Center for Mindfulness, Finland Oy Joogafestival 2019 -tapahtumassa 02.-03.03.2019 Helsinki

Center for Mindfulness, Finland Oy mukana on Joogafestival Helsinki -tapahtumassa 02.-03.03.2019 Kaapelitehtaalla!

 

Tervetuloa vierailemaan osastollamme A28. Olemme tavattavissa lauantaina klo 09.00-18.00 ja sunnuntaina klo 09.00-17.00.

 

Joogafestival Helsinki kokoaa joogan ja muiden hyvinvointilajien harrastajat, kokeilijat ja ammattilaiset saman katon alle. Kuusi vuotta täyttävän tapahtuman teemana on ääni ja hiljaisuus.

 

Kaksipäiväinen Joogafestival tarjoaa mahdollisuuden tutustua eri joogamuotoihin, meditaatioon, mindfulnessiin, pilatekseen, ayurvedaan ja muihin mielenkiintoisiin hyvinvoinnin teemoihin loistavien opettajien ja luennoitsijoiden johdolla. Lähes 100 tutustumistunnin ja 40 luennon lisäksi festareilla on myös noin 145 näytteilleasettajan monipuolista tuote- ja palvelutarjontaa.

 

 

Ohjelma:

Lauantai 02.03.2019

 

klo 13.00, Sali 4

Maksuton harjoitustunti: Mindfulness-MBSR -stressinhallintaa – Läsnäolo joogassa

Koe Mindfulness-Based Stress Reduction-menetelmän helpot harjoitukset. Saat ymmärtämystä siitä, mitä harjoittamisessa tapahtuu ja miten yksinkertainenkin harjoitus muuttaa positiivisesti aivoja ja mieltä. Sopii kaikille. Mindfulness-ohjaaja CFM® Maria Aropelto.

 

klo 16.30, Parvi

Maksuton luento: Mindfulness-MBSR -vaikuta terveyteesi, auta aivojasi
Lukuisat tieteelliset tutkimukset osoittavat, että meditaatio- ja mindfulness-MBSR-harjoitukset voivat auttaa niin kivun, ahdistuksen, masennuksen kuin stressin ja unettomuudenkin hoidossa. Muutoksia on havaittu myös mm. aivojen toiminnassa. Mitä nämä muutokset ovat, miten ne voivat vaikuttaa terveyteen ja hyvinvointiin? Mindfulness-ohjaaja CFM® Maria Aropelto.

 

Maria Aropelto on psykiatrian erikoislääkäri, joka työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa. Hän on Leena Pennasen kouluttama mindfulness-ohjaaja CFM® ja hyödyntää myös työssään Mindfulness-MBSR -menetelmää. Marialla on vuosien meditaatioharjoitustausta ja hän on osallistunut useampaan hiljaisuuden retriittiin. 

 

Sunnuntai 03.03.2019

 

klo 14.15, sali 4

Maksuton harjoitustunti: Mindfulness MBSR – stressinhallintaa liikkeessä
Koe Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) menetelmän helpot harjoitukset. Kohdistamme huomion liikkeeseen ja kehon tuntemuksiin sekä liikunnan aikana että liikkeiden jälkeen, mikä auttaa sinua muunmuassa omissa liikuntaharrastuksissasi. Mindfulnessin avulla saat harrastuksestasi enemmän iloa ja hyötyä.  Tunnilla tutustut myös MBSR-menetelmän muihin harjoitteisiin, kuten keho- ja istumameditaatioon. Mindfulness-ohjaaja CFM® Sirpa Salmenoja.

 

sirpa-salmenojaSirpa Salmenoja on Leena Pennasen kouluttama mindfulness-ohjaaja CFM®. Lisäksi hän on myös Method Putkisto ja Pilates ohjaaja. Hänellä on pitkä kokemus Center for Mindfulness Finlandissa mindfulness MBSR-kurssien ohjaamisesta ja hän osallistuu myös säännöllisesti kouluttajana retriittien ja jatkokoulutusten ohjaamiseen.

 

Lue lisää Joogafestival 2019 -tapahtuman nettisivuilta.

 

 

 

2019-01-08T10:51:11+00:00