Tervetuloa hiljaisuuden lempeään syliin!

Osallistujien turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja noudatamme Kiipulassa kaikkia tarvittavia turvallisuusohjeita. Harjoitussalissa on jokaisella osallistujalla oma paikka ja salissa on tehokas ilmastointi.

 

Hiljaisuuden retriitti on miniloma, jossa saat hellittää arjen askareista ja olla itsesi kanssa. 

 

Retriitti antaa mahdollisuuden kokea hyväksyvän tietoisen läsnäolon vaikutuksen, jolloin voimme kasvattaa kykyämme nähdä, oppia ja kasvaa, sekä henkilönä että ohjaajana.

 

Hiljaisuuden retriitti on avoin kaikille kiinnostuneille, myös osallistujille ilman aiempaa meditaatio- tai retriittikokemusta.

 

Hiljaisuus tarkoittaa, että emme alun sekä lopun puheosuuksien välissä kommunikoi, vaan keskitymme harjoittamaan hiljaisuudessa, olemaan itsemme kanssa. Pidämme retriitin aikana kirjat / lehdet, TV:n sekä puhelimen suljettuina. Luopumalla näistä vapaaehtoisesti voimme kohdata itsemme uteliaana ja kiinnostuneena päivän eri tilanteissa kuten meditaatioharjoitteissa, kävelyllä, ruokailussa, saunomassa jne.

 

Ota mukaasi uteliaisuutta ja kiinnostusta omaa itseäsi kohtaan.

 

Retriitti on myös hyvä lahjaidea!

 

 

Ohjaajana Sertifioitu MBSR-ohjaaja, Mindfulness-ohjaajakouluttaja Leena Pennanen

 

Aika: 26.-28.02.2021, retriitti alkaa pe 26.02. klo 11.00 ja päättyy su 28.02. klo 15.30

 

Paikka: Kiipulan Kuntoutuskeskus, Turenki, Janakkala

 

Retriitin hinta: 

Yksityishenkilö: 275,00 € (sis. alv 24%) + majoitus ja ruokailut
Maksajan ollessa yritys, yhteisö, ammatinharjoittaja, toiminimi: 295,00 € (+ alv 24% 70,80 €) + majoitus ja ruokailut

 

Voit maksaa viikonloppukurssin myös alla olevien mobiilisovellusten kautta, joko kokonaan tai osittain (erotus laskutetaan).
HUOM! 01.01.2021 alkaen emme ota vastaan Smartumin seteleitä, vain maksuja Smartum sovelluksen kautta.
Kerro ilmoittautumislomakkeen kohdassa ”lisätietoja/viestini” summa ja käyttämäsi mobiilisovelluksen nimi:

 

 

 

Majoituksen hinta (sis. alv 10%):

A) 1 hengen huone mukavuuksilla: 131,00 €/henkilö/koko retriitti
B) 2 hengen huone mukavuuksilla: 91,00 €/henkilö/koko retriitti

 

Täysihoidon hinta (sis. alv 14 %):

50,10 €/henkilö sisältäen 2 x aamupala, 3 x lounas ja 2 x päivällinen:

 

Lisäksi Kiipula veloittaa iltapalapussista 5,20 €/henkilö/ilta, joka varataan etukäteen majoitus- ja ruokapakettien yhteydessä.

 

Center for Mindfulness (CFM) laskuttaa retriitin osallistumismaksun. Majoitus ja ruokailut maksetaan kortilla tai käteisellä paikan päällä Kiipulassa. Hinnat sisältävät liinavaatteet sekä sauna- ja allasosaston käyttömahdollisuuden sovittuina ajankohtina.

 

Retriitin peruutusehdot

Huolehdithan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus mahdollisen sairastapauksen varalta.

 

Hiljaisuuden retriittiin osallistujan kokemuksia:

 

”Ohjaus palauttaa aina hellästi uudestaan hengitykseen, kehon tuntemuksiin, ajatusten havainnointiin ja sisäiseen hymyyn. Se siirtyy pikkuhiljaa toimintaan muussa elämässä. Kun meditaation muoto vaihtuu usein istumisesta kävelyyn tai joogaan ja takaisin, ei ehdi jäädä jumiin siihen, mitä juuri tässä harjoituksessa tapahtui. Kuten elämässäkin, kokemukset tulevat ja menevät, ja muutosta voi tarkastella kiinnostuneena.

Viiden päivän retriitillä saa harjoitella ystävällisyyttä ja kiinnostusta itseä ja omaa kokemusta kohtaan hiljaisuuden sylissä. Voi huomata käytännössä, kuinka valtavalla voimalla ystävällisyys ja uteliaisuus herättävät ja valaisevat tuntemattomia ja tiedostamattomia kohtia itsessä ja omassa toiminnassa. Se johtaa muutokseen, jossa toimii enemmän läsnäolon tilasta käsin – sen mukaan, mitä juuri tämä hetki tarvitsee.

Retriitillä on selkeät säännöt: kommunikoinnista, kosketuksesta ja katsekontaktista luovutaan vapaaehtoisesti. On harvinaista, että saa olla rauhassa toisten katseilta ja katsomiselta niin pitkään. Silloin on helpompi keskittyä harjoittamiseen. Ei tarvitse ajatella sitä, miltä näytän ja mitä muut ajattelevat minusta.

Retriitin hiljaisuudessa voi aistia, mitä yhdessä harjoittamisessa tapahtuu viiden päivän aikana. Syntyy syvä kunnioituksen tila, jossa ryhmässä olevat ihmiset kannattelevat toisiaan ja tukevat toistensa harjoitusta läsnäolollaan. Siitä tilasta käsin voi turvallisesti tarkastella kaikenlaista kokemusta – ja oppia, mitä on olla itsenäisesti, mutta yhdessä.”