Center for Mindfulness, Finland Oy mukana Vire-messuilla 20.-21.01.2018

 

Huippuvireessä uuteen vuoteen! Vire Tampere on täyden elinvoiman palauttava kokonaisvaltainen terveyteen ja hyvinvointiin keskittynyt tapahtuma, joka tarjoaa tietoa, nähtävää ja koettavaa laajasti vireämmän arjen puolesta. Yli sata seminaaria, workshopia ja ohjattua tuntia antavat sinulle täyden paketin uutta energiaa uudelle vuodelle. Yksi kiinnostavimmista puheenvuoroista kuullaan, kun arvostettu mindfulness-pioneeri Leena Pennanen on puhumassa mindfulnessista apuna arjen stressissä ja kiireessä. Tule moikkaamaan meitä osastollemme E732, E-hallissa!

Messuohjelma:

Lauantai 20.01.

 

12.30-13.35                   

Mindfulness – apu arjen stressiin ja kiireeseen – Leenan inspiroiva kokemuksellinen luento antaa Sinulle käsityksen Mindfulness-Based-Stress-Reduction MBSR-menetelmän vaikutuksista. Hän kertoo erityisesti siitä, mitä tieteellinen tutkimus sanoo harjoittamisesta ja miksi yksinkertaiset harjoitukset vaikuttavat Sinun elämääsi niin voimallisesti. Pääset kokemaan tämän itse luennolla. Tule mukaan oppimaan, miten helposti opittavilla harjoituksilla arkesi muuttuu! Tämä on kaikille mahdollista. Luento pidetään Maa-lavalla.

 

15.30-16.30                    Mindfulness-kuvituskuva10

Mindfulness-MBSR -stressinhallintaa – Tutustut yksinkertaisiin voimallisiin hyväksyvän tietoisen läsnäolon harjoituksiin. Koe Mindfulness-Based Stress Reduction -menetelmän helpot harjoitukset. Saat ymmärtämystä, siitä mitä harjoittamisessa tapahtuu ja miksi ”tylsältäkin” tuntuva harjoitus muuttaa positiivisesti aivoja ja mieltä. Sopii kaikille. Tule inspiroitumaan.