Center for Mindfulness, Finland Oy mukana on Joogafestival Helsinki -tapahtumassa 29.02.-01.03.2020 Kaapelitehtaalla!

 

Osallistu vapaalippuarvontaamme tästä!

 

Tervetuloa vierailemaan osastollamme A29. Olemme tavattavissa lauantaina klo 09.00-18.00 ja sunnuntaina klo 09.00-17.00.

Joogafestival Helsinki kokoaa joogan ja muiden hyvinvointilajien harrastajat, kokeilijat ja ammattilaiset saman katon alle. Kaksipäiväinen Joogafestival tarjoaa mahdollisuuden tutustua eri joogamuotoihin, meditaatioon, mindfulnessiin, ayurvedaan ja muihin mielenkiintoisiin hyvinvoinnin teemoihin loistavien opettajien ja luennoitsijoiden johdolla. Yli 100 tutustumistunnin & workshopin ja 40 luennon lisäksi festareilla on myös noin 130 näytteilleasettajan monipuolista tuote- ja palvelutarjontaa.

 

 

 

Ohjelma:

Lauantai 29.02.2020

 

klo 13.15, Sali 5

Maksuton harjoitustunti: Mindfulness – stressinhallinnassa – unettomuudessa

Koe MBSR-menetelmän Mindfulness-Based Stress Reduction – helpot ja vaikuttavat harjoitukset. Saat ymmärtämystä, siitä mitä harjoittamisessa tapahtuu ja miksi harjoitus muuttaa positiivisesti aivoja ja mieltä. Sopii kaikille. Leena Pennanen.

 

klo 16.00, Parvi

Maksuton luento: Mindfulness – hyväksyntä, ystävällisyys vaikeissa tunnetiloissa – tunneälyn voima

Mindfulness-harjoittaminen voi tuntua joskus vaikealta ja oudolta. Ehkä silloin ajattelet, että tämä ei ole ”minun juttu”. Tule kuulemaan ja kokemaan mitä hyväksyntä ja ystävällisyys todella tarkoittaa niin, että mindfulness-meditaatiosta on Sinullekin apua. Harjoittaminen ei ole tekniikka jonka opit, vaan miten elät elämääsi. Kerron mitä uusin tutkimus sanoo aiheesta vaikeissa tunnetiloissa, jopa trauman jälkeen. Vastaan myös kysymyksiisi luennon jälkeen. Leena Pennanen.

 

Sunnuntai 01.03.2020

 

klo 12.00, sali 5

Maksuton harjoitustunti: Trauma-sensitiivinen mindfulness-harjoittaminen MBSR-menetelmässä

Tule tutkimaan uteliaana mitä Sinä tarvitset voidaksesi elää elämääsi – myös joogaten, meditoiden ja harjoittaen ystävällisyyttä, myötätuntoa. Opi hellittämään NYT- hetkeen. Tarkoitus ei ole päästä johonkin tiettyyn ”tilaan”. Löydät mahdollisuuksia olla sen kanssa mitä juuri nyt elämässäsi tapahtuu – hetki hetkeltä. Sopii kaikille uteliaille. Leena Pennanen.

 

 

Lue lisää Joogafestival 2020 -tapahtuman nettisivuilta.