Center for Mindfulness, Finland Oy mukana Vire-messuilla 12.-13.01.2019

 

Huippuvireessä uuteen vuoteen! Vire on uusi elinvoimaa täynnä oleva tapahtumakokonaisuus, jonka mukana ovat myös Yoga Play – Tampereen Joogafestivaali, Vegaanimessut sekä tapahtumat Aitoa & Luomua ja Gluteenitonta! Yli sata seminaaria, workshopia ja ohjattuja tunteja antavat sinulle täyden paketin uutta energiaa uudelle vuodelle.

Yksi kiinnostavimmista puheenvuoroista kuullaan, kun arvostettu mindfulness-pioneeri Leena Pennanen on puhumassa mindfulnessista apuna arjen stressissä ja kiireessä. Tule moikkaamaan meitä osastollemme E606, E-hallissa!

 

Messuohjelma:

 

Lauantai 12.01.

 

12.30-13.30                   

Mindfulness – apu arjen stressiin ja kiireeseen – Leenan inspiroiva kokemuksellinen luento antaa Sinulle käsityksen Mindfulness-Based-Stress-Reduction MBSR-menetelmän vaikutuksista. Hän kertoo erityisesti siitä, mitä tieteellinen tutkimus sanoo harjoittamisesta ja miksi yksinkertaiset harjoitukset vaikuttavat Sinun elämääsi niin voimallisesti. Pääset kokemaan tämän itse luennolla. Tule mukaan oppimaan, miten helposti opittavilla harjoituksilla arkesi muuttuu! Tämä on kaikille mahdollista. Luento pidetään Tuli-lavalla.

 

15.00-16.00                   

Mindfulness-MBSR -stressinhallintaa – Koe Mindfulness-Based Stress Reduction -menetelmän helpot harjoitukset. Saat ymmärtämystä, siitä mitä harjoittamisessa tapahtuu ja miksi ”tylsältäkin” tuntuva harjoitus muuttaa positiivisesti aivoja ja mieltä. Sopii kaikille. Tule inspiroitumaan.

 

Hanki pääsylippusi ennakkoon tästä!