja kiinnostavat teemat. Eikä aihe siksi ole sen pienempi kuin koko elämä.

 

Meillä on vain muutama keskustelua ohjaava periaate, jotka jaamme osallistujien kanssa. Näin voimme yhdessä myös oppia koko ajan läsnäolevasta vuorovaikutuksesta. Voimme luottaa siihen, että tämä hetki kantaa.

 

Tämä ei maksa mitään.

Tähän ei sisälly mitään lupauksia.

Ja juuri siksi tässä on tilaa yllättyä.

 

Voit osallistua kysymyksin ja kommentein, joko puheenvuorolla tai chatin kommenteissa. Voit myös lähettää etukäteen kysymyksiä, jotka koskettavat sinua.

 

Olohuoneeseen voit liittyä mukaan mukavasti omalta laitteeltasi ja mukaan mahtuu 100 ensimmäistä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan Läsnäolon olohuoneeseen, vaikka vain hetkeksikin.

 

Tapaamisiin 04. helmikuuta!

 

Leenan ja Antti-Juhanin yhteinen pitkäaikainen tausta ja ystävyys mindfulnessin parissa tuo heidät nyt tähän yhteiseen keskusteluun.

 

Leena

Leena on mindfulness-pioneeri Suomessa. Leena toi MBSR-menetelmän Suomeen vuonna 2003 ja on kouluttanut tuhansia henkilöitä Mindfulness-MBSR–menetelmään. Suuri osa koulutetuista on yritysten henkilöstöä sekä terveydenhuollon ammattilaisia. Yksi Leenan intohimoista on kouluttaa ammattitaitoisia, osaavia mindfulness-ohjaajia CFM®, sekä lisätä tietoisuutta mindfulnessin hyödyistä arjessa, niin työssä kuin vapaa-ajalla. Leena on ensimmäinen sertifioitu mindfulness-ohjaaja Suomessa sekä University of Massachusettsin (UMASS) yhteistyökumppani.

 

 

A-J

A-J on harjoittanut meditaatiota säännöllisesti yli 25 vuoden ajan. Työyhteisöjen ja johtamisen kehittäjänä hän on ollut työelämän mindfulnessin tärkeimpiä edelläkävijöitä Suomessa. A-J:n sydäntä lähellä on myös taitavien Mindfulness työssä -ohjaajien kouluttaminen, ja ohjaajien ammattitaito laajemminkin. A-J:n Mind at Work Oy tarjoaa työyhteisöille monipuolisia palveluita tiellä kohti hyvää ja läsnäolevaa työelämää. Hänen kirjansa Mindfulness työssä (2014) on yksi luetuimpia aiheestaan.