Unohdatko itsesi toisinaan elämän pyörteissä ja arjen kiireen keskellä? Tule pysähtymään ja hae vinkit levollisempaan elämään!

 

Katso videolta mitä kaikkea viikonloppuna on luvassa ja lumoudu Nuuksion maisemista.

 

”Hellitä hetkeksi -viikonlopun” aikana pääset tutustumaan sekä Mindfulness-MBSR että Method Putkisto, MP Pilates -menetelmiin, joiden avulla:

  • opit kehon ja mielen huoltoa
  • parannat sekä keskittymis- että koordinaatiokykyäsi
  • vahvistat stressinhallinta- ja rentoutumiskykyäsi
  • opit levollisemman tavan elää olemalla läsnä tässä hetkessä.

Mindfulness-MBSR -menetelmä perustuu Jon Kabat-Zinnin Massachusettsin yliopistoklinikalla lähes 40 vuotta sitten kehittämään rentoutus- ja stressinhallintamenetelmään. Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Leena Pennanen toi menetelmän Suomeen ja on kouluttanut tuhansia henkilöitä siihen jo yli 15 vuoden ajan. Menetelmässä pyritään tiettyjen meditaatioharjoitusten avulla hyväksyvään tietoiseen läsnäoloon; aistien, havainnoiden tätä hetkeä sellaisena kuin sen nyt kohtaamme. Tuloksena on stressin väheneminen, yöunen paraneminen ja erilaisten fyysisten vaivojen lieventyminen. Tulokset ovat tieteellisesti todistettuja. Lue lisää Mindfulness-MBSR -menetelmästä tästä.

 

Method Putkisto – MP Pilates on Marja Putkiston kehittämä kehohuoltomenetelmä, jonka tavoitteena on linjata luusto niin, että hermosto vapautuu toimimaan. Tällöin nivelet saavat vapaan liikkeen ja lihakset toimivat paremmin. Keinoina käytetään venyttäviä ja vahvistavia liikkeitä. Tämä on kokonaisvaltaista kehohuoltoa keskittymisen ja aistimisen avulla. Oppi omasta kehosta, joka tukee kaikkea liikuntaa ja olemista. Tavoitteena on liikunnan vapaus läpi elämän. Siis kysymyksessä on selkeästi liikuntamuoto!

 

Nämä kaksi harjoitusmuotoa tukevat toisiaan ja luovat vahvan kokonaisuuden hyvinvointisi lisäämiselle.

 

Viikonlopun ohjaajana toimii kokenut kehonhuollon ammattilainen; Mindfulness-ohjaaja CFM®, Method Putkisto ja MP Pilates kouluttaja/ ohjaaja,  FAF Personal Trainer Sirpa Salmenoja ja hänen tukenaan Marica Ryökäs (on Mindfulness-ohjaaja CFM® -koulutuksessa).

 

 

”Mindfulness on tuonut paljon vapautta, iloa ja lempeyttä elämääni. Siksi haluan tarjota muillekin tilan, jossa harjoittaa. Kutsun sinut mukaan!”

Nuuksion kauniista luonnosta nauttien koet kokonaisvaltaisen rentoutumisen. Huomaat hyödyt jatkamalla harjoittamista ja hyödyntämällä oppimaasi kotona. Koe levollisempi keho-mieli arjessasi!

 

Lue tapahtuman ohjelma tästä

 

Aika: 24.-26.08.2018, tapahtuma alkaa pe 24.08. klo 15.00 alkaen majoittumisella ja päättyy su 26.08. klo 16.30 mennessä

 

Paikka: Hotelli Nuuksio

 

Osallistumismaksu/henkilö:
 239,00 € (sis. alv 24% 46,26 €) + majoitus alkaen 90,00 € (sis. alv. 10-14%)

 

 

Majoituksen/täysihoidon hinta/henkilö (sis. alv 10-14%):
A 3hh, 2 yötä: 136,00 €
B 3hh, 1 yö: 90,00 €
C 2hh, 2 yötä: 156,00 €
D 2hh, 1 yö: 100,00 €
E 1hh, 2 yötä: 206,00 €
F 1hh, 1 yö: 125,00 €

 

Majoituksen hinta sisältää:
2 yöpymistä (pe-su) ateriat: aamiainen la+su, lounas buffetpöydästä la+su, päivällinen buffetpöydästä pe+la
1 yöpyminen (la-su) ateriat: aamiainen la+su, lounas buffetpöydästä la+su, päivällinen buffetpöydästä la

 

Majoitus ja ruokailut maksetaan paikan päällä Hotelli Nuuksiossa. Hyväksyttävät maksutavat käteinen, pankkikortti tai yleisimmät luottokortit.

 

Hotellialue kaikkine rakennuksineen on anniskelu- ja tarjoilualuettamme, joten omien alkoholijuomien tai ruokien nauttiminen ei ole sallittua.

 

HUOM! Koulutuksen ja Hotelli Nuuksion peruutusehdot:

Varauksen voi peruuttaa kuluitta 3 viikkoa ennen tilaisuutta. Sen jälkeen voit halutessasi nimetä sijaisosallistujan. Jos peruutus tapahtuu alle 3 vkoa ennen tilaisuuden alkamista, veloitamme kuluina 50 % maksusta. Jos peruutus tapahtuu alle 14 vrk ennen tilaisuuden alkamista, veloitamme kuluina 100 % maksusta. Huolehdithan, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus mahdollisen sairastapauksen varalta.

 

Varausmaksun (80,00€) jälkeen maksaja/osallistuja on sitoutunut peruutusehtoihin. Jos erää ei ole maksettu sovittuna aikana perimme 11,5% (p.a.) viivästyskoron ja maksumuistutusmaksun 15,00€. Varausmaksua 80,00€  emme palauta.

 

HUOM! Maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Ilmoita peruutuksesta aina info@mindfulness.fi.

 

 

Olemme tehneet alustavan varauksen Hotelli Nuuksioon, mutta pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

 

Ilmoittaudu pian, sillä paikkoja on rajoitetusti!