fbpx

Keho ja mieli yhteys – Hakomi® kehopsykoterapia kurssi 23.-24.03.2024

480.00

Yritysasiakkaille hintaan lisätään alv 24%.

Ohjaaja: Pia Charpentier ja Leena Pennanen
Ajankohta: 23.03. klo 10.00-17.30 ja 24.03. klo 10.00-16.30
Paikka: Läsnäolon Tila, Helsinki

Varastossa

Tämä kurssi on sinulle kun haluat tutkia kehon ja mielen yhteyttä avoimena ja uteliaana. Saat yhteyden sisäiseen kykyysi uudistua ja kokemuksen, miten pysyt vähentämään automaattisia stressireaktioita pysyvästi. Voit saada helpotusta ahdistukseen, masennusoireisiin, vihaan, ärtymykseen ja muihin vahvoihin tunnereaktioihin.

Leenan sydäntä lähellä on erittäin toimiva mindfulness-pohjainen Hakomi® kehopsykoterapia ja hän aloitti Saksassa 90-luvulla kouluttautumaan Hakomi®kehopsykoterapiaan. Samalla hän ymmärsi mindfulness-harjoittamisen tärkeyden sekä miten kehon ja mielen ovat yhteydessä toisiinsa, aivan kuin kolikon kaksi puolta.

Hakomi® -harjoitteiden myötä tunnistat ja opit päästämään irti vanhoista toimintamalleista. Hämmästyt kokemuksellisten harjoitteiden kautta, miten tiedostamattomat ajatuksesi vaikuttavat epäsuotuisasti, jopa erittäin negatiivisesti itseesi ja muihin. Hakomin® avulla pysyt laskemaan stressitasoa, lisäät luovuuttasi ja saat yhteyden omaan arvoosi ja hyvyyteesi.

Hakomi@ kehopsykoterapiakurssilla:

  • Saat ymmärryksen siitä, mikä on Hakomi®:n ydin
  • Opit yksinkertaisia kokemuksellisia työskentelymalleja, joilla tuot tietoisuuteesi kehoosi tallentuneita muistoja
  • Saat syvällisen yhteyden sisäiseen kykyysi uudistua
  • Opit rohkeutta ja turvallisuuden tunnetta syvälliseen oman sisimmän tutkimiseen
  • Opit, kuinka virittäytyä, tunnistaa ja havainnoida todellisuutta aiempaa syvällisemmin
  • Koet, kuinka kehoa voidaan käyttää apuvälineenä syvälliseen ymmärtämiseen omasta itsestään ja automaattisista tavoista

Työpaja on avoin kaikille kiinnostuneille, sinun ei tarvitse olla terapeutti. Voit osallistua työpajaan, vaikka olisitkin jo aiemmin käynyt Hakomi® -työpajan. Opit joka kerta uutta itsestäsi ja syvennät kokemustasi. Mindfulness’a käyttöä kehopsykoterapiasssa on kehitetty 1970 -luvulta asti, aluksi  Yhdysvalloissa josta se tuli Saksaan 1980-luvulla.

Kouluttajat:
Pia Charpentier on sertifioitu Hakomi® terapeutti. Pia on psykologi, psykoterapeutti VET, kognitiivinen psykoterapeutti sekä Syömishäiriökeskuksen toiminnanjohtaja. Hän on parhaillaan Hakomi® kouluttajakoulutuksessa. Pia on opiskellut Hakomia 10 vuoden ajan ja on innoissaan siitä, että vihdoin saadaan Suomeen Hakomi® -koulutusta suomen kielellä.

Leena Pennanen on myös Hakomi® terapeutti. Leena kouluttautui Hakomi® kehopsykoterapiaan 25 vuotta sitten ja toi menetelmän pioneereja usean vuoden ajan Suomeen. Leena käyttää näitä menetelmiä osana MBSR ja mindfulness-ohjaaja CFM koulutuksissaan. Leena pitää myös yksityisvastaanottoa Hakomi® kehopsykoterapian pohjalta. Hänellä on vuosikymmenten monipuolinen kokemus sekä mindfulnessin harjoittamisesta että kouluttamisesta.

Aikataulu:
la 23.03.2024 klo 10.00-17.30
su 24.03.2024 klo 10.00-16.30

Paikka:
Läsnäolon Tila, Artturi Kanniston tie 10, 00320 Helsinki

Peruutusehdot