Työpajoissa vahvistamme syvällistä uudistumistamme tukeutuen sekä kehossa olevaan kapasiteettiin että hyväksyvään tietoiseen läsnäoloon. Työpajat on englanninkielisiä.

 

Please see the website of Hakomi®-workshop in English.

Hakomi® tarkastelee maailmaa kiinnostuneesti ja lämpimän kunnioittavasti.

Hakomissa® on kyse kehon ja mielen keskinäisen vaikutuksen ymmärtämisestä. Tavoitteena on oppia pois ajatuksista, jotka vaikuttavat negatiivisesti itseemme ja muihin. Hakomi®-harjoitteiden myötä opimme päästämään irti vanhoista toimintamalleista, jolloin tietoisuus omista ajatuksistamme kehittyy. Hakomin® avulla stressitaso laskee, olemme luovempia ja ymmärrämme todellisen arvomme.

 

Työpajassa opettelemme tulemaan tietoisemmaksi itsestämme hyödyntäen mindfulnessin avoimuutta sekä kehon luontaista muutosalttiutta. Harjoittelemme pysähtymistä, havaitsemista sekä asettumista myötätuntoiseen yhteyteen kehomme kanssa. Kun olemme läsnä kokemuksessamme, saamme käyttöömme kehomme luontaisen valmiuden muutokseen. Tämä kaikki parantaa suhdettamme itseemme ja muihin.

 

Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta mindfulnessista. Voit osallistua työpajaan, vaikka olisitkin jo aiemmin käynyt Hakomi®-työpajan. Opit joka kerta uutta itsestäsi ja syvennät kokemustasi.

 

Hakomi®-työpaja 10.-11.05.2018: Maci Daye

Hakomi®-työpajan ohjaa kansainvälisesti arvostettu kouluttaja, Hakomi®-kehopsykoterapian sekä mindfulnessia hyödyntävän terapian johtava asiantuntija Maci Daye. Hän on pidetty ohjaaja ja osallistujat ovat vaikuttuneita työpajan tuomasta uudenlaisesta keho-mieli -yhteydestä. Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy järjestää tämän suositun työpajan Maci Dayen kanssa Suomessa jo yhdeksättä kertaa. Lue lisää Macista täältä.

 

Hakomi

 

Aika:

to 10.05.2018 klo 10.00-18.00

pe 11.05.2018 klo 10.00-18.00

 

Paikka: Läsnäolon Tila
Artturi Kanniston tie 10, 00320 Helsinki

 

Hinta:

Yksityishenkilö 299 € (sis. alv 24 %)
Yritys,- yhteisö,- toiminimi,- tai ammatinharjoittaja 317,74 € (+ alv 24%)

 

Kurssihinta sisältää opetuksen ja workshopin materiaalin. Ruokailu ja majoitus eivät kuulu hintaan.

 

Lue kansainvälisten koulutusten peruutusehdot.

 

Hakomi®-työpaja 10.-11.08.2018: Shai Lavie

Hakomi® workshop: The Stories We Tell, The Life We Live: An Introduction to the Hakomi Method vahvistaa syvällistä uudistumistamme tukeutuen sekä kehossa olevaan kapasiteettiin että hyväksyvään tietoiseen läsnäoloon. Työpaja tarjoaa mahdollisuuden tutkia tiedotamattomia uskomuksia, jotka ohjaavat elämäämme ja kokeilemme uusia mahdollisuuksia. Työpajan ensimmäisenä päivänä opimme Hakomin®-metodin perusperiaatteet ja toisena päivänä pureudumme pintaa syvemmälle sekä harjoittelemme pienissä ryhmissä. Lue lisää tietoja Shain Hakomi®-työpajasta tästä englanninkielisestä esitteestä.

Ohjaajana on arvostettu kouluttaja, Hakomi®-kehopsykoterapian sekä mindfulnessia hyödyntävän terapian asiantuntija Shai Lavie, joka on kouluttanut Hakomi Institute of Californiassa. Hän on sertifioitu Hakomi®-opettaja ja osallistujat ovat vaikuttuneita työpajan tuomasta uudenlaisesta keho-mieli -yhteydestä. Hän on harjoittanut ja opettanut meditaatiota yli 25 vuotta. Lue lisää Shaista täältä.

 

 

Aika:

pe 10.08.2018 klo 09.30-18.30

la 11.08.2018 klo 09.30-18.30

 

Paikka: Lapinlahden Lähde (entisen Lapinlahden sairaalan tiloissa), Lapinlahdenpolku 8/Lapinlahdentie 1, 00180 Helsinki

 

Hinta:

Yksityishenkilö 299 € (sis. alv 24 %)
Yritys,- yhteisö,- toiminimi,- tai ammatinharjoittaja 317,74 € (+ alv 24%)

 

Kurssihinta sisältää opetuksen ja workshopin materiaalin. Ruokailu ja majoitus eivät kuulu hintaan.

 

Lue kansainvälisten koulutusten peruutusehdot.