Center for Mindfulness, Finland Oy Joogafestival Helsinki -tapahtumassa 03.-04.03.2018

Center for Mindfulness, Finland Oy mukana on Joogafestival Helsinki -tapahtumassa 03.-04.03.2018 Kaapelitehtaalla!

 

Joogafestival Helsinki kokoaa joogan ja muiden hyvinvointilajien harrastajat, kokeilijat ja ammattilaiset saman katon alle. Kuusi vuotta täyttävän tapahtuman teemana on ILO. Jaettu ilo on paras ilo.

 

Kaksipäiväinen Joogafestival tarjoaa mahdollisuuden tutustua eri joogamuotoihin, meditaatioon, mindfulnessiin, pilatekseen, ayurvedaan ja muihin mielenkiintoisiin hyvinvoinnin teemoihin loistavien opettajien ja luennoitsijoiden johdolla. Lähes 100 tutustumistunnin ja 40 luennon lisäksi festareilla on myös noin 145 näytteilleasettajan monipuolista tuote- ja palvelutarjontaa.

 

Tervetuloa vierailemaan osastollamme A27. Olemme tavattavissa lauantaina klo 09.00-18.00 ja sunnuntaina klo 09.00-17.00.

 

 

Ohjelma:

Lauantai 3.3.2018

 

klo 12.30, Parvi

Luento: Mindfulness – Miksi MBSR-menetelmän harjoittaminen vaikuttaa?

MBSR- menetelmä eli Mindfulness-based-stress-reduction on tieteellisesti pisimpään tutkittu ja sen harjoittamisen vaikutukset ovat mullistaneet monen elämän. Leena kertoo inspiroivasti kuinka yksinkertaiset ja helpot harjoitukset vaikuttavat mielen kautta suoraan aivoihin ja koko kehoon. On paradoksaalista, että MBSR-menetelmän harjoitusten ei tarvitse Sinusta tuntua mukavilta, ei tarvitse yrittää rentoutua – harjoittaminen vaikuttaa joka tapauksessa! Rentoutumis – sekä stressinhallintakykysi kasvaa, elämän ilosi pulppuaa ja olet paremmin läsnä elämässäsi. Tervetuloa oppimaan lisää harjoittamisen vaikutuksista!

 

klo 15.45, sali 6

Mindfulness-jooga MBSR-menetelmässä

Tule kokemaan uudenlainen tapa joogata. Antaudu meditatiiviseen joogaan, jossa tutkit uteliaana mielen tietoisuuden avulla kehossa olevia jännityksiä ja opit hellittämään. Arkesi helpottuu näillä yksinkertaisilla liikkeillä.

 

Sunnuntai 4.3.2018

 

klo 10.45, sali 7

Mindfulness-MBSR -stressinhallintaa

Koe Mindfulness-Based Stress Reduction -menetelmän helpot harjoitukset. Saat ymmärtämystä siitä, mitä harjoittamisessa tapahtuu ja miksi ”tylsältäkin” tuntuva harjoitus muuttaa positiivisesti aivoja ja mieltä. Sopii kaikille.

 

klo 13.30, Kellari 1
Luento: Vaikeat tunteet selkeyden lähteenä – koe hyväksynnän muutosvoima

MBSR- menetelmä eli Mindfulness-based-stress-reduction on tieteellisesti pisimpään tutkittu ja sen harjoittamisen vaikutukset ovat mullistaneet monen elämän. Leena on ohjannut lähes 25 vuoden ajan ihmisiä kokemukseen kuinka vaikeat tunteet, kuten alakulo, paniikki, masennus, pelko, viha jne. voivat olla elämän selkeyden lähde. Kun opit helpommin tunnistamaan reaktiivisuuden ja pakoon juoksemisen tapasi ja uskallat pysähtyä siihen tunteeseesi, Sinulla on mahdollisuus valita toisin. Hyväksynnän harjoittaminen ei ole passiivista tai alistumista. Se on aktiivinen voima, jonka vaikutukset näkyvät jo lyhyen harjoittamisen jälkeen.

 

Lue lisää Joogafestival.fi

 

Osallistu arvontaan tästä.

 

Mindfulness-kuvituskuva10

 

2018-09-25T16:56:50+00:00
Näytä painikkeet
Piilota painikkeet