Center for Mindfulness, Finland Oy mukana Vire-messuilla 18.-19.01.2020

 

Huippuvireessä uuteen vuoteen! Vire on uusi elinvoimaa täynnä oleva tapahtumakokonaisuus, jonka mukana ovat myös Yoga Play – Tampereen Joogafestivaali sekä uudistunut ruoka-alue Basilika. Yli sata seminaaria, workshopia ja ohjattuja tunteja antaa sinulle täyden paketin uutta energiaa uudelle vuodelle.

Yksi kiinnostavimmista puheenvuoroista kuullaan, kun arvostettu mindfulness-pioneeri Leena Pennanen on puhumassa hyväksynnästä ja myötätunnosta vaikeissa tunnetiloissa. Tule moikkaamaan meitä osastollemme E810, E-hallissa!

 

Messuohjelma:

 

Lauantai 18.01.

 

12.15-12.45                   

Mindfulness – hyväksyntä ja myötätunto vaikeissa tunnetiloissa – tunneälyn voima

 

Mindfulness-harjoittaminen voi tuntua joskus vaikealta tai oudolta. Silloin saatat ajatella, että tämä ei ole ”minun juttuni”. Tule kuulemaan ja kokemaan, mitä hyväksyntä ja myötätunto itseäsi ja muita kohtaan todella tarkoittavat. Sinäkin voit oppia Mindfulness-meditaation hyödyt! Harjoittaminen ei ole tekniikka, jonka opit, vaan herkistyt tiedostamaan paremmin kaiken sen, miten elät elämääsi.  Kerron, mitä uusimmassa tutkimuksessa on selvitetty vaikeista tunnetiloista, mm. trauman jälkeen. Vastaan mielelläni myös kysymyksiisi luennon jälkeen. Vire-lava.

 

15.00-16.00                   

Mindfulness – stressinhallinnassa ja unettomuudessa. Koe MBSR-menetelmän (Mindfulness-Based Stress Reduction) helpot ja vaikuttavat harjoitukset. Saat ymmärrystä siitä, mitä harjoittamisessa tapahtuu ja miten se muuttaa positiivisesti aivoja ja mieltä. Sopii kaikille. Yoga Play -sali.

 

Hanki pääsylippusi ennakkoon tästä!