Center for Mindfulness, Finland Oy mukana Työhyvinvointimessuilla 11.-13.09.2018

 

Työkyvyn ja työhyvinvoinnin ammattimessut keskittyvät työpaikan hyvinvoinnin merkitykseen yrityksen kilpailukyvyn, maineen ja kannattavuuden sekä yksilön näkökulmista.
Tapahtuman teemoja ovat työyhteisöjen ilmapiiri ja vuorovaikutus, työstressi, päihdeongelmat sekä työn kuormittavuus. Leena ja Petri Pennasen mielenkiintoiset luennot
Mindfulness-MBSR -menetelmän positiivisista vaikutuksista ja tieteellisistä tutkimustuloksista työhyvinvoinnissa. Tule moikkaamaan meitä osastollemme 1213,  A-hallissa!

Messuohjelma:

Keskiviikko 12.09.

Klo 11.00-11.30

 

Mindfulness MBSR – välineitä työelämän haasteisiin. Petri Pennasen luento pidetään Bremen-lavalla.

 

Kiinnostus mindfulness-ohjelmiin osana työhyvinvointia on kasvanut viime vuosina rajusti. Lukuisat maailman johtavista yrityksistä ovat lanseeranneet osin hyvin mittaviakin mindfulness-ohjelmia henkilöstölleen ja kiinnostus aiheeseen on Suomessakin voimakkaassa nousussa. Myös lisääntynyt tieteellinen tutkimus Mindfulness-MBSR -menetelmästä ja vakuuttava näyttö sen hyödyistä vauhdittavat tätä kehitystä. Luennolla opit, miten voit soveltaa Mindfulness-MBSR -harjoitteita työympäristössä ja mitkä ovat niiden keskeiset vaikutukset työhyvinvointiin.

 


Torstai 13.09.

Klo 11.00-11.30 

 

Mindfulness-MBSR –menetelmän vakuuttavat tieteelliset tutkimustulokset työhyvinvoinnissa.
Leena Pennasen luento pidetään Bremen-lavalla.

 

Jo yli 40 vuotta sitten Mindfulness MBSR-menetelmä otettiin käyttöön USA:ssa University of Massachusettsissa. Alusta lähtien menetelmää on kehitetty tieteellisten tutkimuksen tukemana, mutta viimeisten 5 vuoden aikana tutkimusten lukumäärä on kasvanut lähes räjähdysmäisesti. Tutkimuksiin perustuvan vahvan näytön siivittämänä lukuisat maailman johtavat yritykset ovat tuoneet Mindfulness MBSR-menetelmän tärkeäksi osaksi työhyvinvointiohjelmaansa. Menetelmän hyödyt näkyvät mm. resilienssin, työssäjaksamisen, priorisoinnin, tunneälyn, tiimityöskentelyn sekä luovuuden parantumisena. Luennolla tutustut uusimpiin tieteellisiin tutkimustuloksiin ja Mindfulness MBSR-menetelmän keskeisiin harjoitteisiin työhyvinvoinnissa.

 

Mindfulness-kuvituskuva10